tıbbi bir sebep yoksa sezeryan kötülüğünü kendine yapma kuzum belki böyle ahkam kesmek çok kolay benimde henüz ilk doğumum belki bende sezeryan masasına yatıcam ama herkesin ortak fikri normali olacakken sezeryan yapılmamalı
sen dua et bebeğin hayırlı zamanda gelsin eşinin ailesi gelemeden annen yanına gelsin
aileler neden bu kadar düşüncesiz anlamıyorum ben eşimi eltim rahat edemez diye yeğenini görmeye haftada 1 götürdüm seninde kaynananın bunu yapması lazım kadın kadının halinden anlamalı
bende aynı fıkırdeyım canım hep dedım normal olucam korkmuyorum cok rahatım dogum konusunda ama benım kafamın o anda rahat olması lazım ne kadar densız olduklarını anlatamm sana o an basımda densız densız konusp benı daha cok gerecekler dugune gıder gıbı aılecek toplasaklar basımda ben bunları ıstemıyorum bıde zoruma gıdıyor aylardır dogru duzgun arayıp sormayıp sonra yanında durmalarını ıstemıyorum..yok canım nerde anlayıs herseyımı ortaya dokuyor ne adet tarıhı kalıyor ne doktor muayenesı cok merak edıyorsan ara sor yada bır gun gunduz gel otur konus evımz bıraz uzakhep onu bahane edıyor esım bı kere aramıs anne arada bı gunduzlerı cıkıp gelsen oyle konussanız felan demıs hıc dınleyen kım kalın kafalılar
Canım vaktin ne kadar kaldı bilemiyorum ama belki erken doğurursun. Hiç belli olmaz. Esın madem sezeryana karşı söyle ona benim istediğim olmazsa sezeryana tarihi alacağım diye.
Vallah su sıralar herkes eşinin ailesinden çekiyor. Nedir bu yaa.
Dediğin gibi canım onun da etkisi olabilir. Bol bil sıcak seyler icmeye çalışıyorum bende.
Aynen öyle canım.
Hemen yapayım su limon olayını.
Gece terlemesine üstümü değiştirdim, ama duş almadım bak. Dediğin gibi toksinleri yıkamak lazım degil mı.
aksam hem agladım hem dua ettım sımdı dogsun dıye.. aksam dıyorumkı kımse duzenını bozmasın kardesım gelecek dıyorum kımse duymuyor bıle benı kalplerını kırmıyım kac aydır hıc boyle heveslı deıldın sımdıde gelme dıyım dıyorum ama hamıle hamıle kımsenın kalbını kırmk ıstemıyorum ama kımse benı dusunmuyor oyle dedım zaten canım sezeryan randevusu alıcam dedım ama anlayan kım bazen aılesı gıbı esımınde kalın kafalılıgı tutuyor