bende artık çok zorlanıyorum benimde 3 haftam var çalışacak
6 ay alıcam bende ücretsiz o zaman sıkıntı çekmeyelim diye en azından 5 hafta dayanmak lazımm
Günaydınnnnnn kızçelerrrrr, güzel bir başlangıçla güzel bir hafta geçirmek dileğiylee
Ben bugün çok güzel uyandımSabah sağıma dönerek yatmıştım, biraz daha uyumuşum, gözlerimi açınca bacağımın uyuşmaya başladığını farkettim ve sırt üstü dönüp bikaç dakika uzandım.. Eşime baktım gözleri kapalıydı daha.. Sonra aramızda minik bi bebişin olduğunu, mis gibi koktuğunu, etrafa gülücükler saçtığını hayal ettim.. Minicik elleri ve ayaklarıyla kıpır kıpır hareket ettiğini, bizi onun uyandırdığını....... İçim öyle bi huzurla doldu ki anlatamam..
Elifimmmm geçmişe bakamadığım için önceki konuşmalar hakkında bi bilgim yok ama bu yazdıklarını okuyunca şok oldummmHamileyken bazı şeyler ister istemez kısıtlanmak zorunda kalabiliyo ama durum böyleyken eşlerin başka şeyler arayışı, insanın kendine yedirebileceği bişey değil.. heleki hamilelikte.. çünkü biz zaten kendimizi yetersiz hissedip saçma sapan şeyler düşünebiliyoruz ve ne kadar istesekte malesefki herşeyi istediğimiz yöne çeviremiyoruz.. Kendimizle beraber bir de içimizdeki canı düşünmek zorundayız. Ama bu eşler içinde farklı olmamalı. sonuçta birlikte verilen bi karar ve birlikte dünyaya getirilen bi can var ortada.. Hiç suçu günahı olmayan.. bilgisayarda gördüklerinin eşine ait olduğundan ne kadar eminsin bilmiyorum ama Allah'ım yardımcın olsun, inşallah herşeyin en hayırlısı olur..
selam kızlar bende 34 haftalık hamileyimsizlerin birbirinize olan samimiyeti çok hoşuma gitti aranıza geldimm
destekleriniz için sağolun kızlar..ben eşimi tanıdığım günden beri ailesinden çekiyorum..hamile olup yataklara düşmeme ve erken doğum tehlikesi yaşamama sebep ana oğuldur..sabrettim yatarken bari snirlenmicem diye.zaten annem bakıyor bana kaynana kaçtı gitti doğurnca gelip 3 ay kalıcakmış..hayali bu..mahsus evi kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek ve oğulları da dayanamayıp eve alıcak ve bu böyle ömür boyu sürecek...bizim esas sorunumuz buydu..lakin dün bilgisayarda iğrenç kadın resimleri görene kadar..ben acı içinde sancı içinde kıvranırken bizimki net başında çıplak kadın resimleri firikik videoları rus güzellerin banyo sefasını perulu gzellerin bikinili pozlarını izlermiş..Allah'ın işi ya geçmiş sekmesinde kalmış hepsi..dün gece ağla ağla doğum yapıcaktım nerdeyse ben bu kadarını haketmeedim..doğum sonrası bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum soruyorum ben bakmadım diyor bu pcyi ikimizden başka kullanan yok..yazıklar olsun artık sevgi kalmadı içimde. sokakta kadınlara tecavüz eden adamdan farksız..esas derdimi unuttum bunları görünce. yüzüne tükürmeye bile değmezsin sen dedim..hala inkar hala yalan...katlanamam..evde böyle yapan sokaklarda kimbilir nasıldır kimseye söyleyemiyorum yazabildiğim tek yer burası Allah'ından bulsun inşallah bir namussuz karşına çıkarda yüzün yerden kalkmaz sana tek bedduam bu dedim..yanıma yaklaşmasına bile müsade etmiyorum içimdeki herşey öldü..bitti..oğlum için bile olsa bitti..
