2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
naber göbekli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :49:
nasılsınız diye sorucam ama herkesin sıkıntıları hat safhada eminim :1:
kızım 23üne kadar ben illa gelicem demezse sezaryen olucam ama belden aşağı uyuşturma ile dayanabilir miyim o heyecana bilmiyorum :18:

selam canım ben sezerya olsam kesinlikle tam anestezi istemem çünkü bebeğimiin doğuşunu görmek isterim çok güzel bir duygu uyutulunca o kadar zaman içerde taşıdığın bebeği en son sen görüyorsun millet tadını çıkarıyor sen o halde ne olduğunu bile anlamıyorsun bu haksızlık:47: o yüzden o heyecana dayanırsın ve kesinlikle yaşamalısın:34::34:

kızım 23üne kadar ben illa gelicem demezse sezaryen olucam ama belden aşağı uyuşturma ile dayanabilir miyim o heyecana bilmiyorum :18:
adig_emmmm hoşgeldin kuzum....sıkıntılar da olsun artık kuzum..sona yaklaştık resmen..dınım dınımları yaşıyoruz...

Yapmaya calisiyorum canim..dün mesela doktora kendim gittim 40 dak. Yürümüsüm bide ordan alisveris yaptim hergün az da olsa yürümeye calisiyorum cünkü doktorum nekadar cok oturursan okadar cok gec dogurursun ve bebek kanala yerlesmekte güclük ceker dedi..bende hemen dogurmak istedigim icin oturmak yook :)
Bence de bol bol yürü canım :) biran ince gelsin.

Sezincim dun gece de yazmıştım sana kopyalıyorum yazdıklarımı.

Sezincim birde simdi gecen haftaki sonuclarıma baktım 1mm bile farklı ölçseler sonuclar cok farkediyor.
Benim gecen haftaki sonuclarım bu sekildeymis. 34+5 iken
BPD 91.62 37w1d
HC 325.81 37w0d
AC 297.46 33w5d
FL 66.81 34w3d

35+6 ise
BPD 92.37 37w4d
HC 317.23 35w5d
AC 313.36 35w2d
FL 65.26 33w5d

Bu durumda FL ve HC kısalmış oluyor. Ama böyle birsey mümkün degil.
Sonuçta mm hesaplar onemli oldugu icin yanlis da çıkabiliyor.
Zaten sonucların yanında "Range" yazıyor. O aralikta olması normal kabil ediliyor.
Benimkinde gecen haftaya dun arasında 1.5 mm fark var yaklaşık 1 hafta fark ediyor.

Kısacası takmayalım arkadaslar. Dua edelim bol bol.

kızlar bu ara bebişi çok hıçkırık tutuyor normalmiii

çok normal son haftalarda bebeği çok sık hıçkırık tutarmış benim de öyle oluyor hatta dün gece yine tutmuştu karnım zıp zıp zıplıyordu babası üzüldü bebeğimin acaba ne yapsak nasıl geçer bu hıçkırık diyor:1::1: adam üzüldü bizim minişe

çok şık birşey güle güle kullan

bence ortadaki güzel aparatları filan var kullanışlı olur gbi geldi

suan herkes farkli seyler söyledi kafam iyce karisti desem canim:9:

adigecimmmmm ilk önce sen pirtlatcan diye bekliyoduk senden önce davrananlar oldu 5.cimiz sen ol bariii kuzu

selam canım ben sezerya olsam kesinlikle tam anestezi istemem çünkü bebeğimiin doğuşunu görmek isterim çok güzel bir duygu uyutulunca o kadar zaman içerde taşıdığın bebeği en son sen görüyorsun millet tadını çıkarıyor sen o halde ne olduğunu bile anlamıyorsun bu haksızlık:47: o yüzden o heyecana dayanırsın ve kesinlikle yaşamalısın:34::34:
hiç bilmiyorum doktor da artık gelen 10 hastanın anca 2sini tam uyutuyolar diyo
bakalım o gün karar vercez heralde :18:

adig_emmmm hoşgeldin kuzum....sıkıntılar da olsun artık kuzum..sona yaklaştık resmen..dınım dınımları yaşıyoruz...
hoşbulduk canımm nörüyonnn :9:
artık kabusladım başladı benim hep olmucak yerlerde bebeğimi doğurmaya çalışıyorum :1:

epidural iidir candır sen öyle yap bence:1::1::1::1:

adigecimmmmm ilk önce sen pirtlatcan diye bekliyoduk senden önce davrananlar oldu 5.cimiz sen ol bariii kuzu

çok normal çünkü hepimizin zevki birbirinden farklı 2 sçenek olsa en azından daha az karışırdı kafan ama üç seçenekte herkes birşey beğeniyor işin zor ama senin içine sinen vardır mutlaka

Bence de bol bol yürü canım :) biran ince gelsin.

