• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Çatlak mı var canım ben 3ayımda acil krem aldırdım lierac 3 kere sürdüm unuttum ve daha çatlamadım 16 kilo almama rağmen şimdiden sonra olur mülki

Son aylarda daha çok oluyor ben kızıma hamileyken çatlamadım 1 ay kaldı die sevinirken so n zamanda biraz çatlak oldu şimdi de sürmeye başlayabilirsin ben yeni sürmeye başladım

Çatlak mı var canım ben 3ayımda acil krem aldırdım lierac 3 kere sürdüm unuttum ve daha çatlamadım 16 kilo almama rağmen şimdiden sonra olur mülki

Evet tam göbek deligimin altinda nasil catladiysa catladi ama sanki git gide büyüyor :( bilmiyorumki hic yoksa olmaz sezinim sanslisin vallaha bende 3.ayimdan beri yaglaniyorum ama yok fayda etmedi catladi
Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde

Gözün aydin canim benim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin..insaallah hayirlica hemen küvezden bizim yerimizede öp minik melegi :16: amiiin insaallah bizde aliriz artik yavas yavas vakit geliyor baklim hayirlisi

Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde[/QUOTE

cnm gözün aydın,allaha şükür sen ve bebğin sağlıklısınız, minişte kendini toparlar tez zamanda annesi, darısı başımıza cnm gözünaydın tekrar

Biraz da kalıtsal da olabiliyormuş yani annende filan varsa olabiliyormuş bir de karın yapısıyla alakalı

Hamileliğim boyunca sürekli günde 3 yada 4 kez bebeğe yağı sürdüm tam 12 kilo aldım ve kilo alımım durdu yediklerim oğluşuma :nazar: gidiyor ama şunun şurasında doğumuma ne kaldı yeni çatlaklarım oluştu göbeğimin alt hizasında sadece malesef ki genetik yapı oluyor ailende varsa.:19:

Hamileliğim boyunca sürekli günde 3 yada 4 kez bebeğe yağı sürdüm tam 12 kilo aldım ve kilo alımım durdu yediklerim oğluşuma :nazar: gidiyor ama şunun şurasında doğumuma ne kaldı yeni çatlaklarım oluştu göbeğimin alt hizasında sadece malesef ki genetik yapı oluyor ailende varsa.:19:

be n hiç sürmedim şu da önceki hafif çatlaklar var son ayda yine olabilir diye sürmeye başladım ben 6 kiloydum en son yarın kontrolüm var bakLım kaç kilo almışız

kız ılk yıl ben bı baktım heryerde trbzo bayrakları maç oldugu gunlaer öğrencılerım formalı hepsiii gol atınca sıraların tepesinde sevınıyolar sonra bı baktım ben trabzonsporlu olmusum koyu evde eşimle ızlıyom falan buyulu bır seheır gercektn yaşamak lazım burayı:1::1: a dedım ben nodlum daalga gecerdım konuşmalarıyla mudurumun falan ssonra bende aqynı konuşmuyayım mı bana gulduler ya sen mıydın bızle dalga gecen mesela şey dıyolr -yürüme yürüdüm- ya yurudum dıyın sadece derdım bıgun bn dersten cıkınc sey demişim -bu çoccuklada anlama anlamıyolar - öğrretmenler odasın da herkes guldu nden guluyosunuz dıyorum dün farkında değilim:1::1::1::1::1:olmuşum bnde laz

bende 4 yılını trabzonda geçirmiş biri olarak katılıyorum dediklerine :) ister istemez kapıyosun o kelimeleri.. benim de eşim egeli, ben karadenizliyim, tam karadeniz turu yapalım dedik hamile olduğumu öğrenince kaldık, öyle özledimki trabzonu..:31: orda yaşarken böyle olmam sanıyodum, meğer özleniyomuş :)

Slm kızlar sizin minikler en çok nerde hareket ediyor
tam sağ kaburgamı tekmeleyip duruyo

Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde
hayırlı olsuuunn.. Rabbim ikinizede sağlıklar versin..

kızlar ben epidural normal doğum düşünüyorum Allah kısmet ederse ama geçen kontrolde drum bebeğin başıı büyük sorun teşkil etmiyor normal dedi ama doğmda zorluk çekermişim ama henüz sezeryan kararı vermedi yarın dr la da konuşucam tam olarak sizin düşünceniz nedir kara verdiniz mi doğum şekline?

hayırlısı ile allah isteyen herkese nasip etsin....

Evet tam göbek deligimin altinda nasil catladiysa catladi ama sanki git gide büyüyor :( bilmiyorumki hic yoksa olmaz sezinim sanslisin vallaha bende 3.ayimdan beri yaglaniyorum ama yok fayda etmedi catladi

Gözün aydin canim benim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin..insaallah hayirlica hemen küvezden bizim yerimizede öp minik melegi :16: amiiin insaallah bizde aliriz artik yavas yavas vakit geliyor baklim hayirlisi

iyi akşamlar kızlar ya bugün dk bebeğim 5 gün geriden geliyo çok üzülüyorum bwn onu besleyemedimdiye psikolojim bozuluyo nasıl beslerim ben bu saatten sonra onu:43:

iyi akşamlar kızlar ya bugün dk bebeğim 5 gün geriden geliyo çok üzülüyorum bwn onu besleyemedimdiye psikolojim bozuluyo nasıl beslerim ben bu saatten sonra onu:43:

üzülme canım moralini bozma neden kaynaklanıyormuş bebeğin 5 gün geriden geliyormuş.

be n hiç sürmedim şu da önceki hafif çatlaklar var son ayda yine olabilir diye sürmeye başladım ben 6 kiloydum en son yarın kontrolüm var bakLım kaç kilo almışız

​fazla almamışsın canım güzel inşallah yarında kontrolün güzel geçer güzel haberlerle gelirsin :)

canım üzülme son haftalarda alıyo zaten akşamları uyumadan süt ve muz sabahları kalkınca süt kuru incir kahvaltıda da bol peynir pekmez falan tüket suyunu da hiç eksik etme günde en az 2 litre iç

üzülme canım moralini bozma neden kaynaklanıyormuş bebeğin 5 gün geriden geliyormuş.

bilmiyorum ki doktor 2 haftaya kadar gerilik normal sayılır dedi hamileliğimin beş ayı çok kötü geçti bişey yiyemedim şimdilerde dikkat ediyorum ama zayıf olduğu için üzülüyorum

Back
X