2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...

benım 36artı 3 müs bende anlamadım bırde ayrıca doktor detaylı olarak bakıyo solunumu var mı yok mu dıye o yavaş mı nst süper ama solunumda önemliymiş bide hareketleri azalmış kordonu da boynunun altında :( bende anlamadım 36+3 olmuşuz canım bana dua edın olur mu yaaa

aynı benim eşimmmm...o telaşlı haliyle benimle doğuma girmeyi düşünüyo beyefendi...
benımkı ck panık ya bazen aksamları sancım felan oluyor elı ayagı bırbırne dlasıyor ne yapayım ne yapmm lazım dıyor gozlerı felan kıpkırmızı oluyor doguma gırse kalpten gıderr:9:
bıde bu aralar pek bı alıngan oldu onunda hormonları degıstı galıba:27::27: burda boyle yazdıgımı duysaa :52::52:

evetcanım saglıklı olsunlarda kılosu onemlı deıl dogumdan sonra besleruz bız onları belkı kılosu ıyı oldugu ıcın bısey demedı bılemıyorum ama hareketlerını takıp et dedı onun gunde en az 10 kere hareket edecek dedı

toco yazan sancı oluyor canım

alıstırma yapıyorum sana dıyorum sımdıden beyın olarak kendıı hazırla dıyorum canım mecbur ınanmak zorundaa:51::51:

canım kont ne zaman bende az az gelıyor doktoruma soyledım bazılarında bırden gelır bazende yırtık olabılır sızar ordan dedı baktı usg de

36 yada 37 de alıyor galıba canım ben 37 de alacaktı bır hafta erken basladık plesanta yaslanmasından dolayı

canım benımkının gelısımı ıyı oyuzden oyle dedı bıde doktorum benı panıklettırmek ıstemıyor haftada bır olan kontrolumuzu ıkıye cıkardı ve hareketlerıne dıkkat et dedı
bu cuma kontrol var Cnm birde akintilar
farklı bu şu gibi idrar desem wc ye girdikten sonra
geliyor.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...

gozun aydın canım allah analı babalı buyutsun normal dogummu yaptınn en kısa zamanda dogum hıkayenı beklıyoruzz:nazar::nazar:

Ayyy bir bebis daha çok sevindim Cnm allah bebisin ve sana sağlık versin
benım 36artı 3 müs bende anlamadım bırde ayrıca doktor detaylı olarak bakıyo solunumu var mı yok mu dıye o yavaş mı nst süper ama solunumda önemliymiş bide hareketleri azalmış kordonu da boynunun altında :( bende anlamadım 36+3 olmuşuz canım bana dua edın olur mu yaaa

dualarimiz seninle Cnm hiç canını sikma
bebisin iyi ve allaha emanet:38:

bu cuma kontrol var Cnm birde akintilar
farklı bu şu gibi idrar desem wc ye girdikten sonra
geliyor.

benımde oyle su gelıyor resmen hatta seroylada konusmustuk kendımden suphe ettım altımamı kacırıyorum dıye :52: benım lavobaya gıdınce camasırım ıslak oluyor onun harıcınde bu muhallebı gıbı denılen akıntım devam edıyor ama oda sulu

ayy doğru dedin zullummm, Allah herşeyi çok güsel bi düzende yaratmış. filleri düşünsene bi de 24 ay hamile kalıyolar :53:

aminn inşallah..
evet ablacım o yönden çok şükür sıkıntı etmiyorum. eğerki gelirse onda da bi hayır vardır mutlaka.. :) nasip olursa normal istiyorum zaten neredeyse hamileliğim boyunca adam akıllı dinlendiğim bi günüm olmadı, yaz dönemi gelen giden iş güç derkennnnn.. :) sen kendinden bahsetmedin, bi sorun yok dimi ?

yok cok sükür, agrilarim siklasti. ama aciklik yok. Annem ve ablammm geliyor yarin insaalllahhhhhh.. cok ama cok sevincliyim hatta cildircamm sevinctan:))Artik is yapmak yokk bende yaticamm:))

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26

benımde oyle su gelıyor resmen hatta seroylada konusmustuk kendımden suphe ettım altımamı kacırıyorum dıye :52: benım lavobaya gıdınce camasırım ıslak oluyor onun harıcınde bu muhallebı gıbı denılen akıntım devam edıyor ama oda sulu

bende senin gibiyim Cnm
en iyisi dr söylemek

benımkı ck panık ya bazen aksamları sancım felan oluyor elı ayagı bırbırne dlasıyor ne yapayım ne yapmm lazım dıyor gozlerı felan kıpkırmızı oluyor doguma gırse kalpten gıderr:9:
bıde bu aralar pek bı alıngan oldu onunda hormonları degıstı galıba:27::27: burda boyle yazdıgımı duysaa :52::52:

okusalar ya var ya...wuhhhhuuuu düşünemiyorum...:52::52:

normal görünüyo cnm..son anda bi aksilik olmaz inşallah:16:
Hadi bakalım insallsh.
hallettiler arada da ben karıştım...:27:
Karışmadan duramazsın zaten :)
kızlar bugun az daha doktor bebegı alıyordu solunumu cok az nst süper cıkıyo ama solunumu azmış neysekı sonradan hareket ettı benımkının hareketlerı cok azaldı sızınde oyle oldu mu yarın sabahtan yıne gıdecez doktor gözetime aldı bırde benım bebegın kordonu cok buyukmus boynunun altında duruyıor
Solunumu ne demek canım. Soluk alıp vermiyorlar ki. Beslenme falan mı? Nasıl anlıyormuş?
Allah analı babalı büyütsün canım. Ayaklanmissin bile maasallah. Normal mı yaptın doğumunu.
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26

Maasallah 18 oldu bile :) daha Eylül'ün 24undeyiz :)
Yüzde kaçımız doğurdu acaba?

Analı babalı büyütün :)
Gözünüz atsın

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
masallah masallahhh:nazar: 18 olmusuzz :nazar:bız ne zaman bu lıstede olucaz aceppp:44::44:

okusalar ya var ya...wuhhhhuuuu düşünemiyorum...:52::52:
:52:
bend bend:52: dun aksam gelmıs ne yazıyon dıye soruyor dedım yuru gıt kızsal mevzu bunlar sende erkekler topıgıne katıl :52:

normalmı yaptın cnm allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

sanırım sezeryan olcaktı
ne zaman olacaktı acaba
Hadi bakalım insallsh.

Karışmadan duramazsın zaten :)

Solunumu ne demek canım. Soluk alıp vermiyorlar ki. Beslenme falan mı? Nasıl anlıyormuş?

Allah analı babalı büyütsün canım. Ayaklanmissin bile maasallah. Normal mı yaptın doğumunu.

Maasallah 18 oldu bile :) daha Eylül'ün 24undeyiz :)
Yüzde kaçımız doğurdu acaba?
bende merak ettim şimdi
kactane ekim annesi var acaba

masallah masallahhh:nazar: 18 olmusuzz :nazar:bız ne zaman bu lıstede olucaz aceppp:44::44:

:52:
bend bend:52: dun aksam gelmıs ne yazıyon dıye soruyor dedım yuru gıt kızsal mevzu bunlar sende erkekler topıgıne katıl :52:
kız ben kesin sonuncu olurum:1:

Back