• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İii geceler kızlar
Bizde iyi sayılırız düzenli olmayan sancılar var bi kaç gündür bekliyoruz oglumuzu saglıkla huzurla mutlulukla gelsin gelsinşer inşallah

İyi geceler canim bir gece kuşu daha. Demek doğum yaklastı he.Hadi hayırlısı 38.haftadayız artık doğumlar geleblilir.heyecan dorukta valla...

evet canım bılıysun 36. haftamda 1 kere dolandı demiştim gecen prşembe suphelendım cuma randevumdu ama perşembe gıttım 2. turu atmış hanım 6 gunde 2 tur oyuzden 2. turu atınca kesınleştı canım 1 turken kurtulur demiştik hanı daha normale yakındık ama şımdı 3 bıle olabılır kordon oyuzden .pazartesı gıdıcem içim rahat etmıyo bu ara garipleştı haeketlerı sadece 4 boyutlu usg de baktırıcam inş. sapasağlam doğacaklar canım

senmi farkettin kordonun dolandigini? nasil suphelendin?

senmi farkettin kordonun dolandigini? nasil suphelendin?

gunaydın kızlar ben cok güzel uyuyom ama kalkınca heryerım agrıyo sırtım omuzlarım yanlarım uyku sorunumz yok sukur ama bu agrılar sınırımı bozuyo bıde koltukları kaplamaya verdm şöyle uzanamyrm onun etkısı olabılrmı ya sandalyedeym yada oturr vazıyette özellıkle sol arka kaburgam ve yanı agrıyo offffffff az kaldı bı dogsa artık

günaydın pazar pazar benim gibi erkenci olan var mı iki gündür pert oldum resmen nihayet boya badana yaptırdık dün akşam eltim geldi yardım etti sağolsun ama yine bende evi camı sil süpür yerleştir perde as derkan öldüm bu çocuk dün inmemişse doğum kanalına dahada inmez bence:1:
bu arada geleneği bozmadım dün sildiğim camlara bu sabah yağmur yağdı:37:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ben cok güzel uyuyom ama kalkınca heryerım agrıyo sırtım omuzlarım yanlarım uyku sorunumz yok sukur ama bu agrılar sınırımı bozuyo bıde koltukları kaplamaya verdm şöyle uzanamyrm onun etkısı olabılrmı ya sandalyedeym yada oturr vazıyette özellıkle sol arka kaburgam ve yanı agrıyo offffffff az kaldı bı dogsa artık

canım hiiç telaş yapma sen yine şanslısın ben bel bacak sırt ağrısından uyuyamaz oldum 2 aydır sen yine iyisin maşallah:31::31:

ne bılıym ya acaba baska bıseydenmı dıye telaslanym normal yanı öyle dıyosun

tabi canım omurga vücudun ön tarafında ciddi bir ağırlı taşıyr gece gündüz o da ağrı yapıyor..bu arada doğuran var mı yaa

Son düzenleme:
tabi canım omurga vücudun ön tarafında ciddi bir ağırlı taşıyr gece gündüz o da ağrı yapıyor..bu arada doğuran var mı yaa

dogru söylüyn canımya benmkı bıde ıyıce asagı indı önümde futbol topu gıbı bı görsen 39a gırdk az kaldı panıklıym ya herseyı takıym işte

günaydın kızlar gece yine hiç uyuyamadım döndüm durdum insan uyuyamayınca düşüncelere dalıyo mecburen nasıl olcak bebişimi Allah ın izniyle bişey olmadan kucağıma alabilecek miyim sağlıklı olacak mı diye bide oğluşum kilo almamıştı son kontrolde çarşamba tekrar gidicez bakalım inşallah almıştır :55:

günaydın kızlar gece yine hiç uyuyamadım döndüm durdum insan uyuyamayınca düşüncelere dalıyo mecburen nasıl olcak bebişimi Allah ın izniyle bişey olmadan kucağıma alabilecek miyim sağlıklı olacak mı diye bide oğluşum kilo almamıştı son kontrolde çarşamba tekrar gidicez bakalım inşallah almıştır :55:

saglıklı olsunda hıc üzülme ben kıloyu hıc dertbetmıym benm bebişte zayıf hem 39 oldum bak heran gelebılır nstde sancı cıktı carsamba 2850dı tahmınen kızm 3600 dogmustu buda zayıf amaaaan o dogsunda emzırrm beslerm yeterkı saglıklı olsn ben panıklı ama hamılelerın son zamanları hep aynı galıba korku endıse panık normal yanı allah yardımcmz olsn

Bende sezeryan olursam senin gibi genel olurum herhalde. Bende korkuyorum digerlerinden. Maasallah diyelim canım. Insallah bizler de kolayca atlatiriz.

Iyi maasallah. Özeller maalesef öyle oluyorlar. Hep bir sezeryan teşviği.

Bende butikbebede gördüm canım.

Dr normal dediyse iyidir canım. Normal digum da istediğin icin doğumun rahat olur bebek cok iri olmazsa. Hayırlısı olsun.

Şekerinin çıkmaması iyi olmus Serapcim. Sevindim. Raporunu da halletmişsin. Gelince eve biraz kestirseydin.

kızlar bı anda adet sancısı gıbı bişey başladı bende karın agrısı afedersınız tuvaletım bar gıbı ama yenı çıkmıştım tuvaletten.sıddetlı adet sancısı gıb duyuştum dogum baslangıcı fıye ama hayrlısı

Kızlar ya sol tarafımda acayip bir ağrı var aradasasancı olamaz seğil mi:((

Ben de erken gelecek diye korkuyorum. Bende pek sancı falan yoktu, ama demin bekimden aşağı doğru sancı oldu sanırım. Ben anlamıyorum su sancı ısını kasıklarda mı oluyor, belde mı, karında mı?

kızlar doğum sancıları belden kasıklara vuruyo 10 dakikada yada 15 dakikada bir tekrarlıyo ve o an ki acı korkutmak için yazmıyorum ama kıvrandırıyo resmen saniyeler sürüyo ve bitince hiç bişi yokmuş gibi işe girişebiliyosunuz ama aralıklarla devam ediyo ve ben gerisini yaşamadım ama süreler kısalıyomuş bnm doktorumda sancılarım sıklığı artmadan sezeryana aldı ikinci sezeryan olacağı için riske atamadık yani tek taraflı ağrıları dinlenince geçen ağrıları yalancı sancı olarak görün ama sıklıklar artar ve sizi gerçekten yoran sancılar başlarsa adet sancısından çok daha fazla olan doktora gidin mutlaka nstye sokacaktır Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlar inş

Back