• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar birde şu doğumve lohusalık psikolojisi zor oluyor ben resmen annemle kv arasında kalmıştım biri diyor şunu yapalım öteki başka bir şey diyor bu kez nasıl olacak ilmem annem çok gelmem diyor gelin de doğuracak çünkü . ortalığı idare etmek zor birde lohusasın inş bu lohusalığım kızımdaki gibi olmaz

bakalım bız nasıl olucaz ılk anne olarak lohusada

Vallah bende oğlan doğuracağım ama böyle olmam herhalde. Annemin de oğlu var ama hic öyle degil. Gelinimiz cok memnun annemden.
Kv lerin 10da biri iyidir belki, belki de daha azı. Allah bildigi gibi yapsın onları.

Şanslısın canım. Ben eskiden hep annesi olmayan biriyle evleneceğim dıyordum. Ama kısmet bu öyle plana gore olmuyor. Kaderimizde ne yazdıysa onu görüyoruz.
:1::1::1:
kader utansın ya ben sankı butun hayatım boyunca boyle hamıleydım ve hep böyle kallackmışım gıbı sızdede böyle oluyo mu cok uzadı yaa:52:

Kızlar uzanmam lazım sol kaburgam batıyor birde midemden boğazıma kadar yanıyorum bu gece nasıl uyuycaz bakalım

Valla ikiside yanında olacaksa ve ikiside ben en iyisini bilirim derse zor sen zaten tecrübesiz olacaksın hayırlısı bkalım
bakalım benım annem sessizdir kv dem de mısafır gıbı durur bi kenarda düşünki ev mevludu yaptım arkadaşlarım kv hangısı dıye soruyolardı oturmuş bı köşde ya bı kapı çalındıgında kapıya bak mısafırlerı karşıla oğlunun evı kadın rahat ya oyuzzden bızd eoyle durum olmaz ben bılırım dıyen yokkı

Kızlar uzanmam lazım sol kaburgam batıyor birde midemden boğazıma kadar yanıyorum bu gece nasıl uyuycaz bakalım

iyi hadı gıt uyu sen benım bugun canım cok sıkkın neden bılınmez kociş uyudu bıle elim şiş uyusuk sureklı sağlıcakla gecsede su son haftalar doğunca napacagımaza baksak guya en rahat gunlerımız karnımızdakı zamanlarmış sende oyle mı dusunuyosun deneyımlısın sen

Kızlar birde şu doğumve lohusalık psikolojisi zor oluyor ben resmen annemle kv arasında kalmıştım biri diyor şunu yapalım öteki başka bir şey diyor bu kez nasıl olacak ilmem annem çok gelmem diyor gelin de doğuracak çünkü . ortalığı idare etmek zor birde lohusasın inş bu lohusalığım kızımdaki gibi olmaz
Ya bende bilmiyorum ne yapacağımı. Kv aynı binada ve zirt pirt damlar. Annem de gelir yakın oturuyor bana. Hadi annemin dedikleri batmaz ama kv'nin het dediği beni deli eder. Birde o psikolojiyle nasıl olurum bilemiyorum. Esime de aktarmak istemiyorum artık. Bugun söyledim onun da sinirleri bozuldu iyice. O da annesinin nasıl bir insan olduğunu biliyor ama ne yapayım atayım mı balkondan aşağı diyor bugun. Annem mecburum katlanmaya diyor. Ona da hak veriyorum. Bazen cok üstüne gidiyorum.
Bilemiyorum vallah. İnsallsh bebisler huzur getirir hepimize.
Benim eşime göre de benim annem yüzünden annem kızlarını hep dizinin dibinde istiyormuş arkasından her yere sürüklüyormuş o zaman yanında tutsymış çokta gitmem anneme genel olarak iki haftada bir görürüm ama ona göre çok onun kızkardeşleri çok gelmezmiş
en son kavgamızda bu yüzdendi
bazen beni annemden mi kıskanıyor diye düşünmüyor değilim
Seninkinin de derdi başkaymis. 2 hafta cok degil ki. Ben hafta da 4-5 kere görüyorum annemi.
:1::1::1:
kader utansın ya ben sankı butun hayatım boyunca boyle hamıleydım ve hep böyle kallackmışım gıbı sızdede böyle oluyo mu cok uzadı yaa:52:

Bende hamilelik oncesi halımı unuttum gibi.

Kv ile dertli olan bayanlarr aynen bende ovallıyorum ovalıyorumm çıkmıyoo

şaka bi yana onlar memlktte ben istda

kaynana ve 2 görümce doğumda bana gelcekti ve en az 40 gün kalcaktıı

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki şu an benim memlektte doğurcamdann habersizz

oh beeee hevesi kursağında kalcak

Ya bende bilmiyorum ne yapacağımı. Kv aynı binada ve zirt pirt damlar. Annem de gelir yakın oturuyor bana. Hadi annemin dedikleri batmaz ama kv'nin het dediği beni deli eder. Birde o psikolojiyle nasıl olurum bilemiyorum. Esime de aktarmak istemiyorum artık. Bugun söyledim onun da sinirleri bozuldu iyice. O da annesinin nasıl bir insan olduğunu biliyor ama ne yapayım atayım mı balkondan aşağı diyor bugun. Annem mecburum katlanmaya diyor. Ona da hak veriyorum. Bazen cok üstüne gidiyorum.
Bilemiyorum vallah. İnsallsh bebisler huzur getirir hepimize.

