2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
abbammmmm hoşgeldinnn
bende sizin oralara gelicem bi ara seni denk getirebilsem

günaydııınnnn.. anne olanlkar olmayı bekleyenler..
günaydınnn canımcım

aminnn inşallahhh.. aynen katılıyorum sana :)

mrb nasılsınız arkadaslar ben cok sıkıldım ya gecmıyormu bu gunler ne?ben pazartesı doguma gırıyorum nasipse..............haftaya bugun dogurmus olacagım

kızlar ya son haftalardayız artık cok sıkıldım carsıya cıksak olurmu kı ? gezmenın bır sakıncası olurmu acaba?

nefes alamıyorum artım her anım gözyaşı her anım acı dolu

elıfnıl bılıyorum uzulme demek bosver demek cok kolay ama uzulme dıyecegım hepımız farklı farklı sınavlardan gecıyoruz işte şu yalan dunyada.bırak hersey olacagına varsın genclık gıttı gıdıyor en guzel gunler zıyan oluyor.bende farklı konularda cok acılar yasamış bır ınsanım ama Rabbım sabır verıyor kı yasıyoruz işte bebegıne sarıl o bır dogsun dunyan degısecek ınan bana..Allah hepımıze hayırlı dogumlar nasip etsın

mrb nasılsınız arkadaslar ben cok sıkıldım ya gecmıyormu bu gunler ne?ben pazartesı doguma gırıyorum nasipse..............haftaya bugun dogurmus olacagım
mrb canım.. 1 haftan kalmış ne güzel yaa... Allah'ın izniyle sağ salim kavusursunuz inşallah.. Ayy çok heyecanlı yaa içim bi tuhaf oldu şimdi.. Son zamanlarda hepimiz fazlasıyla sıkılıp bunalıyoruz cnm ama hareket etmekte pek iyi gelmiyo, çabuk yoruluyoruz sonrada ağrılar sancılar işte..

günaydın kızlar, herkes iidir inş. 5. bebeğimizde doğmus allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin.

elifnil, canım çok üzüldüm gerçekten. allah yardımcın olsun.senin ve bebeğin için hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. sen bu haldeyken sana bunları yaşatanlarında da yaptıkları yanına kalmasın inş.

gunaydın kızlar nasılsınız hepınıze hayırlı sabahlar....
kızlar bende sezeryan olmaya karar verdım sanırsam normal dogumu okadar cok ıstememe ragmen esım ve aılesı yuzunden sezeryan olucam

Günaydın hanımlar
Nasılsınız biz kızımıza yatak alacağız
Ama kararsız kaldık acaba mobilya
Yatak mı alsak yoksa park yatak mı:26:

du bakalım bize ne dicekkk maşallah iyiymiş senn ki..33 de 32 de falan kaçtı gitmişmiydin canm

33te gittim 1674 gram dı CNm

kızlar bende sezeryan olmaya karar verdım sanırsam normal dogumu okadar cok ıstememe ragmen esım ve aılesı yuzunden sezeryan olucam

günaydın canım, hayırdır inş. nedenki eşin ve ailesi yüzünden sezeryan?

günaydın cnm, şükür idare ediyoruz :) sende iyisindir inşallah..

günaydın kuzum, eşim ve ailesi yüzünden sezeryan olucam da ne demek öyle

Gelin kaynana çekişmesi hic bitmez herhalde degil mı.
nasılsınız kızlar ya ben ne nereye yazılıyo bilemedim :26:
Konuya cevap ver var oraya tıklarsan ordan yazabilirsin.
selam kızlar bende 34 haftalık hamileyim sizlerin birbirinize olan samimiyeti çok hoşuma gitti aranıza geldimm
Hosgeldin.