ah canım hepsi aynı bunların yokmudur aramızda bnım kv ıyıdır dıyen oğlanlarını mı kıskanıyorlar bunlar anlama oğlan doğuracaklar sız sakın böyle olmayın
destekleriniz için sağolun kızlar..ben eşimi tanıdığım günden beri ailesinden çekiyorum..hamile olup yataklara düşmeme ve erken doğum tehlikesi yaşamama sebep ana oğuldur..sabrettim yatarken bari snirlenmicem diye.zaten annem bakıyor bana kaynana kaçtı gitti doğurnca gelip 3 ay kalıcakmış..hayali bu..mahsus evi kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek ve oğulları da dayanamayıp eve alıcak ve bu böyle ömür boyu sürecek...bizim esas sorunumuz buydu..lakin dün bilgisayarda iğrenç kadın resimleri görene kadar..ben acı içinde sancı içinde kıvranırken bizimki net başında çıplak kadın resimleri firikik videoları rus güzellerin banyo sefasını perulu gzellerin bikinili pozlarını izlermiş..Allah'ın işi ya geçmiş sekmesinde kalmış hepsi..dün gece ağla ağla doğum yapıcaktım nerdeyse ben bu kadarını haketmeedim..doğum sonrası bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum soruyorum ben bakmadım diyor bu pcyi ikimizden başka kullanan yok..yazıklar olsun artık sevgi kalmadı içimde. sokakta kadınlara tecavüz eden adamdan farksız..esas derdimi unuttum bunları görünce. yüzüne tükürmeye bile değmezsin sen dedim..hala inkar hala yalan...katlanamam..evde böyle yapan sokaklarda kimbilir nasıldır kimseye söyleyemiyorum yazabildiğim tek yer burası Allah'ından bulsun inşallah bir namussuz karşına çıkarda yüzün yerden kalkmaz sana tek bedduam bu dedim..yanıma yaklaşmasına bile müsade etmiyorum içimdeki herşey öldü..bitti..oğlum için bile olsa bitti..
ne diyeceğimi bilemedim.. kararın ne olursa olsun, senin ve evladın için en hayırlısı olsun canım...
Günaydinn kizlaarr..cok uykum var cook ama uyuyamiyorum
sezinimmm vallahi ö yle deyince birden düsünmeye basladim bende böyle gicik kaynanalardan olurmuyum ki allah korusun
Ah kuzum ya gercekten hakliymissin rabbim islah etsin ve kimsenin basina vermesin.neden bu igrencligi yaptiki kocan inanki cok cok cok üzüldüm senin adina ama canimm benim inan senin suan sadece yavrunu düsünmen gerek birak kocani fln allahimdan bulsun.annenlerle konustunmu gercekten ayrilcakmisin hemen?ama dedigim gibi sakin onlar icin kendini be helede bebegini üzme inanki esin binbeterini yasiyacak
içimdeki can benden beter durumda bu kadar strese ben dayanamıyorum o nasıl dayansın..eşime ait %1000 eminim günlerdir pc elinde yatak odasına kapanıp duryordu o kadar çok video izlemişki limit kalmamış nette daha 3 gün edemem sadakatsizlik bu ben de hamileyim benim de isteklerim var..ama açıp ta nette erkek videolarına bakmıyorum bana da çocuğuma da yaptıklarını sorsun Rabbim..artık ondan ne kocalık ne de babalık bekliyorum onun kocalığı da babalığı da bu kadar..karaktersiz adi bir adamdan farksız artık benim için..doğum yaptığım gün rezilliklerini anlatıcam anasına ailesine..ve ayaklanır ayaklanmaz ilk işim adliyeye gitmek olacak
ayyyy rüyası,düşüncesi,hayali bile güzellllllGünaydınnnnnn kızçelerrrrr, güzel bir başlangıçla güzel bir hafta geçirmek dileğiylee
Ben bugün çok güzel uyandımSabah sağıma dönerek yatmıştım, biraz daha uyumuşum, gözlerimi açınca bacağımın uyuşmaya başladığını farkettim ve sırt üstü dönüp bikaç dakika uzandım.. Eşime baktım gözleri kapalıydı daha.. Sonra aramızda minik bi bebişin olduğunu, mis gibi koktuğunu, etrafa gülücükler saçtığını hayal ettim.. Minicik elleri ve ayaklarıyla kıpır kıpır hareket ettiğini, bizi onun uyandırdığını....... İçim öyle bi huzurla doldu ki anlatamam..