Seninkinin de derdi başkaymis. 2 hafta cok degil ki. Ben hafta da 4-5 kere görüyorum annemi.

Bende hamilelik oncesi halımı unuttum gibi.

nasılsınız kızlar ya ben ne nereye yazılıyo bilemedim :26:

hatunlar günaydın.nasılsınız bakim? ay ben sabah zor kalktım ama bir duş aldım ay çok şükür kendime geldim valla.inşallah iş yerinde son iki haftam,eşim bir hafta süre biçti ama sonuna kadar dayanacam inşallah :10:

hatunlar günaydın.nasılsınız bakim? ay ben sabah zor kalktım ama bir duş aldım ay çok şükür kendime geldim valla.inşallah iş yerinde son iki haftam,eşim bir hafta süre biçti ama sonuna kadar dayanacam inşallah :10:

merhaba siz çalışan bir annesiniz...çalışırken hamilelik nasıl geçiyor zorluyormu acaba bende düşünüyorumbebiş ama çalışmakta istiyorum en azından doguma kadar..sonrası zaten hep evde geçecek ne yapıcam bilmiyorum :)

merhaba siz çalışan bir annesiniz...çalışırken hamilelik nasıl geçiyor zorluyormu acaba bende düşünüyorumbebiş ama çalışmakta istiyorum en azından doguma kadar..sonrası zaten hep evde geçecek ne yapıcam bilmiyorum :)

merhaba, hamileliğin zor geçmezse çalışırken zorlanmzsın.ben son zamanlarda artık iyice ağılaşınca sabah kalkmalarım zor oldu,eve gelince de pertim çıkıyor.ben 1 sene ücretsiz izin alacağım için bu haftalara maddi açıdan ihtiyacım var,o yüzden dayanmam lazım :10:

merhaba, hamileliğin zor geçmezse çalışırken zorlanmzsın.ben son zamanlarda artık iyice ağılaşınca sabah kalkmalarım zor oldu,eve gelince de pertim çıkıyor.ben 1 sene ücretsiz izin alacağım için bu haftalara maddi açıdan ihtiyacım var,o yüzden dayanmam lazım :10:

bende artık çok zorlanıyorum benimde 3 haftam var çalışacak
6 ay alıcam bende ücretsiz o zaman sıkıntı çekmeyelim diye en azından 5 hafta dayanmak lazımm

Cnm sen yaşadığını çektiğini bir tek sen bilirsin ama biraz sakin kafayla
düşün bebeğini dusun gerisi zaten gelir allah sana huzur ve mutluluk versin

Ne oldu tatlim..kiyamam ya hamile hamile nasil üzmüs seni esin cok kizdim.neden bu kadar düsüncesiz davraniyorki bu insanlar bazen.dikkat et bebisede kendinede fazla üzülmemeye calis olurmu

Cnm sakin ol bebeğini düşün ani karar verme
erkekler genelde aynı
Bizde eşimle şu aralar limoniyiz
Benim eşimde sinirlendiğinde çok kırıcı oluyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor resmen küstük bu ara ama eşimi seviyorum kardeşimi arAmış o da üzülmüş o kadar sinirlendirmişim ben onu yani beni çok sevdiğini söylemş e peki niye bu kırıcı söZler beni fıtık ediyor bende onun beni anlamayışından şikayetçiyim bazen bize nazar mı değiyor diye düşünüyorum

benim kv uzakta başka şehirde böyle uzaktan iyiyiz yakın olsak nolur bilmem şimdi doğumda gelecek görücez bakalım
gerçi kızımda da gelmişti bazı bana ters gelen lafları oldu gidecek diye ses çıkarmadım
ama genelde uzakmıdır nedir ondan mı bilmem anlaşırız kayınvalidemle

