çok geeçmiş olsun, dayan bakalım biraz daha.. inşallah yoluna girer herşey
sağol canım ya inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geeçmiş olsun, dayan bakalım biraz daha.. inşallah yoluna girer herşey
öyle kuzu tartıya göre 15 kilo almışım ama gören nerende 15 kilon diyo
maşallah bebişine canım hayırlısı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
aynen canım ben de korkuyorum ama kendimi motive ediyorum inşallah bir avazda krtuluruz
benim kocişte öyle canım özledim çabuk olsun diyo
ben de normal istiyorum canım ama bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
Hayırlısı olsun çok sevindim inşallah 38 e kadar daha da güç toplar tek doktora bakmamam iyi olmuş
geçmiş olsun canım ya bak bu doktorlar adamın asabını nasıl da bozuyorlar biri ilaçsız eve gönderiyor diğeri bunun yanlış olduğunu söylüyor ben anlamıyorum bu iş bu kadar mı göreceli![]()
öyle tabi canım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim herşeyin en iyisini bilirinş canım sorunsuz normal doğuralım aslında diorum ya hangisi hayırlısı ise o olsun bazen sezeryan hayırlı olur bazen normal doğum
O zaman tavukludur :))herkeslere günaydın
kııız benm paşanın keyfi yerindeymiş.gelmeye niyeti yok gibi. dr yukarıda dedi.bayramdan önce doğurabilecek miyim bakalım. sen tavuklununkini okumuşsundurben bu hafta da çalışıyorum haftaya evdeyim inşallah. oğlum azıcık bana dinlenmek için müsade etsin ondan sonra sağlıcakla gelsin inşallah.
Bağışıklık sin 6 haftada iyice düşüyor zaten. Cok dikkat etmeliyiz.Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.
Cuma dr a gittim ve çatı muayenesi olmaktan korktum ultrasonla bebeğe bakarken dr kafasının büyük olduğunu ve şu anda kilosunun 3400 gr olduğunu söyledi.Bana eğer daha erken gelmezse bebek 7 Ekim sabahına gin verdi.Rabbim kısmet ederse o sabah 9 da kavuşucam kızıma..
Haftasonu ise kabus gibiydi dişim apse yaptı ve hiç aralıksıuz 24 saat süren bir ağrı beni öldürdü hastanede ise sadece dişime morfin yapmakta buldular çareyi ki oda max yarım saat rahatlattı.
Kendinize çok dikkat edin kızlar bağışıklılığımız artık çökmüş durumda sanırım.
Hadi hayırlı doğumlar.hayırlısıyla yarın benimde bir doğum hikayem olcak..çatım dar olduğu için bebek doğum kanalına giremiyormuş epidural sezeryanla doğcak
ben bulamadım kishajinin hikayesını kacıncı sayfada dogum hıkayelerınde kızlar
pek saatı saatını tutmuyor bızımkının ben hıc anlamıyorum bı bakıyorum gobegımden fırlyacak bı bakıyorum hıc hareket yokyarınn gıdıcem soyleyım benım kont haftada ıkı kez plesanta yaslanması var
​günaydın canım iyiyiz hamdolsun uykusuzuz tabi ama alıştıkgünaydın hanımlar... Nasılsınız, bebişler nasıl ?
dünden bu yana var mı pırtlatan![]()
günaydın kızlar herkese ağrısız mutlu günler..![]()
ahh kuzu ahh.. bu gece bende yata kalka mahvoldum, sabah kalktığımda resmen çökmüştüm. yorgunluk mu diyim halsizlik mi diyim tarif bile edemiyorum, hasta gibi hissediyorum kendimi​günaydın canım iyiyiz hamdolsun uykusuzuz tabi ama alıştık![]()
ahh kuzu ahh.. bu gece bende yata kalka mahvoldum, sabah kalktığımda resmen çökmüştüm. yorgunluk mu diyim halsizlik mi diyim tarif bile edemiyorum, hasta gibi hissediyorum kendimi![]()
ahh kuzu ahh.. bu gece bende yata kalka mahvoldum, sabah kalktığımda resmen çökmüştüm. yorgunluk mu diyim halsizlik mi diyim tarif bile edemiyorum, hasta gibi hissediyorum kendimi![]()
aynen kuzu valla dönerken ayrı ağrı kalkarken ayrı yürürken ayrı tüm acılara şerbetli olduk bi kaldı doğum sancısı ağrısıahh kuzu ahh.. bu gece bende yata kalka mahvoldum, sabah kalktığımda resmen çökmüştüm. yorgunluk mu diyim halsizlik mi diyim tarif bile edemiyorum, hasta gibi hissediyorum kendimi![]()
evet canım öyle dayanıcaz minnaklar içingünaydın amin canım ağrısız şikayetsiz gün geçmiyo ama ne yapalım çoğu gitti kaldı azı sabredicez miniklerimiz için![]()
Allah dayanma gücü versin kuzu.. ben evdeyim, gece wc bi yana sağa sola dönmek bile işkence yaa.. artık aynı pozisyonda yatmaktan başım bile acıyo inanır mısın..evde misin işte misin canım ben de aynen deliksiz uykuya şimdiden hasret kaldım gece çok fazla uyanıyorum ve sabah zor kalkıyorum bu son haftam işte resmen gün sayıyorummm![]()
inşallah olmayız cnm ya.. benimde bi anda uykum geliyo açılmıyo, hiç tadım yok, kollarım ve bacaklarım yatağın hezeyanına uğramış durumda.. bugünlere de şükür ne yapalım az kaldı..al bendende o kadar sabaha kadar dönüp durdum, dünden beri iştahta gitti, yemekte yemiyorum, sürekli uyku hali, keyifsizlik, bi yorgunluk, allahım inş. hasta olmayız, gerçi her hamile hamileliği boyunca birkez hasta olur die okumuştum, inş. hasta olmadan atlatırız son zamanlarımızı...
amin inşallah.. belinden kasıklarına doğru iniyosa ve geçip tekrar geliyosa dikkatli ol cnm..Kasığım ve belim müthiş ağrıyor,bebbislerimize sag saglim kavuşalım insallah
aynen dediğin gibi canımcım.. bi de midem bazen öyle bi bulanıyoki sorma gitsinaynen kuzu valla dönerken ayrı ağrı kalkarken ayrı yürürken ayrı tüm acılara şerbetli olduk bi kaldı doğum sancısı ağrısı![]()
hamdlsun canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ?gunaaydın kızlarrr nasılsınız![]()