Mrb kızlarr, iş bitmek üzereydi bende bi kaçamak yapim dedim.. Kadınlara kahve yapmıştım verdim kaçtım hemen
Sanırım şuan yalancı sancılarımla başbaşayım, karnıma adet sancısı gibi değişik bişi yayılıyo, gazın verdiği rahatsızlık hissi gibi de diyebilirim.10 15 saniye içinde kaybolup gidiyo, düzenli değil tabikii.. Ara ara yokluyo böyle.. Yanılmış mıyım yalancı sancılar olarak isimlendirmekte :26:
adet sancısı gibi olanlar kasılma işte canım, yalancı sancı işte.. Hadi gözün aydın miniğin her gün biraz daha yakınlaşıyor annesine..
Selam kizlar bugun dr kontrolumuz vardi gittim geldim ilk once tansyonum yuksek cikti nedenini bende bilmiyorumsonra kan aldilar son kan alislariydi hepatit B icin fln nts ye bagladilar kalp uyuyodu uyandiramadilar kaldi oyle
gelelim muayeneye dr her zaman acikliga bakiyodu zaten bu sefer yine bakiyoduki dediki bebek dogum kanalina girmis bende hissediyodum zaten cunku cook asagida hissediyorum hareketlerini fln bakti hersey iyi 2.700 olmus 2 hafta sonra dogabilirde dogmayabilirde fln dedi baya heyecan yaptim artik haftada bir gidicez artik bakalim hayirlisi
![]()
Senin de gözün aydın loori, 2 hafta sonra 38 olacak sanırım zaten 38+0 dan sonra her an beklenirmiş doğum... Herşeyin yolunda olması çok çok güzel darısı başımıza artık :)