- 11 Eylül 2012
- 968
- 1
- 46
spinalden çok korksam da spinal olurum genel anestezi çok ağır ve zor olanların hepsi spinal diyo
bende spınalde karar kıldım hayırlısı artık....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spinalden çok korksam da spinal olurum genel anestezi çok ağır ve zor olanların hepsi spinal diyo
biliyorum canım sağolasın rahatı ıyı demekkı annesiiyi bakıyo içerde onu merak etme vaktı saatı vardır istesende tutamazın içerde cuma canım benımde
geçmişe biraz bakabildim iki haftadır seminerlere gittim okula o yüzden giremedim bayadır sezincim ben de korkmuştum da doktorum korkma bişey olmaz dedi hareketlerine dikkat et o kadar sağolsun oğlum kıpır kıpır bu arada gelişim geriliğiyle ilgili birşeyler yazmışsın içini ferah tut eskiden ultrason mu vardı,ultrasona ben çok takılmıyorum benim oğlumun bacak boyuda 2 hafta geri görünüyo ama bu durum genetikten kaynaklanıyo dedi doktor eşim de ben de uzun değiliz,dua ediyorum ben de bebeğim doğmadan kendim görmeden ultrasonu takmıyorum napim,bu arada korkular başladı ben de 37 hafta çok korkuyorum
slmlar nasılsınız kızlar sezeryan olacaklar karar verdımı spınalmı?genelmı?olacaksınız ben karar verdım ama tamda emın degılım gıbı
Evet demekki icerisi rahat ama annesi cok sabirsizlaniyor artik bi sanci fln hic birsey yok..insaallah cuma hayirli güzel haberler aliriz kuzum üzülme tmm mi
Üzülmeyin kızlar benım bebegım de dolanık boynundan sadece buda degıl suyu az ve hala ters makat gelısı duruyor dr. kordondan donemıyor olabılır dedi 2 gunde bir nst ye gıdıyorum her gıttıgımde de suyuna bakıyor dr. sabah , oglen , aksam 1 saatte 10 kere oynucak hareketlerıne dıkkat et dedi inşallah saglıklıca kucaklarımıza alırız.
tamam şekercımmm
bı bakmşşsın bır sabahhh kalk anne gelcem ben dıcek sana![]()
hosgeldinizBiz geldik teyzelerimiz...![]()
dun konuştum canım epidural yapıcam ordan da randevumuzu aldık
Insaallah insaallah![]()
Sezinimmm sen sezeryan mi olcan?tarih verdimi?
epıduralle spınal farklı dıye bılıyorum ben spınalde belden ıgne vurup uyusturuyorlar epıduralde belden ınce bır hortum takıp agrı oldukca ordan ılac gonderıyorlar.spınalde dogumdan sonra uyusukluk cabuk gecıyor ama epıduralde katater oldugu ıcın dogumdan sonra agrı kesıcı vermeye devam edıyorlar dogrumu bılıyorum acaba ben?sana epıduralı nasıl anlattı dr.sezın?
hoşbulduk kuzum denk gelemedik bir türlü..benim bebekin keyfi yerinde..pazartesiyi bekliyoruz tosunumla...bende accık stres var bakalım nasıl geçecek ilk muayenemiz....sen nasılsın ne var ne yok...hosgeldiniz
bizde geldik bebisler keyifler nasil hatunlar varmi bugun keske dogursam diyen
epıduralle spınal farklı dıye bılıyorum ben spınalde belden ıgne vurup uyusturuyorlar epıduralde belden ınce bır hortum takıp agrı oldukca ordan ılac gonderıyorlar.spınalde dogumdan sonra uyusukluk cabuk gecıyor ama epıduralde katater oldugu ıcın dogumdan sonra agrı kesıcı vermeye devam edıyorlar dogrumu bılıyorum acaba ben?sana epıduralı nasıl anlattı dr.sezın?
kızlar çantamı aldım nasılll ?
slmlar nasılsınız kızlar sezeryan olacaklar karar verdımı spınalmı?genelmı?olacaksınız ben karar verdım ama tamda emın degılım gıbı
Biz geldik teyzelerimiz...![]()
Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??
siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??
normal çanta almışsın canım sende bebek cantası gıbı deil değil mi