2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Son düzenleme:
uzme kendini Cnm benim 35. haftada yaşlanmaya başladı
birşey olmaz sen sikma canını

dr doğum pozisyonun da sıkıntı yok dedi:26:
doğum ekimin başında olur dedi

kız hakkaten tersmis :62::60::66::62:
nasıl duzeltcem

İnşallah birşey olmaz canım ya, desteğin için sağol..

Bu arada maşallah göbikine :46:

Tersten baktım sanki düşmüş gibi, 4 parmağını göbeğinin üstüne tam yerleştirebiliyorsan düşmüş diyolar. Benim otururken göbeğim bacaklarıma değiyo görenler düşmüş diyo :30:

bu da tam emin değilim ama sanırım 33 haftalık göbişim :)

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 59
canim buraya yukledigini duzeltemezsin sanirsam sen yenide yukle ama ilk once pcden duzelt oyle koy :52::52:
olmuyor koymadan önce duzelttim beceremedim
İnşallah birşey olmaz canım ya, desteğin için sağol..

Bu arada maşallah göbikine :46:

Tersten baktım sanki düşmüş gibi, 4 parmağını göbeğinin üstüne tam yerleştirebiliyorsan düşmüş diyolar. Benim otururken göbeğim bacaklarıma değiyo görenler düşmüş diyo :30:

sağol Cnm evet kolayca parmaklarimi yerlestiriyorum
zaten sık şükür wc ye gidiyorum

Bugün yine çeneler düşmüş okuyan kadar yoruldum:52:ya benimde ağrım çok oluyor karnımın alt tarafında üşütmekten diye düşünüyorum:)) bende bi yanıyorum bi donuyorum:((
hepimiz aynıyız bugün, aramıza hoşgeldin cnm :9:

Eki Görüntüle 812321 Eki Görüntüle 812328
kızlar bu benim 37 haftalık gobusum:9:
kocaman olduk acaba karnım düşmüş mu:26:
oy maşallah zullum :nazar: bende hiç düşmemiş dicektim kiiiii kızlar fotoğrafın ters olduğunu sölemişler :9:

amannnnn benim adam valla beni çok şaşırttı bu konuda sağolsun cok anlayışlıydı utandırdı beni:17:
sağolsun benimkide öyle kuzum :16: geçenlerde yine konuştuk bu söz konusu olabilcek bi konu değil benim için, doğrusunu neyse onu yaşamamız gerek dedi :) ama genelde duyduklarım arasında nadir insan var bu şekilde çekingen olan =)
maşallah cnm :nazar: ayaktayken pek belli olmuyo gibi duruyo. ama oturdugunda ben burdayım diyo miniş =)

hatunlar ben çıkıyorum mesai bitti.kendinize ii bakın.iyi haberler bekliyorum hepinizden.iyi akşamalr
ii akşamlar cnm güle güle..

Son düzenleme:
Canım epidurale dayanabilecek mısın? Ondan da korkuyor musun? Ben sezeryan olursam genel olurum herhalde.

Adamın yüreğine indireceksin. :) Gercekten sancı gelince inanmayacak bak bu sefer.

Normal mı canım senin? Yoksa sezeryan tarihine mı 7 gun var.

normal görünüyo cnm..son anda bi aksilik olmaz inşallah:16:

iyi yapmışsın Cnm sende benim sıkıntıları anlatmissin aynı ben

Cnm bendede var plasenta yaşlanmasi dr sigara mı
iciyorsun dedi yok dedim eşim iciyor dedim dr da
sebebi bu dedi ama olumsuz birşey demedi kızım
geçen hafta 300 grm almıştı şu an bir sıkıntı yok

amin daha benim kocaman 21 günüm var
senin bebis tam gününde gelecek gibi Cnm:40:

evet Cnm sağol :1:

öyle mi diosun cnm belki de..:34:eşimle babam sözleşmiş gibi çarşamba gece sancı gelip perşembe doğurabilirsin diolar..:52:

öyle mi diosun cnm belki de..:34:eşimle babam sözleşmiş gibi çarşamba gece sancı gelip perşembe doğurabilirsin diolar..:52:
kız bide dedikleri gibi olmasın:53: valla bugün doğurmak istiyom
sen toplam kaç kilo aldin Cnm malum artık sonlara geldin
keşke benim doğuma bir gün kalmış olsa:43:
hepimiz aynıyız bugün, aramıza hoşgeldin cnm :9:

oy maşallah zullum :nazar: bende hiç düşmemiş dicektim kiiiii kızlar fotoğrafın ters olduğunu sölemişler :9:

sağolsun benimkide öyle kuzum :16: geçenlerde yine konuştuk bu söz konusu olabilcek bi konu değil benim için, doğrusunu neyse onu yaşamamız gerek dedi :) ama genelde duyduklarım arasında nadir insan var bu şekilde çekingen olan =)

maşallah cnm :nazar: ayaktayken pek belli olmuyo gibi duruyo. ama oturdugunda ben burdayım diyo miniş =)

ii akşamlar cnm güle güle..
sağol Cnm sence düşmüş mu:26:

kız bide dedikleri gibi olmasın:53: valla bugün doğurmak istiyom
sen toplam kaç kilo aldin Cnm malum artık sonlara geldin
keşke benim doğuma bir gün kalmış olsa:43:

sağol Cnm sence düşmüş mu:26:
fotoğrafın düzünü attın mı zullum ben kaçırmış olabilirim :26: du bi tersten bakıyım..

zullummmm pc yi ters çevirip bakınca aşağıda gibi geldi bana. :26: benimde göbeğim aşağıda ama her zaman söylüyorum tam anlamıyla yukarı hiç çıkmadı benim. dün ve bugünde daha önce hiç olmadığı kadar aşağıda gördüm karnımı. hayırlısı artık :)

kızlar benim çıkmam gerek, yarın kontrole gidicez dua edin bize :) kendinize ve bebişlere iyi bakın.

Back