- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
günaydın canım, şükrediyoruz halimize.. sen nasılsın ?gunaaydın kızlarrr nasılsınız
noldu kuzusinirden patyalayacm çatlayacam resmen.....
noldu kuzu niye sinirlendin ...sinirden patyalayacm çatlayacam resmen.....
sana da canım hoşgeldin nasılsın?herkese günaydınlar....
noldu kuzu
noldu kuzu niye sinirlendin ...
sakin ol tatlım sinirlenme kv söylesin böyle şöyle yapın die sen kendini strese sokma kuzu miniğine yazık
sabahtan beri çıldıracam..temizlik şirektinden iki tane temizlikçi istedim bayan..bana bir erkek bir bayan göndermişler..neyse tamam dedim...şimdi erkek elemana mutfağın fayanslarını sildirecem adam deterjan vurmadan temiz bezle sadece tozunu alıyo...sinirlendim içeri girdim gayganamı gönderdim başlarına...şimdi açıp telefon ağzıma geleni saycam şirkete...yatak odasıyla oturma odasına girdim peteğin olduğu duvarları silin dedim..kaloriferden dolayı kirli..deterjan sürmeden bezi dolandırmışlar simsiyah izler belli...çıldıracam...
azıcık kendimi iyi hissetsem kalkıp ben silecem her yeri...eşim geldi şimdi...ortalık karışcak...
sakin ol tatlım sinirlenme kv söylesin böyle şöyle yapın die sen kendini strese sokma kuzu miniğine yazık
adamı da bu sinirle haşlarsın sen şimdi kuzu
zaten artık tuzlu yemiycam yoksa gidiyor yüzüm ve elimcanım tuzlu yeme tansıynunu yukseltr ayrıca dün gece bende acıkk yatmısm bı kalktm belıme agrılar saplanıyo dogurcm herhalde dedım ama bıkac kere oldu gectı dıkkat et
geçmiş olsun Cnm benimde hafif disim ağrıyorKızlar hepinize hayırlı sabahlar.
Cuma dr a gittim ve çatı muayenesi olmaktan korktum ultrasonla bebeğe bakarken dr kafasının büyük olduğunu ve şu anda kilosunun 3400 gr olduğunu söyledi.Bana eğer daha erken gelmezse bebek 7 Ekim sabahına gin verdi.Rabbim kısmet ederse o sabah 9 da kavuşucam kızıma..
Haftasonu ise kabus gibiydi dişim apse yaptı ve hiç aralıksıuz 24 saat süren bir ağrı beni öldürdü hastanede ise sadece dişime morfin yapmakta buldular çareyi ki oda max yarım saat rahatlattı.
Kendinize çok dikkat edin kızlar bağışıklılığımız artık çökmüş durumda sanırım.
sağlıcakla bebeğini kucağına al Cnmhayırlısıyla yarın benimde bir doğum hikayem olcak..çatım dar olduğu için bebek doğum kanalına giremiyormuş epidural sezeryanla doğcak
günaydın güzel anneler keyifler iyidir inşallah ben moral olarak hiç iyi değilim gece kanama yüzünden acile gittik doktor ilaç falan vermedi nst de ağrı çıktı yapacak bişey yok dedi ağrı kanama artarsa doğuma alırız dedi eve gönderdi sabah 6 da geri gel dedi bende 8 i bekledim farklı doktor gelsindiye bugün tekrar gittik doktor istirat et dedi birde ilaç verdi dün gece neden ilaç falan vermediler böyle durumda senin ayağa kalkmaman lazımdı dedi
günaydın cnm nasılsın ?herkese günaydınlar....
şirket nasıl böyle bişey yapabiliyo ya.. sen sinirlenme serabım, bebeğine dikkat et.. kv yolla onların başına, ne gerekiyosa o yaptırsın.
sabahtan beri çıldıracam..temizlik şirektinden iki tane temizlikçi istedim bayan..bana bir erkek bir bayan göndermişler..neyse tamam dedim...şimdi erkek elemana mutfağın fayanslarını sildirecem adam deterjan vurmadan temiz bezle sadece tozunu alıyo...sinirlendim içeri girdim gayganamı gönderdim başlarına...şimdi açıp telefon ağzıma geleni saycam şirkete...yatak odasıyla oturma odasına girdim peteğin olduğu duvarları silin dedim..kaloriferden dolayı kirli..deterjan sürmeden bezi dolandırmışlar simsiyah izler belli...çıldıracam...
Allah bu temizlikçilerin eline bırakmasın kimseyi tatlım insanı sinir küpü ederlerduvarlar simsiyah olmuş kuzu nasıl sinirlenmeyeyim..keşke hiç silmeselerdi ... bundan daha temizli..ıslak mendille şöyle dolandırdım simsiyah oldu...
böyle hiç iz kalmamış değil mi deseydiniz kuzu yeniden temizlesinler sen sinirleneceğine onlar biraz yorulsunlar
ay birde deterjan vurursam nasıl temizleyecem iz kalır diyo eşime...
günaydın canım, bende kusma yok ama mide bulantım çok oluyo.. bir de uykum geliyo devamlı ama yatamıyorum bunalıp kalkıyorumgünaydın kızlar size birşey
soracağım siz hala kusuyor musunuz
sabah az dayatarak kusiyordum
ilk.aylardaki gibi oldum dunde
sokakta az daha kusuyordum
eve zor attım kendimi ve benim hala
karnım ve belim ağrıyor ateş basiyor
günaydın cnm nasılsın ?
şirket nasıl böyle bişey yapabiliyo ya.. sen sinirlenme serabım, bebeğine dikkat et.. kv yolla onların başına, ne gerekiyosa o yaptırsın.
bilmiyolarsa niye geldiler ki..
günaydın canım, bende kusma yok ama mide bulantım çok oluyo.. bir de uykum geliyo devamlı ama yatamıyorum bunalıp kalkıyorum
ara ara sıcak basmalarıda oluyo, bel ve bacak ağrımda var, karnımında alt tarafında sancılar oluyo..
Bir kadın tutsan daha iyi temizlemez miydi canım
zaten artık tuzlu yemiycam yoksa gidiyor yüzüm ve elim
geçmiş olsun Cnm benimde hafif disim ağrıyor
sağlıcakla bebeğini kucağına al Cnm
geçmiş olsun Cnm
günaydın kızlar size birşey
soracağım siz hala kusuyor musunuz
sabah az dayatarak kusiyordum
ilk.aylardaki gibi oldum dunde
sokakta az daha kusuyordum
eve zor attım kendimi ve benim hala
karnım ve belim ağrıyor ateş basiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?