- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
selam kızlar bende bugün sabah test yaptım pozitifti hemen kan testine koştum 293 çıktı kısmetse bende ekimde anne olacağım rabbim kısmet ederse birde hala inanamıyorum ve tepkisizim bu normalmi :)
normalben hala inanamıyorum.doktora gidip görene kadar inanamıcam sanırım.
keseyimi?6.haftada belli oluyor diyorlardı valla bende doğurana kadar inanamam herhalde
evet canım ben 6. haftama girdim.bugün 5+1 oldum.doktora çarşamba gitmeyi düşünüyorum o zaman da 5+4 oluyorum.gözükür herhalde artık beta hcg de 12000 leri aşmış oluyo o gün.
inşallah gözükür canım.benimde değerlerim artıcakmı acaba ya okadar çok şey okuyoruzki hamile kaldığıma hala mutlu olamadım :) acaba kimyasalmı acaba değer artmıcakmı demekten :):)inşallah bir gün doğumlarımızıda anlatırız :)
inşallah.2 gün sonra kan verip değerin katlanıyor mu kontrol etmelisin.
ewt insallah o zaman tam rahatliycamm
7 hafta 2 gunuk se hamileligin bebegin coktan olusmus ve kalbininde atiyor olmasi lazimm bence sen doktorunu degistir baska doktora gitt
normal cnmm bende doktora gidip gozumle gorunce ancak inanacammselam kızlar bende bugün sabah test yaptım pozitifti hemen kan testine koştum 293 çıktı kısmetse bende ekimde anne olacağım rabbim kısmet ederse birde hala inanamıyorum ve tepkisizim bu normalmi :)
yarın kendı doktorumda kontrole gıdıcem ya 7 haftalıksa gercekten kese dolu mu gorunur? dun yıne bos tu ama
ay inşallah hayırlı haberler alırız senin 7 hafta olmuş gözükmedimi daha ne güzel az kalmış yaaaaa benim çok daha yeninormal cnmm bende doktora gidip gozumle gorunce ancak inanacamm
arkadaşlar hangi sayfalarda takılıyorsunuz ben giriyorum kimse olmuyor
genelde bu sayfadayız ne de olsa ekim annesi adayıyız artık canım.nasıl gidiyo hamilelik?
nasıl olsun idare eder biraz sancılarım var
bende çok yorulunca öyle oluyo.belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo.
benim kullandığım jel rahatsız ediyo yan etkileri oluyor karınım şişiyo batlayacak gibi oluyor
sen çalışıyor musun
sana şunu sorayım benim ebe 1,5 litre su içeceksin dedi ben içemiyorum 1lt ancak içiyorum sen içebiliyor musun