masallah çok tatlý bir gobis
heheheh loori ters olunca düþmemiþ oluyorzulluuu Allah iyiliðini versin kýz
birdaha deniycem Cnm bakalým becerebilecek mıyım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah çok tatlý bir gobis
heheheh loori ters olunca düþmemiþ oluyorzulluuu Allah iyiliðini versin kýz
uzme kendini Cnm benim 35. haftada yaşlanmaya başladı
birşey olmaz sen sikma canını
dr doğum pozisyonun da sıkıntı yok dedi:26:
doğum ekimin başında olur dedi
kız hakkaten tersmis
nasıl duzeltcem
olmuyor koymadan önce duzelttim beceremedimcanim buraya yukledigini duzeltemezsin sanirsam sen yenide yukle ama ilk once pcden duzelt oyle koy![]()
İnşallah birşey olmaz canım ya, desteğin için sağol..
Bu arada maşallah göbikine
Tersten baktım sanki düşmüş gibi, 4 parmağını göbeğinin üstüne tam yerleştirebiliyorsan düşmüş diyolar. Benim otururken göbeğim bacaklarıma değiyo görenler düşmüş diyo![]()
bu da tam emin değilim ama sanırım 33 haftalık göbişim :)
sen de az kilo alanlardansın sanırım.bir tek göbeğin var
hatunlar ben çıkıyorum mesai bitti.kendinize ii bakın.iyi haberler bekliyorum hepinizden.iyi akşamalr
8 kilo aldım canım annemden dolayı cok korkuyodum ben aslında bi de tiroid hastasıyım ama Allahtan korktuğum olmadı![]()
hepimiz aynıyız bugün, aramıza hoşgeldin cnmBugün yine çeneler düşmüş okuyan kadar yoruldumya benimde ağrım çok oluyor karnımın alt tarafında üşütmekten diye düşünüyorum:)) bende bi yanıyorum bi donuyorum
(
oy maşallah zullumEki Görüntüle 812321 Eki Görüntüle 812328
kızlar bu benim 37 haftalık gobusum
kocaman olduk acaba karnım düşmüş mu:26:
sağolsun benimkide öyle kuzumamannnnn benim adam valla beni çok şaşırttı bu konuda sağolsun cok anlayışlıydı utandırdı beni![]()
maşallah cnm
ii akşamlar cnm güle güle..hatunlar ben çıkıyorum mesai bitti.kendinize ii bakın.iyi haberler bekliyorum hepinizden.iyi akşamalr
maşallah cnmbu da tam emin değilim ama sanırım 33 haftalık göbişim :)
hatunlar ben çıkıyorum mesai bitti.kendinize ii bakın.iyi haberler bekliyorum hepinizden.iyi akşamalr
Canım epidurale dayanabilecek mısın? Ondan da korkuyor musun? Ben sezeryan olursam genel olurum herhalde.
Adamın yüreğine indireceksin. :) Gercekten sancı gelince inanmayacak bak bu sefer.
Normal mı canım senin? Yoksa sezeryan tarihine mı 7 gun var.
iyi yapmışsın Cnm sende benim sıkıntıları anlatmissin aynı ben
Cnm bendede var plasenta yaşlanmasi dr sigara mı
iciyorsun dedi yok dedim eşim iciyor dedim dr da
sebebi bu dedi ama olumsuz birşey demedi kızım
geçen hafta 300 grm almıştı şu an bir sıkıntı yok
amin daha benim kocaman 21 günüm var
senin bebis tam gününde gelecek gibi Cnm
evet Cnm sağol![]()
kız bide dedikleri gibi olmasınöyle mi diosun cnm belki de..eşimle babam sözleşmiş gibi çarşamba gece sancı gelip perşembe doğurabilirsin diolar..
![]()
sağol Cnm sence düşmüş mu:26:hepimiz aynıyız bugün, aramıza hoşgeldin cnm
oy maşallah zullumbende hiç düşmemiş dicektim kiiiii kızlar fotoğrafın ters olduğunu sölemişler
sağolsun benimkide öyle kuzumgeçenlerde yine konuştuk bu söz konusu olabilcek bi konu değil benim için, doğrusunu neyse onu yaşamamız gerek dedi :) ama genelde duyduklarım arasında nadir insan var bu şekilde çekingen olan =)
maşallah cnmayaktayken pek belli olmuyo gibi duruyo. ama oturdugunda ben burdayım diyo miniş =)
ii akşamlar cnm güle güle..
fotoğrafın düzünü attın mı zullum ben kaçırmış olabilirim :26: du bi tersten bakıyım..kız bide dedikleri gibi olmasınvalla bugün doğurmak istiyom
sen toplam kaç kilo aldin Cnm malum artık sonlara geldin
keşke benim doğuma bir gün kalmış olsa
sağol Cnm sence düşmüş mu:26:
fotoğrafın düzünü attın mı zullum ben kaçırmış olabilirim :26: du bi tersten bakıyım..