Aynen mideden boğazıma kadar olan kısım ona mide yanması mı deniliyor çözemedim
Çatlak mı var canım ben 3ayımda acil krem aldırdım lierac 3 kere sürdüm unuttum ve daha çatlamadım 16 kilo almama rağmen şimdiden sonra olur mülki
canım ben de 14 kilo aldım ne sürersem de süreyim çatladım lierac kullandım badem yağı bi fayda etmediÇatlak mı var canım ben 3ayımda acil krem aldırdım lierac 3 kere sürdüm unuttum ve daha çatlamadım 16 kilo almama rağmen şimdiden sonra olur mülki
​evet canım mide yanması deniliyor.
Çatlak mı var canım ben 3ayımda acil krem aldırdım lierac 3 kere sürdüm unuttum ve daha çatlamadım 16 kilo almama rağmen şimdiden sonra olur mülki
Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde
canım ben de 14 kilo aldım ne sürersem de süreyim çatladım lierac kullandım badem yağı bi fayda etmedi
Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde[/QUOTE
cnm gözün aydın,allaha şükür sen ve bebğin sağlıklısınız, minişte kendini toparlar tez zamanda annesi, darısı başımıza cnm gözünaydın tekrar
Sağol cnm şu sorunun cvabını arıyodum ne zamandır
Biraz da kalıtsal da olabiliyormuş yani annende filan varsa olabiliyormuş bir de karın yapısıyla alakalı
Hamileliğim boyunca sürekli günde 3 yada 4 kez bebeğe yağı sürdüm tam 12 kilo aldım ve kilo alımım durdu yediklerim oğluşumagidiyor ama şunun şurasında doğumuma ne kaldı yeni çatlaklarım oluştu göbeğimin alt hizasında sadece malesef ki genetik yapı oluyor ailende varsa.
kız ılk yıl ben bı baktım heryerde trbzo bayrakları maç oldugu gunlaer öğrencılerım formalı hepsiii gol atınca sıraların tepesinde sevınıyolar sonra bı baktım ben trabzonsporlu olmusum koyu evde eşimle ızlıyom falan buyulu bır seheır gercektn yaşamak lazım burayıa dedım ben nodlum daalga gecerdım konuşmalarıyla mudurumun falan ssonra bende aqynı konuşmuyayım mı bana gulduler ya sen mıydın bızle dalga gecen mesela şey dıyolr -yürüme yürüdüm- ya yurudum dıyın sadece derdım bıgun bn dersten cıkınc sey demişim -bu çoccuklada anlama anlamıyolar - öğrretmenler odasın da herkes guldu nden guluyosunuz dıyorum dün farkında değilim olmuşum bnde laz
tam sağ kaburgamı tekmeleyip duruyoSlm kızlar sizin minikler en çok nerde hareket ediyor
hayırlı olsuuunn.. Rabbim ikinizede sağlıklar versin..Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde
hayırlısı ile allah isteyen herkese nasip etsin....
Evet tam göbek deligimin altinda nasil catladiysa catladi ama sanki git gide büyüyorbilmiyorumki hic yoksa olmaz sezinim sanslisin vallaha bende 3.ayimdan beri yaglaniyorum ama yok fayda etmedi catladi
Gözün aydin canim benim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin..insaallah hayirlica hemen küvezden bizim yerimizede öp minik melegiamiiin insaallah bizde aliriz artik yavas yavas vakit geliyor baklim hayirlisi
iyi akşamlar kızlar ya bugün dk bebeğim 5 gün geriden geliyo çok üzülüyorum bwn onu besleyemedimdiye psikolojim bozuluyo nasıl beslerim ben bu saatten sonra onu
be n hiç sürmedim şu da önceki hafif çatlaklar var son ayda yine olabilir diye sürmeye başladım ben 6 kiloydum en son yarın kontrolüm var bakLım kaç kilo almışız
canım üzülme son haftalarda alıyo zaten akşamları uyumadan süt ve muz sabahları kalkınca süt kuru incir kahvaltıda da bol peynir pekmez falan tüket suyunu da hiç eksik etme günde en az 2 litre içiyi akşamlar kızlar ya bugün dk bebeğim 5 gün geriden geliyo çok üzülüyorum bwn onu besleyemedimdiye psikolojim bozuluyo nasıl beslerim ben bu saatten sonra onu
üzülme canım moralini bozma neden kaynaklanıyormuş bebeğin 5 gün geriden geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?