• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok güzel bir şey rüyada bile göremek ben ilk başlarda görüyordum ama şimdi görmüyorum şimdi genelde doğum yaptığımı filan görüyorum

bende ılk kez gordum ben artık dogmayacagını felan dusunmeye baslamıstım yanı gunler azaldıkca sonu yokmus gıbı gelmeye basladı bıde alıstım karnımda hep orda kalacak sanıyorum:37::37:ruyayla kendıme geldım:52::52:
ortalıkta gezınıyorum cocugu emzırmeyı unutmusum annem ılk dakkadan ıhmal ettın cocugu emzır acıktı dıyor ruyada bıle dogurmanın sersemlıgını yasadım sanırsamm:52::52::52:

iyidir biz de şükür bu sıralar çok işim var yoğunum sadece boya yapıldı dün ve ev berbat olmuştu tabi onlarla uğraştım tabi dikkat de ettim kendime...dediğin gibi daha dursunlar içerde erken henüz 38 haftayı doldurmadan doğmasınlar o zaman erken oğum olmuyor çünkü
iyi bitirmişsin işlerini bari ben de bir haftadır yapabildiğim kadar yaptım artık adımız hıdır elimizden gelen budur:1:

evin günlük işleri yormadım canım dunde gelmişti acile gittik doktor bebek iyi dedi bu arada 5 gün geriden geliyodu gününüyakalamış çoookşükür. nst ye falan aldılar hafif ağrılarvardı doktor kanama yada ağrıda artış olursa gel şimdilik herşey yolunda dei
canım korkma o zaman dikkat et sadece bundan 3 hafta kadar önce benim kanamam oldu ama fazla sürmedi biz de hemen doktora gitmiştik bana da senin dediğini dedi oluyor demekki arada öyle dikkatli olmak lazım
bende ılk kez gordum ben artık dogmayacagını felan dusunmeye baslamıstım yanı gunler azaldıkca sonu yokmus gıbı gelmeye basladı bıde alıstım karnımda hep orda kalacak sanıyorum:37::37:ruyayla kendıme geldım:52::52:
ortalıkta gezınıyorum cocugu emzırmeyı unutmusum annem ılk dakkadan ıhmal ettın cocugu emzır acıktı dıyor ruyada bıle dogurmanın sersemlıgını yasadım sanırsamm:52::52::52:
bende alıştım gibi bu halime ama artık doğurma vakti de geliyor çok şükür:16::16:
Ben de iyiyim çok şükür,kocacımla kahvaltı yaptık kahvemizi içtik oturuyoruz:16:

hımm ne güzel allah muhabbetinizi artırsın benimki çalışıyor bugün dün izinliydi ama dünde adamın yüzünü göremedim işlerden:31::31:

iyi bitirmişsin işlerini bari ben de bir haftadır yapabildiğim kadar yaptım artık adımız hıdır elimizden gelen budur:1:

eltim sağolsun o geldi yardım etti 2 kaynım da geldi eşyaları yerleştirdik bir elden yapmaya çalıştık ama tabi ev sahibi olarak yine ben de çalıştım

eltim sağolsun o geldi yardım etti 2 kaynım da geldi eşyaları yerleştirdik bir elden yapmaya çalıştık ama tabi ev sahibi olarak yine ben de çalıştım
öyle tabi canım sana ne kadar sen karışma yapma deseler de dayanamazsın bide ayakta kalıyosun kolay değil şükür bitmiş artık bebişini bekleyebilirsin

hımm ne güzel allah muhabbetinizi artırsın benimki çalışıyor bugün dün izinliydi ama dünde adamın yüzünü göremedim işlerden:31::31:
Amin canım,hepimizin inşallah...Olsun her zaman senin nasıl olsa:1: Ya kızıma süslü püslü bandanalar şapkalar bakıp bakıp vazgeçiyorum,alışverişkolik olucam bu gidişleee:9:
Beğendiğim modelleri göstereyim,ikisi 42 tl ama..
$1 rsm.jpg$2.jpg

canım korkma o zaman dikkat et sadece bundan 3 hafta kadar önce benim kanamam oldu ama fazla sürmedi biz de hemen doktora gitmiştik bana da senin dediğini dedi oluyor demekki arada öyle dikkatli olmak lazım

bende alıştım gibi bu halime ama artık doğurma vakti de geliyor çok şükür:16::16:

cok sağol canım ya iyiki varsınız hayırlısıyla bebişleimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Slm anneler
Bugün hava kapalı tabi
Havalar kapalı olunca
Benim moralim bozuluyor:43:
Birde cok sıkılıyorum CNm hiçbirsey
Yapmak istemiyor:19::19::19:

Back