ne zaman olacaktı acaba
bende merak ettim şimdi
kactane ekim annesi var acaba
kız ben kesin sonuncu olurum![]()
cnm ben oyle hatırlıyorum yanılıyo olabılırımde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman olacaktı acaba
bende merak ettim şimdi
kactane ekim annesi var acaba
kız ben kesin sonuncu olurum![]()
Kızlar çok takip edemiyorum artık malesef
benim sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz benim akıntım var jöle kıvamlı ceviz kadar sizdede oluyomu normalmi yoksa kötü bi durummu var Allahtan yarın randevum var
Cnm oturduğunda rahat oturabiliyor wc ye sık sık cikiyorsanbugün çektiğim karnım,sizce düşmüş mü...karnı düşen arkadaşlar aşağıdan baskı hissettiklerini söylüyor ama bende baskı falan yok...malumunuz ben daha çatı muayenesi de olmadım,açıklık ta,nst ye girmedim,hepsine doğum anında girecekmişim...tedirginim,hiç doğmayacak gibi ve artık doğsun istiyorum,sizce düşmüş mü karnım...Eki Görüntüle 812503 Eki Görüntüle 812504
Kızlar çok takip edemiyorum artık malesef
benim sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz benim akıntım var jöle kıvamlı ceviz kadar sizdede oluyomu normalmi yoksa kötü bi durummu var Allahtan yarın randevum var
Cnm oturduğunda rahat oturabiliyor wc ye sık sık cikiyorsan
bence düşmüş gibi görünüyor
canım ben ta başından beri sık sık wc ye çıkıyorum,oturabiliyorum da...offf yeterince düşmemiş mi acaba...çatım darsa hiç düşmeyecek mi yoksa...bi de bekletiyorlar burda,ya bebek mekonyumunu yaparsa,usg ye de girmiyorum,hergün yarım saat yürüyorum ama hiç belirtim de yok...
canım ben ta başından beri sık sık wc ye çıkıyorum,oturabiliyorum da...offf yeterince düşmemiş mi acaba...çatım darsa hiç düşmeyecek mi yoksa...bi de bekletiyorlar burda,ya bebek mekonyumunu yaparsa,usg ye de girmiyorum,hergün yarım saat yürüyorum ama hiç belirtim de yok...
Cnm sıkıntı yapma bence düşmüş hem azda kalmış doğuma
Cnm sıkıntı yapma bence düşmüş hem azda kalmış doğuma
inş canım,bu son günlerin tadını çıkarın diyorlar ama ben stresten çıkaramıyorum...Allaha emanet artık bebeğim...
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
Cnmbenim şu şeklinde oluyor akintim
ve cogalma var eskisine göre
baya olmuş Cnm yanlış hatırlamıyorsam tilsim arkadaşımız sezaryen olacaktıneeeeeeeeeeeee kımleeerrr kacrmışım n kadar çok mısafırım vardı bugun herkscık doğurmuş ya zulu
inş canım,bu son günlerin tadını çıkarın diyorlar ama ben stresten çıkaramıyorum...Allaha emanet artık bebeğim...
son günlerde heyecan sıkıntı stres artıyor birde agirlasiyoruz
ahh bir dogursak Cnm
neeeeeeeeeeeee kımleeerrr kacrmışım n kadar çok mısafırım vardı bugun herkscık doğurmuş ya zulu
cnm anlamadım rahat oturaabılıyosak falan göbek asagı falanmı duşmuş oluyo
ya ben çok sıkılıyorum
hiç bi yere sığamaz oldum valla, hem fiziki hem ruhani anlamda
güldüğüme bakmayın... sanki zaman durdu.. sannki ben hep böyle hamileydim, heepde böyle kalcam gibi.. ay bi değişik oldum ben susayım en iyisi![]()
Eki Görüntüle 812321 Eki Görüntüle 812328
kızlar bu benim 37 haftalık gobusum
kocaman olduk acaba karnım düşmüş mu:26: