2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar bende bugün sabah test yaptım pozitifti hemen kan testine koştum 293 çıktı kısmetse bende ekimde anne olacağım rabbim kısmet ederse birde hala inanamıyorum ve tepkisizim bu normalmi :)

normal ben hala inanamıyorum.doktora gidip görene kadar inanamıcam sanırım.

keseyimi?6.haftada belli oluyor diyorlardı valla bende doğurana kadar inanamam herhalde

evet canım ben 6. haftama girdim.bugün 5+1 oldum.doktora çarşamba gitmeyi düşünüyorum o zaman da 5+4 oluyorum.gözükür herhalde artık beta hcg de 12000 leri aşmış oluyo o gün.

evet canım ben 6. haftama girdim.bugün 5+1 oldum.doktora çarşamba gitmeyi düşünüyorum o zaman da 5+4 oluyorum.gözükür herhalde artık beta hcg de 12000 leri aşmış oluyo o gün.

inşallah gözükür canım.benimde değerlerim artıcakmı acaba ya okadar çok şey okuyoruzki hamile kaldığıma hala mutlu olamadım :) acaba kimyasalmı acaba değer artmıcakmı demekten :):)inşallah bir gün doğumlarımızıda anlatırız :)

inşallah.2 gün sonra kan verip değerin katlanıyor mu kontrol etmelisin.

ewt insallah o zaman tam rahatliycamm

7 hafta 2 gunuk se hamileligin bebegin coktan olusmus ve kalbininde atiyor olmasi lazimm bence sen doktorunu degistir baska doktora gitt

yarın kendı doktorumda kontrole gıdıcem ya 7 haftalıksa gercekten kese dolu mu gorunur? dun yıne bos tu ama

Son düzenleme:
selam kızlar bende bugün sabah test yaptım pozitifti hemen kan testine koştum 293 çıktı kısmetse bende ekimde anne olacağım rabbim kısmet ederse birde hala inanamıyorum ve tepkisizim bu normalmi :)
normal cnmm bende doktora gidip gozumle gorunce ancak inanacamm
yarın kendı doktorumda kontrole gıdıcem ya 7 haftalıksa gercekten kese dolu mu gorunur? dun yıne bos tu ama

7 haftaliksa normalde gozukmesi lazimm ama 8 haftaya kadar gozukmen bebeklerde var artik senin sansina yarin guzel haberlerini bekliyoruzz

ben bebeği karımda görmedikçe emin olamıyorum hamile olduğuma sen gitte doktora bakalım ne görünecek
bende kararsızım acaba kendi doktorumu beklemeden başka bir doktora gitsem mi günler geçmiyo böyle

sana şunu sorayım benim ebe 1,5 litre su içeceksin dedi ben içemiyorum 1lt ancak içiyorum sen içebiliyor musun

benim kullandığım jel rahatsız ediyo yan etkileri oluyor karınım şişiyo batlayacak gibi oluyor
sen çalışıyor musun

canım ben istanbulda fransız şirketinde çalışıyordum.evlenince eşimin görevi nedeniyle yozgata gelmek zorunda kaldım işimen ayrıldım malum burda benim çalışabileceğim statü yok şimdilik evdeyim.temmuzda tekrar tayinimiz çıkıcak.inşallah izmir çıkarda.ben doktora çarşamba gitmeyi düşünüyorum.salı günü son z kan vercem burda devlet hastanesinde.çarşamba doktora gidince inşalah tatmin olurum.çünkü doktora sivasa gidicem.maum burda kadın doğum doktoru yok.o kadar yolu boşuna gitmiş olmam inşallah.

canım benim çıkmam lazım arkadaşlara gidicez.yine görüşürüz kendine çok iyi bak.benimde gazım var ama fazla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…