2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar çok takip edemiyorum artık malesef
benim sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz benim akıntım var jöle kıvamlı ceviz kadar sizdede oluyomu normalmi yoksa kötü bi durummu var Allahtan yarın randevum var

benim sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz benim akıntım var jöle kıvamlı ceviz kadar sizdede oluyomu normalmi yoksa kötü bi durummu var Allahtan yarın randevum var

cnm benımde ıltıhap rengınde gıbı peceteyle sıldıkce gelıyo ama buyuklugu falan dıkkat etmedım sanırım dogum yaklaştıkca akıntıda coğalıyo

bugün çektiğim karnım,sizce düşmüş mü...karnı düşen arkadaşlar aşağıdan baskı hissettiklerini söylüyor ama bende baskı falan yok...malumunuz ben daha çatı muayenesi de olmadım,açıklık ta,nst ye girmedim,hepsine doğum anında girecekmişim...tedirginim,hiç doğmayacak gibi ve artık doğsun istiyorum,sizce düşmüş mü karnım... $020.jpg $025.jpg

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves

bugün çektiğim karnım,sizce düşmüş mü...karnı düşen arkadaşlar aşağıdan baskı hissettiklerini söylüyor ama bende baskı falan yok...malumunuz ben daha çatı muayenesi de olmadım,açıklık ta,nst ye girmedim,hepsine doğum anında girecekmişim...tedirginim,hiç doğmayacak gibi ve artık doğsun istiyorum,sizce düşmüş mü karnım...Eki Görüntüle 812503 Eki Görüntüle 812504
Cnm oturduğunda rahat oturabiliyor wc ye sık sık cikiyorsan
bence düşmüş gibi görünüyor

Cnmbenim şu şeklinde oluyor akintim
ve cogalma var eskisine göre

canım ben ta başından beri sık sık wc ye çıkıyorum,oturabiliyorum da...offf yeterince düşmemiş mi acaba...çatım darsa hiç düşmeyecek mi yoksa...bi de bekletiyorlar burda,ya bebek mekonyumunu yaparsa,usg ye de girmiyorum,hergün yarım saat yürüyorum ama hiç belirtim de yok...

canım ben ta başından beri sık sık wc ye çıkıyorum,oturabiliyorum da...offf yeterince düşmemiş mi acaba...çatım darsa hiç düşmeyecek mi yoksa...bi de bekletiyorlar burda,ya bebek mekonyumunu yaparsa,usg ye de girmiyorum,hergün yarım saat yürüyorum ama hiç belirtim de yok...

Cnm sıkıntı yapma bence düşmüş hem azda kalmış doğuma

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves

neeeeeeeeeeeee kımleeerrr kacrmışım n kadar çok mısafırım vardı bugun herkscık doğurmuş ya zulu

Merhaba hepinize,

zaman cabuk geciyor ben de 2011 aralik annesiyim. su an gun sayiyorsunuz zaman gecmiyor gibi ama meleklerinizi kucaginiza aldiginizda yelkovanla akrep yarisacak emin olun. oglum dogali 2 sene olmus bile...

ihtiyaciniz vardir ya da uygun fiyata almak istersiniz belki.. oglumun temiz kullanilmis bir takim esyalarina linkten ulasabilirsiniz. saglikla alin meleklerinizi kucaginiza guzel annecikler..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...bebek-esyalari-istanbul-ici-elden-teslim.html

neeeeeeeeeeeee kımleeerrr kacrmışım n kadar çok mısafırım vardı bugun herkscık doğurmuş ya zulu
baya olmuş Cnm yanlış hatırlamıyorsam tilsim arkadaşımız sezaryen olacaktı
değilmi yarından cullucan sezaryen olacak
inş canım,bu son günlerin tadını çıkarın diyorlar ama ben stresten çıkaramıyorum...Allaha emanet artık bebeğim...

son günlerde heyecan sıkıntı stres artıyor birde agirlasiyoruz
ahh bir dogursak Cnm

Son düzenleme:
ya ben çok sıkılıyorum :14:
hiç bi yere sığamaz oldum valla, hem fiziki hem ruhani anlamda:1:
güldüğüme bakmayın... sanki zaman durdu.. sannki ben hep böyle hamileydim, heepde böyle kalcam gibi.. ay bi değişik oldum ben susayım en iyisi :37::27:

ya ben çok sıkılıyorum :14:
hiç bi yere sığamaz oldum valla, hem fiziki hem ruhani anlamda:1:
güldüğüme bakmayın... sanki zaman durdu.. sannki ben hep böyle hamileydim, heepde böyle kalcam gibi.. ay bi değişik oldum ben susayım en iyisi :37::27:

yalnız degilsin Cnm bende ayniyim :37:

kızlar bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım artık rahatladım erken kalkma derdim yok gerçi geceleri uyuyamıyorum ama olsun yarın temizlikçi gelecek birde kızlar 2-3 gündür parça parça beyaz jel şeklinde akıntım var nedir sizce doğum yaklaşıyor

Back