Bir kaç sayfa önce kv ilişkileri ile ilgili yazılar vardı... Ben de benimkini paylaşmak istedim.
Evlenmeden önce aramız mükemmel ötesiydi. Evlendik, düğünden sonra birkaç yalanını yakaladım ve soğumaya başladım. Benim için çok önemli olan özel bir durumumu ailemin ısrarları ile aramızda kalmasını istediğimi açıkça belirterek kendisiyle paylaştım, daha sonra bu konu ile ilgili akrabalarının cahilce ve kırıcı saçma sapan sorularıyla karşılaştım. Resmen duygularımı hiçe sayarak bu söylediğimi bir dedikodu olarak almış ve ağzından salyalar aka aka gitmiş herkese anlatmış. Bunların üzerine maddi durumu çok çok iyi olmasına rağmen benim olmadığım anlarda eşimi kıstırıp para istemeleri ile ilişkimi iyice kestim.
Derken istanbula taşındık. O pinti hali ile bana o kadar çok şey aldı ki, defalarca evime gelip temizliğime, herşeyime yardım etmeye başladı. Neyi görüp "aaa çok güzel" dediysem onu alıp gelmeye başladı. Sonra bebek haberini aldık. Bebeğin odası dahil birçok şeyini o aldı, bebek hediyesi beşibiryerde bile yaptı. Çok sıcak davranmaya başladı, hatta bir ara kendi annemden bile yakın hissettiğimi söyleyebilirim.
Herkese bebeğe ben bakacağım diyordu ama şimdilerde lafın arasında konuşurken nisanda yazlığa gitmenin hesaplarını yapıyor. Nisanda yazlığa gidersen bebeğe nasıl bakacaksın dediğimde ise onu da götürücem haftadan haftaya gelir görürsünüz diyor !!! Kendi keyfi için 6 aylık bebeği anne sütünden mahrum bırakmaktan hiç rahatsızlık duymamacasına... Şimdilerde etrafa çağırırlarsa giderim çağırmazlarsa gitmem diyormuş. Ben mi yanlış düşünüyorum sonuçta ben hem çalışan hem de bu arada yüksek lisans yapan bir insanım, çağırmam mı gerek bebeği evde yalnız bırakamayacağımı bakacak birine ihtiyaç duyacağımı bilmiyor mu ? Ama canı yazlığından gezmelerinden günlerinden ayrılmak istemiyor, bebeğime zorla bakacaksa ben neden ona gel diyeyim ki? Bu konuya çok kafam takık anlayacağınız..
Bir yandan da her türlü ihtiyacımı görüyor, kesinlikle ama kesinlikle eşimle aramıza girmeye çalışmıyor, hatta azıcık tartışalım ve farkına varsın üzüntüden yataklara düşecek kadar korkuyor aramızda soğukluk olacak diye. Birçok insanın keşke benim kv de böyle olsa diyeceği türden biri ama bana şu bebek bakım olayı o kadar çok batıyor ki... Nankörlük de etmek istemiyorum. Diyorum benim de oğlum olacak ben de günün birinde kv olacağım. Bana yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi ona yapmıyorum. Ama bazı şeyler batıyor işte yaa engel olamıyorum...