- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
eğer nefesinde ve midenin şuan bulunduğu bölümde bi rahatlık hissediyosan aşağı inmiş olabilir kuzum, benim ayağa kalkınca karnım aşağıda gibi gelmeye başladı ama oturup hareketlerini dinleyince halen kaburgama batıyo bişiler ve bazen kalbim duracakmış gibi sıkıştırıyo :44: sancılarda yeni yeni başladı, bende emin olamamıştım,karnımda ince bi sızı gibi başlıyo ve biraz durup geçiyo.. bazen bacaklarımda resmen güçsüzlük varmış gibi oluyo.. bunlar da yalancı olanlarmış. ama sende olmaması anormal değil kuzum, herkeste olacak diye bir şart yokki zaten..benım hıc sancımm felan olmuyor sadece karnım sertlesıyor gun ıcınde ara ara oglumda asagı ınmıs gıbı hıssedıyorum kaburgalarıma baskı yapardı artık yapmıyor:44::44:
seninle aynı fikirdeyim canım, şuan yerinde olsam herşey bu kadar normalken ve özellikle normal doğumu isterken, bi doktor yüzünden vazgeçmek istemezdim.. ki şükür daha vakit var, hemen olmasını gerektiren bi durumun yok, başka bi doktor deneyebilirsin ya da nöbetçi olacak olanla görüşebilirsin.. Karar vermen kolaylaşır..
ay bilmiyorum canım dedim ya kafam karışıktı iyice karıştı..beni iyice köşeye sıkıştırdı...ısınamadım...onda sezeryan olacağıma nöbetçi doktorda normal doğum yaparım o derecedeyim yani...birde devlet hastanesinde bir doktor buldum..birde onunla görüşeceğim...kafam çok karıştı moral sıfır...bebek iyi suyum çok güzel plesanta yerinde...ve ben neden sezeryan olayım ki canım...herşey normal doğumu gösterirken bir tehlike yokken..