2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın güzel anneler keyifler iyidir inşallah ben moral olarak hiç iyi değilim gece kanama yüzünden acile gittik doktor ilaç falan vermedi nst de ağrı çıktı yapacak bişey yok dedi ağrı kanama artarsa doğuma alırız dedi eve gönderdi sabah 6 da geri gel dedi bende 8 i bekledim farklı doktor gelsindiye bugün tekrar gittik doktor istirat et dedi birde ilaç verdi dün gece neden ilaç falan vermediler böyle durumda senin ayağa kalkmaman lazımdı dedi

benimde cumartesi kontrolüm var ama çatı muayenesi yapacağını sanmıyorum daha erken benim içn
ya sanki bu 30dan sonra ki haftalar hiç geçmiyor
servistekiler işyerindekiler bitmedi mi daha diyorlar dayanacak gücüm kalmadı artık
bana dr 37den önce yapmıyorum ters bir durum olmadıkça dedi.bu hafta da 37 bitmiş olcak yapar artık diyorum

ben bulamadım kishajinin hikayesını kacıncı sayfada dogum hıkayelerınde kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/639343-2013-ekim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html burdan okuyabilirsin

servis şoförü bile diyor sanki 10 yıldır hamilesin dedim napıyım yani banada uzun geldi ama yapacak bişi yok
sanki zaman geçtide ben içimde tutuyorum millet ne sabırsız
sanki hamile olan onlar,bebkleri büyütüp taşıyan onlar.bebek bizim onlar bizden daha heyecanlı

bana dr 37den önce yapmıyorum ters bir durum olmadıkça dedi.bu hafta da 37 bitmiş olcak yapar artık diyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/639343-2013-ekim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html burdan okuyabilirsin

sanki hamile olan onlar,bebkleri büyütüp taşıyan onlar.bebek bizim onlar bizden daha heyecanlı

BİZDE BU HAFTA KONUŞURUZ HERALDE NE ZAMAN YAPAR DOĞUM NASIL OLUR FİLAN DİYEE

YAA SORMA MİLLETE DÜŞTÜ TASASI zorluğu biz çekioruz geceleri uyuyamıyorum 4 kere uyandım kalktım şimdi ruh gibiyim

YAA SORMA MİLLETE DÜŞTÜ TASASI zorluğu biz çekioruz geceleri uyuyamıyorum 4 kere uyandım kalktım şimdi ruh gibiyim

Bende 4 kere kalktım. Ama saat 4ten beri ayaktayim.uyuyamiyorum.yataga yatiyorum velim ağrıyor

o uykusuzluk gece kalkmalar bende çok var.hep tuvalate kalkıyorum uyuyamıyorum gündüzleride aynen ruh gibiyim.bilgisayara koysam başımı uyuyacak haldeyim

günaydın güzel anneler keyifler iyidir inşallah ben moral olarak hiç iyi değilim gece kanama yüzünden acile gittik doktor ilaç falan vermedi nst de ağrı çıktı yapacak bişey yok dedi ağrı kanama artarsa doğuma alırız dedi eve gönderdi sabah 6 da geri gel dedi bende 8 i bekledim farklı doktor gelsindiye bugün tekrar gittik doktor istirat et dedi birde ilaç verdi dün gece neden ilaç falan vermediler böyle durumda senin ayağa kalkmaman lazımdı dedi

Çok geçmiş olsun haftan yüzünden belki de vermedi ilacı sancın da yarmış bebişinin kilosu da yerindeyse doğum yaparsın diye ama 37 38 e girmeden doğan her çocuk prematüre sayılırmış bol bol dinlen Allah şifa versin :49:

Herkese hayırlı günler dün doktora gittik oğlusum dönmeyi reddediyor doğum kanalına girmedi hala ben de hiç döneceğini hissetmiyorum doktor tüp bebek olduğu için haftaya sezeryan için tekrar değerlendirecek sanırım sizler ne dersiniz ben ikilemde kaldım

Çok geçmiş olsun haftan yüzünden belki de vermedi ilacı sancın da yarmış bebişinin kilosu da yerindeyse doğum yaparsın diye ama 37 38 e girmeden doğan her çocuk prematüre sayılırmış bol bol dinlen Allah şifa versin :49:

öyle canım ama bugün ki ilaç verdi istirat et daha açılman az bebek küçük durdurabildiğimiz kadar dursun dedi daha doğum başlamamış bebeğin suyuda iyiymiş şükür

Herkese hayırlı günler dün doktora gittik oğlusum dönmeyi reddediyor doğum kanalına girmedi hala ben de hiç döneceğini hissetmiyorum doktor tüp bebek olduğu için haftaya sezeryan için tekrar değerlendirecek sanırım sizler ne dersiniz ben ikilemde kaldım

tüp bebek olunca sezaryenden yana oluyorlar canım..benimde tüp bebek banada dün gün verdi..21 ekim..kızım o güne kadar durusa..:49:

sağol canım rabbim sağlıklıca hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İnternette bebeğin dönmesi için bazı egzersizler var. Onları dene bol bol bence. Belki işe yarar.