Sezincim dun gece de yazmıştım sana kopyalıyorum yazdıklarımı.

Sezincim birde simdi gecen haftaki sonuclarıma baktım 1mm bile farklı ölçseler sonuclar cok farkediyor.
Benim gecen haftaki sonuclarım bu sekildeymis. 34+5 iken
BPD 91.62 37w1d
HC 325.81 37w0d
AC 297.46 33w5d
FL 66.81 34w3d

35+6 ise
BPD 92.37 37w4d
HC 317.23 35w5d
AC 313.36 35w2d
FL 65.26 33w5d

Bu durumda FL ve HC kısalmış oluyor. Ama böyle birsey mümkün degil.
Sonuçta mm hesaplar onemli oldugu icin yanlis da çıkabiliyor.
Zaten sonucların yanında "Range" yazıyor. O aralikta olması normal kabil ediliyor.
Benimkinde gecen haftaya dun arasında 1.5 mm fark var yaklaşık 1 hafta fark ediyor.

Kısacası takmayalım arkadaslar. Dua edelim bol bol.
canım bende baktım şimdı gecen hata drum ızınde dıye baska dr gıttım onun usg sonucuna baktımda baş 35 bacak 34 dun kendı dr da baş 36 bacak 33 senın dedıgın gıbı cektımı bacaklar gecen hafta 34 bu hafta 33 yanlışlık var ayrıntılı usg de baş 37 bacaklar 35 bucuk oyuzden benı yolladı ya onların makınelerı ve ölçumlerı daha guvenılır dıye

hiç bilmiyorum doktor da artık gelen 10 hastanın anca 2sini tam uyutuyolar diyo
bakalım o gün karar vercez heralde :18:

artık kabusladım başladı benim hep olmucak yerlerde bebeğimi doğurmaya çalışıyorum :1:

hayırlısı olsun canım en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun

1. olamadım ya artık bi önemi yok büşracım :27::27::27:
aman sağlıklı ya herkes problem yok darısı başımıza inş. canım

nörem kuzu ya...tıslayıp duruyorum evin içinde...pazartesi kuzularıma kavuşacağım onun heyecanı var..saat 5 de minnak paşamı görcem onun heyecanı daha da bambaşka...

Biz de geldikkkkkk.. :emir_bebek:
Sabah komşu geldi, pc kapanmış gitmiş kendi kendine.. Sonrada kv ile temizliğe giriştik, mutfağı topladım, o da kalanları topladı, dip köşe temizlik yapmış kadar olduk.. bi soluk alıp kendi odama girdim, sildim süpürdüm.. bebişimin çantasını hazırladım, kendi eşyalarımı ayırdım ayrı bi çanta yapıcam, hastaneden çıkıştada portbebe kullanmak istiyorum, onuda yerleştirdim güselse. hepsine birer poşete koydum tozlanmasın diye. benim bi tek gecelik ve hasta bezim eksik, bebişiminde bezi ve kremi.
Sizler napıyosunuz bakimmm :6:

Hosgeldin adıge. Bende sezeryan olursam korkuyorum epiduralden falan.
kızlar bu ara bebişi çok hıçkırık tutuyor normalmiii
Benimki de cok hıçkırıyor :))
Orası öyle. Ama bende korkuyorum Allah korusun birsey olur diye.
canım bende baktım şimdı gecen hata drum ızınde dıye baska dr gıttım onun usg sonucuna baktımda baş 35 bacak 34 dun kendı dr da baş 36 bacak 33 senın dedıgın gıbı cektımı bacaklar gecen hafta 34 bu hafta 33 yanlışlık var ayrıntılı usg de baş 37 bacaklar 35 bucuk oyuzden benı yolladı ya onların makınelerı ve ölçumlerı daha guvenılır dıye

Aynen öyle canım. Çekecek hali yok ki. Bir de mm hesabı oldugu icin yanlis olcme durumu cok yuksek.
O yüzden takmamak en iyisi.
Allah'a emanetler bebislerimiz.

Back
X