Gözün aydın.. Herkes bebeğini sabırsızlıkla bekliyor. Sağlıcakla bebeğini kucağına alıp mutluluk ve huzurla büyütürsün inşallah !!!
Bak canım bu senin bedenin, her ne kadar çocuğun üzerinde senin kadar eşinin de hakkı varsa da doğum şeklin konusunda sadece ama sadece karar hakkına sahip olan kişi sensin. Beklenmedik bir durum olursa da müdahale edebilecek tek kişi doktorundur. Kusura bakmasın ama kv ye halt etmek düşer. Sen kimseyi dinleme normal istiyorsan ve herşey müsaitse normal yap, sezaryan istiyorsan eğer kim karşı çıkarsa çıksın sezaryan yap. İkisinin de türlü sıkıntıları var ve bunu çekecek tek kişi sensin unutma !!!
canım son haftalarda sabahtan akşama bile 1 kg alınıyor eğer dikkat etmezsen. Beyaz ekmeği, makarna, pilavı ve en önemlisi şekeri kes istersen onun yerine protein içeren gıdalar ile beslen ve bütün gün oturma yürü mutlaka faydasını göreceksin.
Çok hızlı kilo almak çok çok iyi birşey değil dikkat et..
Bir veya içebilirsen iki limonu sık canım su bardağına, üzerine yarım bardak ılık su dök ve bir dikişte iç. Bunu bana doktor bir arkadaşım tavsiye etti, parasetamol etkisi yapıyormuş. Sonra iyice dinlen, eğer terlersen mutlaka ama mutlaka duşa gir o teri üzerinden at... Ben 2 hafta önce kırgınlık ve boğaz ağrısı çekmeye başlar başlamaz 3-4 gün kesintisiz yaptım bunu ve hasta olmadım. Ama duş cidden önemli gecenin yarısı ter içinde uyandığım anlarda bile kaç olursa olsun üşenmedim, saçımı ıslatmadan duşun altına girip o toksinlerden arındım, kuru gecelik giydim.