• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ölsemde konuşmam artık bitti çocuğun beşiğini de kıyafetlerini de alıp çıkıcam yarın evden

Ne oldu tatlim..kiyamam ya hamile hamile nasil üzmüs seni esin cok kizdim.neden bu kadar düsüncesiz davraniyorki bu insanlar bazen.dikkat et bebisede kendinede fazla üzülmemeye calis olurmu

Canımcım bana hastaneden bir liste verdiler. Anne için özellikle ped, 2-3 takım gecelik yada pijama, iç çamaşırı, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı, ve genital bölge temizleme jeli yazmışlar.
Bunun dışında ben kendime emzirme sütyeni, terlik, çorap, eşofman filan da koydum..

Bebek için ise bez, ıslak mendil, dijital beden derecesi, 3 takım bebek kıyafeti, battaniye yazmışlar. Ben gene bunlara ek olarak bir emzik (bilmiyorum belki lazım olur dedim), bebişe çorap, şapka, eldiven, bir iki pamuklu elbezi gibi çok amaçlı bez koydum..

Bunlar sanırım yeter..

Bu arada hiç aklıma gelmezdi, eşimin bir arkadaşının eşi yeni doğum yaptı. Eşim ona en çok ne lazım olabiliyor diye sormuş. Adam tek kullanımlık çamaşır demiş kesinlikle. Ben tek kullanımlıkları oldugunu bilmiyodum. Ama kanama oldugundan sanırım sık değişmesi gerektiğinden kullanışlı ve kolay oluyormuş..internette baktım birkaç yerde var. Onlardan da almayı düşünüyorum..

E- bebekte, mothercare, joker de var. Ben e-bebekten aldim. 3 tanesi 9.90, 2 paket aldim. Kesinlikle lohusa kilotlarindan daha ucuz !!! Sonucta onlari da pek giymeyecegiz ...

Merhaba sevgili ekim 2013 anneleri ben de bir kasım 2012 annesiyim Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerinize kavuştursun bizimki büyüdü neredeyse yürüyecek ben de geçen sene bu zamanlar harıl harıl bebek hazırlığı yapıyordum şu an anlıyorm ki çoğu şeye gereksiz fazla para vermişim şimdi her şeyimi burdan 2. El alıyorum biliyorsunuz ki bebişler hemen büyüyor ve hevesle aldığımız şeyler 1-2 defa giyilmeden küçülüyor ben de oğlumun tertemiz ve yepyeni, markalı kıyafetlerini çok cüzi fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum eğer ilgilenen olursa bana özel mesajla ulaşabilir kanz mothercare lcw carters sebi vs markaların çok güzel ürünleri var elimde, mevsim olarak da bebeğinize uyacağı için size bu teklifi yapıyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın bu günlerin kıymetini bilin... Sevgiler

Cnm dr normalden yanaysa zaten sana normal dogumu tavsiye eder
bence rahat ol ikimizin doğum tarihleri aynı

doktor memlekette doğm yapcam 1 hafta sonra konuşcamm ne derse artıkk...sende 35 i devimeye az kaldı desene yakınlarda doktora gitiinmi canım..bbeişin kilo boyu neymiş..ben bu hafta gidcemde

Merhaba kızlar, herkes iyidir insallah. Bugun pek giremedim. Annemlerdeydik dun aksam orda yattık. Bugun de aksam ustu esimin bur akrabasının yemek daveti vardı oraya katıldık. Aksam da kaynimlarda toplandık.
Bir konu vardı (detaylarını anlatmaya gerek yok kafanızı sisirmeyeyim) orda kayınvalidem bir laf söyledi, bende tam karşılık vermedim, sadece ufak birsey soyledim ama icimde kaldı sayılır. Kalabalık akrabalar falan vardı çünkü. Öyle o an kalp atışım hızlandı, belime bir sancı girdi anlatamam. Nasıl korktum birsey olacak diye.
Yahu bu kayınvalideler niye böyle uyuz oluyor ki. Allah ıslah etsin hepsini.
Böyle düşüncesiz, evlatlarını düşünmeyen anneleri anlamıyorum. Cok sinir oldum.
Eve gelince de bizim huzurumuz da gitti. Esime annesinin sözünden rahatsız oldugum ve belime agri girdiğini söyledim. Eşimle aramızda bir münakaşa oldu. Ben ağladım esimin sinirleri bozuldu. Simdi barıştık, ama bir anne nasıl bu kadar olabiliyor ya.

Merhaba kızlar, herkes iyidir insallah. Bugun pek giremedim. Annemlerdeydik dun aksam orda yattık. Bugun de aksam ustu esimin bur akrabasının yemek daveti vardı oraya katıldık. Aksam da kaynimlarda toplandık.
Bir konu vardı (detaylarını anlatmaya gerek yok kafanızı sisirmeyeyim) orda kayınvalidem bir laf söyledi, bende tam karşılık vermedim, sadece ufak birsey soyledim ama icimde kaldı sayılır. Kalabalık akrabalar falan vardı çünkü. Öyle o an kalp atışım hızlandı, belime bir sancı girdi anlatamam. Nasıl korktum birsey olacak diye.
Eve gelince de bizim huzurumuz da gitti. Esime annesinin sözünden rahatsız oldugum ve belime agri girdiğini söyledim. Eşimle aramızda bir münakaşa oldu. Ben ağladım esimin sinirleri bozuldu. Simdi barıştık, ama bir anne nasıl bu kadar olabiliyor ya.

ah canım hepsi aynı bunların yokmudur aramızda bnım kv ıyıdır dıyen oğlanlarını mı kıskanıyorlar bunlar anlama oğlan doğuracaklar sız sakın böyle olmayın

ah canım hepsi aynı bunların yokmudur aramızda bnım kv ıyıdır dıyen oğlanlarını mı kıskanıyorlar bunlar anlama oğlan doğuracaklar sız sakın böyle olmayın

ay benim kv iyi valla ya :))) oğlunu gebertir ben surat assam.. Ben kendisinden razıyım Allah'ta ondan razı olsun hakkaten.. bişey söyleyecek olsa kızım yanlış anlama diye başlar 50 kerede tekrar eder :) şanslımıyım neyim..