çok geeçmiş olsun, dayan bakalım biraz daha.. inşallah yoluna girer herşey

öyle canım ama bugün ki ilaç verdi istirat et daha açılman az bebek küçük durdurabildiğimiz kadar dursun dedi daha doğum başlamamış bebeğin suyuda iyiymiş şükür

Hayırlısı olsun çok sevindim inşallah 38 e kadar daha da güç toplar tek doktora bakmamam iyi olmuş

geçmiş olsun canım ya bak bu doktorlar adamın asabını nasıl da bozuyorlar biri ilaçsız eve gönderiyor diğeri bunun yanlış olduğunu söylüyor ben anlamıyorum bu iş bu kadar mı göreceli:47::47::47:

Bende 4 kere kalktım. Ama saat 4ten beri ayaktayim.uyuyamiyorum.yataga yatiyorum velim ağrıyor

o uykusuzluk gece kalkmalar bende çok var.hep tuvalate kalkıyorum uyuyamıyorum gündüzleride aynen ruh gibiyim.bilgisayara koysam başımı uyuyacak haldeyim

aynen yatmak çözüm değil ki zaten sağa yatsan olmuyor sola yatsan olmuyor fenayız kızlar allah kurtarsın

tüp bebek olunca sezaryenden yana oluyorlar canım..benimde tüp bebek banada dün gün verdi..21 ekim..kızım o güne kadar durusa..:49:

İnşallah durur doktor benimkini kıymetlim diye seviyor ilgi hoşunagitti sanırım çıkmak istemiyor allahım hayırlısını versin

kızlar günaydın :12:
kishaji' nin doğum hikayesini okudum... Allah'ım hem korku hem rahatlama hem sevinç hem mutluluk herşeyi herşeyi hissettim... ne kadar güzel yazmış aktarmış..:46: Allah'ım bizlerede böyle sağlıklı doğumlar nasip etsin..:16:

sende kilo nerde vardı ki kuzu..sadece göbük çıkmıştı hatırladığım kadarıyla...
öyle kuzu tartıya göre 15 kilo almışım ama gören nerende 15 kilon diyo:1:
Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.
Cuma dr a gittim ve çatı muayenesi olmaktan korktum ultrasonla bebeğe bakarken dr kafasının büyük olduğunu ve şu anda kilosunun 3400 gr olduğunu söyledi.Bana eğer daha erken gelmezse bebek 7 Ekim sabahına gin verdi.Rabbim kısmet ederse o sabah 9 da kavuşucam kızıma..
Haftasonu ise kabus gibiydi dişim apse yaptı ve hiç aralıksıuz 24 saat süren bir ağrı beni öldürdü hastanede ise sadece dişime morfin yapmakta buldular çareyi ki oda max yarım saat rahatlattı.
Kendinize çok dikkat edin kızlar bağışıklılığımız artık çökmüş durumda sanırım.
maşallah bebişine canım hayırlısı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:16:

valla benm de gözüm korkmuyor değil ama ben de normal doğurmayı çok istiyorum.inşallah kolay bir şekilde doğururuz :29:
aynen canım ben de korkuyorum ama kendimi motive ediyorum inşallah bir avazda krtuluruz
günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür..dün çok heyecanlıydım sanki bugün doğuracak gibi uyuyamadım dün gece..daha uzunca bir zaman var aslında 21ekime..ama ne bileyim çok mutlu oldum kızıma kavuşucam..gün koymamız ayrı bi heyecan mutluluk işte..tabi kızım o güne kadar durursa..eşim benden daha heyecanlı hep bayrama kadar alsaydı doktor keşke deyip durdu..kızını sevmek istiyormuş..:emir_bebek::nazar:
benim kocişte öyle canım özledim çabuk olsun diyo:1:
bende normal istiyorum canım inş bi aksilik olmazsa çatım filan dar değilse doğurmayı denicem bakalım hayırlısı artık
ben de normal istiyorum canım ama bakalım inşallah bir sorun çıkmaz

Son düzenleme:
Back