destekleriniz için sağolun kızlar..ben eşimi tanıdığım günden beri ailesinden çekiyorum..hamile olup yataklara düşmeme ve erken doğum tehlikesi yaşamama sebep ana oğuldur..sabrettim yatarken bari snirlenmicem diye.zaten annem bakıyor bana kaynana kaçtı gitti doğurnca gelip 3 ay kalıcakmış..hayali bu..mahsus evi kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek ve oğulları da dayanamayıp eve alıcak ve bu böyle ömür boyu sürecek...bizim esas sorunumuz buydu..lakin dün bilgisayarda iğrenç kadın resimleri görene kadar..ben acı içinde sancı içinde kıvranırken bizimki net başında çıplak kadın resimleri firikik videoları rus güzellerin banyo sefasını perulu gzellerin bikinili pozlarını izlermiş..Allah'ın işi ya geçmiş sekmesinde kalmış hepsi..dün gece ağla ağla doğum yapıcaktım nerdeyse ben bu kadarını haketmeedim..doğum sonrası bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum soruyorum ben bakmadım diyor bu pcyi ikimizden başka kullanan yok..yazıklar olsun artık sevgi kalmadı içimde. sokakta kadınlara tecavüz eden adamdan farksız..esas derdimi unuttum bunları görünce. yüzüne tükürmeye bile değmezsin sen dedim..hala inkar hala yalan...katlanamam..evde böyle yapan sokaklarda kimbilir nasıldır kimseye söyleyemiyorum yazabildiğim tek yer burası Allah'ından bulsun inşallah bir namussuz karşına çıkarda yüzün yerden kalkmaz sana tek bedduam bu dedim..yanıma yaklaşmasına bile müsade etmiyorum içimdeki herşey öldü..bitti..oğlum için bile olsa bitti..

Günaydınnnnnn kızçelerrrrr, güzel bir başlangıçla güzel bir hafta geçirmek dileğiylee :71::71::71:

Ben bugün çok güzel uyandım :nazar: Sabah sağıma dönerek yatmıştım, biraz daha uyumuşum, gözlerimi açınca bacağımın uyuşmaya başladığını farkettim ve sırt üstü dönüp bikaç dakika uzandım.. Eşime baktım gözleri kapalıydı daha.. Sonra aramızda minik bi bebişin olduğunu, mis gibi koktuğunu, etrafa gülücükler saçtığını hayal ettim.. Minicik elleri ve ayaklarıyla kıpır kıpır hareket ettiğini, bizi onun uyandırdığını....... İçim öyle bi huzurla doldu ki anlatamam.. :16:

destekleriniz için sağolun kızlar..ben eşimi tanıdığım günden beri ailesinden çekiyorum..hamile olup yataklara düşmeme ve erken doğum tehlikesi yaşamama sebep ana oğuldur..sabrettim yatarken bari snirlenmicem diye.zaten annem bakıyor bana kaynana kaçtı gitti doğurnca gelip 3 ay kalıcakmış..hayali bu..mahsus evi kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek ve oğulları da dayanamayıp eve alıcak ve bu böyle ömür boyu sürecek...bizim esas sorunumuz buydu..lakin dün bilgisayarda iğrenç kadın resimleri görene kadar..ben acı içinde sancı içinde kıvranırken bizimki net başında çıplak kadın resimleri firikik videoları rus güzellerin banyo sefasını perulu gzellerin bikinili pozlarını izlermiş..Allah'ın işi ya geçmiş sekmesinde kalmış hepsi..dün gece ağla ağla doğum yapıcaktım nerdeyse ben bu kadarını haketmeedim..doğum sonrası bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum soruyorum ben bakmadım diyor bu pcyi ikimizden başka kullanan yok..yazıklar olsun artık sevgi kalmadı içimde. sokakta kadınlara tecavüz eden adamdan farksız..esas derdimi unuttum bunları görünce. yüzüne tükürmeye bile değmezsin sen dedim..hala inkar hala yalan...katlanamam..evde böyle yapan sokaklarda kimbilir nasıldır kimseye söyleyemiyorum yazabildiğim tek yer burası Allah'ından bulsun inşallah bir namussuz karşına çıkarda yüzün yerden kalkmaz sana tek bedduam bu dedim..yanıma yaklaşmasına bile müsade etmiyorum içimdeki herşey öldü..bitti..oğlum için bile olsa bitti..
Elifimmmm geçmişe bakamadığım için önceki konuşmalar hakkında bi bilgim yok ama bu yazdıklarını okuyunca şok oldummm :53: Hamileyken bazı şeyler ister istemez kısıtlanmak zorunda kalabiliyo ama durum böyleyken eşlerin başka şeyler arayışı, insanın kendine yedirebileceği bişey değil.. heleki hamilelikte.. çünkü biz zaten kendimizi yetersiz hissedip saçma sapan şeyler düşünebiliyoruz ve ne kadar istesekte malesefki herşeyi istediğimiz yöne çeviremiyoruz.. Kendimizle beraber bir de içimizdeki canı düşünmek zorundayız. Ama bu eşler içinde farklı olmamalı. sonuçta birlikte verilen bi karar ve birlikte dünyaya getirilen bi can var ortada.. Hiç suçu günahı olmayan.. bilgisayarda gördüklerinin eşine ait olduğundan ne kadar eminsin bilmiyorum ama Allah'ım yardımcın olsun, inşallah herşeyin en hayırlısı olur..

ne diyeceğimi bilemedim.. kararın ne olursa olsun, senin ve evladın için en hayırlısı olsun canım...

Back
X