2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:26:dediklerinin

Söyledillerinin aynısı bende de var canım ;((((ayağa kalkmakta dönmekte işkence bir iki adım atınca sanki aşağıya doğru bişey çöküyor gibi oluyorum sanki her an çıkacak gibi geliyor:(((

Kasıklarının üstüne taş konmuş gıbı dımı canım tutuyorum ben düşücekmiş gıbı ayağa kalkınca bırden yurunmuyo duruyom önce sonra adım atıyorum

Ya gene fena bir oksuruk tuttu. Korkuyorum oksurunce. Gözlerimden yas geldi resmen. Hep yatinca oluyor.
Oğlumda simdi hıçkırmaya basladi. Acaba rahatsız mı oluyor öksürükten.

Annem de bana bugün bunları hediye etti çok mutlu oldum:16:Eki Görüntüle 810732
Iyi günlerde giydir canım. Cok güzeller.
Slmlar napıyosunuzz bizde ne uyku kaldı ne bişe yürümemiz lazım ama halimiz yok annem karnın iyice düştü fazla beklemeyiz dedi ama bakalım ara ara sancı vuruo ama daha gelecek gibi degil

Herkeste bir sıkıntı var. Eylül'de doğuracak Ekim annelerinin cogu gibi gözüküyor. Şimdiden bir sürü kişi doğurdu.
Canım sen doğuranların listesini tutuyor musun hala? 13-14 kişi oldu galiba. Kimisi buraya kimisi de dogum topigine yazdı.

selam kızlarrr
bugün ilk defa sabrımın kalmadığını hissettim. minişim henüz küçük olmasa doğsun artık diyeceğim resmen. annelik sabır işi, daha başlangıçta pes mi ettim ne :9:

selam kızlarrr
bugün ilk defa sabrımın kalmadığını hissettim. minişim henüz küçük olmasa doğsun artık diyeceğim resmen. annelik sabır işi, daha başlangıçta pes mi ettim ne :9:

Yok canım sadece 9ay uzun bir sureçmiş hele son günler zor gecıyor ondan

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-badembal
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji

off uyku haram oldu uyusam bı turlu uyumasam bı turlu artık agrılarım gerçekten başladı helede karın agrım anlamıyorum ıshallık yok kabızlıkta suan ıcın yok zaten cocuk doguncada uyku haram ama ben eskı halıme donmek ıstıyorum hareketlerım cok kısıtlandı

kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştu :53: ama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
inşallah canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim hayırlı kaderler yazsın :nazar:
kızlar yanlış yapmadiysam kizima ordugum hırkayi paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 810693
maşallah zulucum ne güzel işlemişsin güle güle kullansın miniğin

Back