ölsemde konuşmam artık bitti çocuğun beşiğini de kıyafetlerini de alıp çıkıcam yarın evden
Cnm sakin ol bebeğini düşün ani karar verme
erkekler genelde aynı
Bizde eşimle şu aralar limoniyiz
Benim eşimde sinirlendiğinde çok kırıcı oluyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor resmen küstük bu ara ama eşimi seviyorum kardeşimi arAmış o da üzülmüş o kadar sinirlendirmişim ben onu yani beni çok sevdiğini söylemş e peki niye bu kırıcı söZler beni fıtık ediyor bende onun beni anlamayışından şikayetçiyim bazen bize nazar mı değiyor diye düşünüyorum

benim kv uzakta başka şehirde böyle uzaktan iyiyiz yakın olsak nolur bilmem şimdi doğumda gelecek görücez bakalım
gerçi kızımda da gelmişti bazı bana ters gelen lafları oldu gidecek diye ses çıkarmadım
ama genelde uzakmıdır nedir ondan mı bilmem anlaşırız kayınvalidemle

Vallah bende oğlan doğuracağım ama böyle olmam herhalde. Annemin de oğlu var ama hic öyle degil. Gelinimiz cok memnun annemden.
Kv lerin 10da biri iyidir belki, belki de daha azı. Allah bildigi gibi yapsın onları.
ay benim kv iyi valla ya :))) oğlunu gebertir ben surat assam.. Ben kendisinden razıyım Allah'ta ondan razı olsun hakkaten.. bişey söyleyecek olsa kızım yanlış anlama diye başlar 50 kerede tekrar eder :) şanslımıyım neyim..

Şanslısın canım. Ben eskiden hep annesi olmayan biriyle evleneceğim dıyordum. Ama kısmet bu öyle plana gore olmuyor. Kaderimizde ne yazdıysa onu görüyoruz.

Cnm sakin ol bebeğini düşün ani karar verme
erkekler genelde aynı
Bizde eşimle şu aralar limoniyiz
Benim eşimde sinirlendiğinde çok kırıcı oluyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor resmen küstük bu ara ama eşimi seviyorum kardeşimi arAmış o da üzülmüş o kadar sinirlendirmişim ben onu yani beni çok sevdiğini söylemş e peki niye bu kırıcı söZler beni fıtık ediyor bende onun beni anlamayışından şikayetçiyim bazen bize nazar mı değiyor diye düşünüyorum

benim kv uzakta başka şehirde böyle uzaktan iyiyiz yakın olsak nolur bilmem şimdi doğumda gelecek görücez bakalım
gerçi kızımda da gelmişti bazı bana ters gelen lafları oldu gidecek diye ses çıkarmadım
ama genelde uzakmıdır nedir ondan mı bilmem anlaşırız kayınvalidemle

Keske bizimki de uzak olsa canım. Aramızda kıtalar olsa, hatta hic görmesem yüzünü.
Eşimle bende iyiz aslında ama bizim de genelde annesi yüzünden çıkıyor tatsizlik.
Esim de cok üzüldü. Hatta biraz once göbeğime gelmis. Oğlum saglikli sihhatli bir doğsan. Seni cok uzuyorum galiba diyor.
Bende nazar değiyor galiba diyorum.

Kızlar birde şu doğumve lohusalık psikolojisi zor oluyor ben resmen annemle kv arasında kalmıştım biri diyor şunu yapalım öteki başka bir şey diyor bu kez nasıl olacak ilmem annem çok gelmem diyor gelin de doğuracak çünkü . ortalığı idare etmek zor birde lohusasın inş bu lohusalığım kızımdaki gibi olmaz

Keske bizimki de uzak olsa canım. Aramızda kıtalar olsa, hatta hic görmesem yüzünü.
Eşimle bende iyiz aslında ama bizim de genelde annesi yüzünden çıkıyor tatsizlik.
Esim de cok üzüldü. Hatta biraz once göbeğime gelmis. Oğlum saglikli sihhatli bir doğsan. Seni cok uzuyorum galiba diyor.
Bende nazar değiyor galiba diyorum.

Benim eşime göre de benim annem yüzünden annem kızlarını hep dizinin dibinde istiyormuş arkasından her yere sürüklüyormuş o zaman yanında tutsymış çokta gitmem anneme genel olarak iki haftada bir görürüm ama ona göre çok onun kızkardeşleri çok gelmezmiş
en son kavgamızda bu yüzdendi
bazen beni annemden mi kıskanıyor diye düşünmüyor değilim

iyi barı numunelık cıktı bıtane:1::1::1:
şanslısın kız

Back
X