2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bugun arkadaşımla kahvaltı yaptık dışarda sonra kv kızıma aldıklarını değiştirdik 1 aylık chiccodan pıjamalar almış gereksız yer gittim değiştirdim onları topu topu 3 saat durdum çarşıda ama şuan her yerım agrıyor kızlar kıpırdayacak halım yok bırde dun gece 4.30 da benım kocişe eczane yolu gorundu miğde surubu için yatadan once bır lokmalık ekmek ve peynır atmıştım agzıma miğde yanmasından uyuyamadım sonra surubu içince mısıl mısıl uyumuşum yedıgım her şey mğdemı yakmaya başladı surubuda hep içmek ıstemıyoorum zararıda varmış galıba sızlr devamlı kullanmıyomusunuz surubu

Canım doktor 39.haftada alıyormuş böyle durumlar da bende öyle oluyorum ışte ne yapalım senin de hayirlisi olsun .ayrıca bu hafta gelecek diye çok bekledim ama olmadı
Normal normal olur belki diye umut etmistim

Gunde 3 defa kullanabilirsin dedi benim doktorum

Canım ben sürekli kullanıyorum yoksa uyku falan yok

bende öyle biliyorum canım 38. haftalarda bakılıyor diye ama benim dr. 36. hafta bakmayı tercih etti nasıl olacak ne olacak hiç bilmiyorum açıkçası çok edirginim ve biraz korkuda var anlatılanlara göre çatı muayenesi parmakla bakılıyormuş:26:​

ona alıştım artık cnm, bi de bebiş vuruyo oraya tam oluyo yanma midemde ve boğazıma kadar çıkıyo, artık hiçbişey geçirmiyo..

Aynı mide yanması bende de var sanki boğazımda pul biber yapışmış gibi sürekli mide yanması boğazıma kadar ama gaviskon şurup içiyorum bir nebze olsun iyi geliyor ve nane limon içiyorum oda iyi geliyor tavsiye ederim canım.

Benım Dr da 38 de bakıcaz dedı ama ben sezeryan olucak tünelde bakar mıki

Sezinimm dikkat et kendine..artik disari cikmak istemiyorum ben aslinda yürüyüs yapiyodum ara ara ama iki gündür evde hep yatmak istiyorum acaip halsizim.sende fazla durma ayakta bugün bile annemler alisverise gitti gitmedim bi tuhafim artik cok sistim kizz göbis kocaman oldu migden okadar mi yaniyor kuzum?benimde yaniyordu ama bu aralar yok sükür sen yinede doktoruna sor cuma günü

Ekşi daha mahvedıyo beni ya evet sanki kola içerisinde boğazını yakar aynı öyle oldum gece hiç olmamıştım ben mide yanmasını midede olur sanıyordum şurubu içer içmez gecti de uyuyabildim bende kızlar

geçmesine sevindim canım çünkü çok kötü oluyor insan ben kaç gece ağzıma ekşi su gelerek uyandım ve oturdum yatakta ağladım sinirleri bozuluyor insanın. benim hala devam ediyor midemi boş bırakmıyorum çubuk kraker leblebi atıştırıyorum şurup içiyorum.

Kız doğurcam mı bugün bilmıyom cuma ındı karnım aşagıya hareketler suan altta onde ıkı kemık varya oralar vuruyo kızım sanki cıkıcak senin hareketler nerde canım kemiklerımde hissedıyorum resmen annem gelmeden doguramamki ya

Ben devamlı kullanıorum gaviscon ilk defa zararı olduğunu senden duydum ksç oktora gittiysem günde 3 kere 1 ölçek içebilirsin dedi kızıma hamileyken de kullandım o zaman rennie şuubu kullanıyodum

Canım hele çubuk krakerde nasıl yanıyo tuzlu dıyemıkı yatırmıyor zaten asla bugün ne yedıysem yanıyom dün çorba içtim sadece limon sıktım mahvettı benı

Ben devamlı kullanıorum gaviscon ilk defa zararı olduğunu senden duydum ksç oktora gittiysem günde 3 kere 1 ölçek içebilirsin dedi kızıma hamileyken de kullandım o zaman rennie şuubu kullanıyodum

​evet bende günde 3 ölçek içiyorum iyi geliyor yoksa içmeden duramıyorum oğluşum idee çok baskı yapıyor zararlı olduğunu ilk defa duydum ve merak ettim açıkçası.

Aboooo deme kiz heycanlandim simdi demek elifcik bayaaaa inmis asagiya vallahi ben hala heryerde hissediyom hareketlerini bi tuhaf ya hic sanci aci hic bisey yok bu cuma bakalim ne dicek doktorum gecen ebe eliyle kontrol etti inmis asagida dedi heran gelebilir dedi hic inanamiyorum cünkü bir belirti yok hayirlisi bekliyom bakalim..ayy kuzum suyun nisanin fln gelirse haber et telden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…