merhaba, hamileliğin zor geçmezse çalışırken zorlanmzsın.ben son zamanlarda artık iyice ağılaşınca sabah kalkmalarım zor oldu,eve gelince de pertim çıkıyor.ben 1 sene ücretsiz izin alacağım için bu haftalara maddi açıdan ihtiyacım var,o yüzden dayanmam lazım
gunaydın canım
nefes alamıyorum artım her anım gözyaşı her anım acı dolu
eşim bile demek istemiyorum ona sadece hayatımdan çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum onu yetiştiren aileye de bir çift sözüm olacak..doğumda kapıdan içeri bile giremeyecek eşim olacak ahlaksız
eşim bile demek istemiyorum ona sadece hayatımdan çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum onu yetiştiren aileye de bir çift sözüm olacak..doğumda kapıdan içeri bile giremeyecek eşim olacak ahlaksız
hemde nasıllllhayali bile müthiş dimii :)))
çok çok çokk zor bi durum gerçekten, Rabbim yar ve yardımcın olsun.. 0nlar erkektir demek ne kadar da kolay insanlar için.. Erkeklerin ihtiyacı varda bizim yok mu.. Allah herşeyi düzeniyle yaratmış, kadınlarda da erkeklerde de var nefis.. Gizli saklı olması insanı daha çok acıtıyo, bizimle konuşup halledebilcekleri şeyler varken böylesini yapmak insanı soğutuyo. fazlasıyla haklısın bu konuda.. Ama ani kararlar verip özelliklede bu halinle fevri davranmak daha da kötü sonuçlar getirir. Öncelikle sakin olmalısın, paylaşıp danışabilcek birilerine (aile gibi) durumunu anlatsan belki faydası olur. En azından yalnız kalmazsın.. Bu şekilde devam etmen hem sana hem bebişine zarar.. Aynı ortamda durmak bile çok zor gelir biliyorum ama çok az bir süre daha dayanmalısın, sonrasında ne gerekirse onu yaparsın.. Allah eşinide ailesinide islah etsin..içimdeki can benden beter durumda bu kadar strese ben dayanamıyorum o nasıl dayansın..eşime ait %1000 eminim günlerdir pc elinde yatak odasına kapanıp duryordu o kadar çok video izlemişki limit kalmamış nette daha 3 gün önce yenilendi limit.yediremiyorum kendime midem bulanıyor yüzüne baktıkça gitmek istiyorum evden boşanmak istiyorum hamile olmasaydım saniye düşünmezdim elimi kolumu bağladı benim iyice yüzsüzleşti eşim ona karşı ne sevgi kaldı içimde ne de saygı boş bir evlilikle ömür boyu devam edemem sadakatsizlik bu ben de hamileyim benim de isteklerim var..ama açıp ta nette erkek videolarına bakmıyorum bana da çocuğuma da yaptıklarını sorsun Rabbim..artık ondan ne kocalık ne de babalık bekliyorum onun kocalığı da babalığı da bu kadar..karaktersiz adi bir adamdan farksız artık benim için..doğum yaptığım gün rezilliklerini anlatıcam anasına ailesine..ve ayaklanır ayaklanmaz ilk işim adliyeye gitmek olacak
hemde nasılllllllll... öyle olunca bi an önce doğurasım geldi vallahi, sancılandığım zaman yüzüm gülüyo yaaaayyyy rüyası,düşüncesi,hayali bile güzellllll
anladım cnm bir karar veremedimki çok düşünüyorum ama evdedende bir ugraş buldum kendime onu ilerletmeyi düşünüyorum dogumdan sonrada devam ederim artık :)...bu arada kişiye özel tasarımlar istersen yardımcı olabilirim ...dogum nezamandı senin...
hemde nasıllllşimdide senin paylaştığın hikayeyi gördüm oturdum ağlıyorum iyi mi muhteşem bi doğum olmuş, mucizenin hakkını vermiş, helal olsun :) Rabbim bizlerede böyle nasib etsin inşallah.. Bende inşallah o anlar geldiğinde beni sakinleştiricek müzikle birlikte nefesimi kontrol etmeye çalışıcam, aslında dayanılmaz olsaydı Allah bana bunu vermezdi düşüncesini hep aklımda tutucam vee Allah'ın izniyle o müthiş mucizeyi bende yaşıcam :) (hepbirlikte inşallah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?