Canım cok uzmussun kendini. Su an karar vermen dogru degil. Doğumunu yap hayırlısıyla öyle karar verirsin.
Erkekler maalesef ihtiyaclarını bizim gibi bastiramiyorlar. Bir sekilde ya bizler normal sekilde birlikte olamıyorsam rahatlamalarına yardımcı olmamız gerekiyor. Biz de uzun süredir iliski kuramıyoruz esim hep ruya görüyor bu konuda. Hep uyandığında rüyasında olmus oluyor. Bende arada baska yolla yardımcı oluyorum.
Bu konu gecen annemle aramızda geçmişti. Annem o zaman bana gecmiste annem hamileyken banyoda çıplak kadin resmi bulduğunu söylemişti. Ama babana hic söyletmemiştim onu yakaladigimi demisti çünkü ben birsey yapamıyordum ve erkekler kadınlardan farklı rahatlayamazsa hasta olabilirler demişti.
Tabii ki esin haklı demiyorum ama su anki hormon ve duygu durumunla karar verme derim. Cok hassas bir donemdeyiz.
Üstelik açık videolar izleyen biri dışarıda aynı seyleri yapacak diye düşünme. Erkeklerin cogu mutlaka bir donem bu tarz videolar izlemiştir.
O yüzden sakinle lutfen biraz. Bebgin icin. Tabii ki güvenin sarsıldı. Ama kendini ve bebeğini duşun suan.
Ne guZel bir düş. Az kaldı kavuşacağız insallah.

Canım bir haftan kalmış iste. Gecmis vakit :)

Son düzenleme:
kızlar ya son haftalardayız artık cok sıkıldım carsıya cıksak olurmu kı ? gezmenın bır sakıncası olurmu acaba?
Doktorun bir sakınca görmüyorsa gezmenin bir sakıncası yoktur. Sadece cabuk yoruluyoruz artık.
Hayirdir Esin ve ailesi ne alaka?
Günaydın hanımlar
Nasılsınız biz kızımıza yatak alacağız
Ama kararsız kaldık acaba mobilya
Yatak mı alsak yoksa park yatak mı:26:

33te gittim 1674 gram dı CNm

Biz mobilya aldık.

nasıl yani ya canım sen karar vereceksın eğer bebek ve senın durumun uygunsa neden sadce eşin ve ailesi yüzünden sezaryan oluyosun anlamadım:26:

kızlar hayırlı günler
bişi sorcammm
elbette hamile çok kilo alır ama 5 günde yada 1 haftada 2 kilo alabilirmi
şoka giriyorum tamm son haftalar çok alınırda bu kadar değildir herhalde
şeker falanda yok bende

Kızlar benim bugun boğazlarım şişmiş. Sanırım bu havalar beni hafta etti. Arada dondurma yemiştim herhalde o da etki etti. Affedersiniz bağlamım sarı geliyor. Yani iltihap var sanırım. Bol meyve yiyip, sıcak seyler içmeliyim. Bir de tuzlu suyla gargara yapayım. Baska tavsiyesi olan?

Bende dun gece tartıldım tabii tok karnına 2-3 kilo almış gözüktüm. Sok oldum.

CNm bende bir haftada 1 kilo alıyom

günaydın canım, hayırdır inş. nedenki eşin ve ailesi yüzünden sezeryan?

günaydın cnm, şükür idare ediyoruz :) sende iyisindir inşallah..

günaydın kuzum, eşim ve ailesi yüzünden sezeryan olucam da ne demek öyle

Doktorun bir sakınca görmüyorsa gezmenin bir sakıncası yoktur. Sadece cabuk yoruluyoruz artık.

Hayirdir Esin ve ailesi ne alaka?

Biz mobilya aldık.

nasıl yani ya canım sen karar vereceksın eğer bebek ve senın durumun uygunsa neden sadce eşin ve ailesi yüzünden sezaryan oluyosun anlamadım:26:

burda normal dogumu en cok ısteyenlerden bırı bendım galıba esımın cok gereksız bı aılseı var esımın babasının erkek kardesı damtlarının yanında benım dogum seklımı felan konusacak kadar densızler ve uzerlerıne vazıfe olmayacak ozel olan herseye konusrlar buda benı cok sınır eder utanmasa babası doguma gıreyım dıyecek fakat hamılelegım boyunca bır tas corba yapmıs yada halımı sormus degıller ama dogumdan once gelıp aılcek bızde kalacaklarmıs kurbana denk gelıyomus kurbanı burda keseceklermıs felan daha oncede soylemıstım yanımda sadece esım olsun ıstıyorum ama herkes bıldıgını okuyor esımde onlara uyuyor aksam oturdum saatlerce agladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…