2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
nurberra canim cok sevindim hamis olduguna.tebrik ederim.saglikla dogsun bebisin.

TEBRIK ederım cnmm darısı pıt pıtlara ınsallah benım daha mıde bulantım baslamadı sadece yedıgım seylere gore hafıf oluyor ama oglumda felaket olmustu bundada olmadı dıye acaba hamıle degılmıyım dıyorum arada yanıı aklıma gelmıyor degıl doktora gıtmeden de ınanamıycam galıbaa.......

günaydın taze anne adaylarıııııı

yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum rabbim hepimizin bebişlerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhh
ben güne çok enerjik başladım inşallah bütün günde böle devam eder
hala bulantılarım başlamadı şükür ( aradada hamile oldugumu anlamak istiyorum ama ) uykuculuk var ama sürekli uyuyasım var

saol cnm amin inş hepimiz sağlıkla geçirirz inş şu güzel günleri
bnm oğlumda çok olmamıştı ama onda da başlarda biraz midemin içi karışıyo gibi oluyodu çok şükür sonrasında ne yemek seçtim ne başka bişi ama tabi her gebelik farklı birincide olmadı ikincide olaiblir inş Rabbim kolaylığını verir bulantı değilde işte bi tuhaflık var midede:)inş görürüsün bebişini sende insan gerçekten iannamıyo erken öğrenmek böyle zor oluyo:)
nurberra canim cok sevindim hamis olduguna.tebrik ederim.saglikla dogsun bebisin.

nazlımmm çok saol cnm bnm ya sende kocaman olmuşsun bebişinle:)kolaycacık sağlıkla kucağına al inş cnm buarada fıstık kızın nasıl çok cici bi abla olucak inş sanırım gelecek olan da bi fıstık cinsiyeti hayırlı olsun cnm aeolun

maaşallh cnm hep böyle gider inş bol enerjili:)bende uyku olmuyo çok zaten normaldede uykuya çok düşkün değilim sen vaktin varsa bol bol dinlen uyu bebişler doğduğunda uykunun değeri kat kat artıyo çünkü:)

kızlar doktora ne zaman gidilmeli acaba?ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum o gün 5+4 olucam bişeyler görüp tatmin olabilir miyim acaba?sağlıklı olduğunu duysam doktordan o bana yeter.tahminen o gün beta hcg 12000 küsür civarında olucak.yarın son kez beta hcg baktırcam 8000 küsürlerde bekliyorum.hayırlısı olsun artık.benim bulunduğum yerde kadındoğumcu olmadığından doktora sivasa gidicem.o kadar yol gitmişken hiç bişey öğrenemeden dönmek istemiyorum.

ben keseyi gördüğümde karından ultrasonla 4+5 tim sanırım yani kendi hesabımla ultrason kağıdında hafta yazmıyo ama sadece kese göründü çünkü daha çok küçük yeni dedi doktorum kan tahlili yaptırmadı hiç kese göründü diye istemedi sanırım seninde görünür inş kan değeri okadar yüksek olunca inş rahatlar gelirsin

ben senden öndeyim ama bende henüz bişi yok ilk zaman vardı ama öğrendikten sonra yok sadece tat alma duyum azaldı:)hiç bişey lezzetli diğil:)bakalım bende biraz geç gidicem doktora artık cuma mı olur perşembemi hatta bi aklım haftaya git ne varsa birkere görünsün diyorum insanın aklına herşey geliyor ya işte

evet benim de 5,5 yaşında bi oğlum var bende onda yaşamıştım ama şimdilik bunda bişi yok gibi senle aynı duygular bendede var bakalım inşallah hepimiz 2 aylık 5 aylık diyede yazmaya başlarız:)

Merhaba kızlar, bende aranıza yeni katılıyorum:) sağlıklı mutlu bir 9ay diliyorum hepimize:)

İnatcikeci benim SAT 30 Aralık'tı. Gecen cuma günü yani 4+5 te doktora gittim, bhcg degerim 1233 tü, kese göründü sadece. 11 Şubat'ta kalp sesini duymaya gideceğiz:)

aslında geç gitmek daha ii bencede.çünkü şimdi keseyi gördük bebişi görmedik hadi onu gör kalp atışını bekle falan zor oluyo en iisi 7.haftada gidip hepsini görmek aslında:)hayırlısyla tabi bu cuma işte nasılsa kontrol günüm geçmemiş oluyo 10 gün sonra tekrar para alarak muayene olunuyo çünkü oyüzden gidip göriim istiyorum bakalım hayırlısı bende de hiç bişi yok cnm sadece midem arada çok hafif karışıyo okadar başka belirti yok:)

hoşgeldin saöz bnm sat 26 aralık ve bende cuma gittim doktora sadece keseyi gördükve hesabıma göre bnmde 4+5 oluyo satlarımız aynı değil senin ultrason kağıdındamı yazıyodu tarih

Günaydın kızlar ben de kendimi hamile gibi hissetmiyorum. rahimde kalınlaşma görüldü ancak değerim çok düşük olduğundan kese görünmedi bu hafta sonu dr a gideceğim. ilk hamileleiğimde çok rahattım süreçleri bilmediğimden şimdi aklımda sürekli kese var mı içi dolu mu kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı mı düşünceleri geçiyor. İnşallah tüm hamileler sağlıcakla bebeklerini kucağına alır.

evet işte sırf o yüzden bakalım bir haftaya kadar güzel haberler alırız inşallah bu arada hangi şehirlendensiniz bayanlar inatcı keçi yozgatta onu öğrendim:)

benimde son adet tarihim 28 aralık.o zaman küçük bi ihtimal kalp atışınıda duyabilir miyim acaba?

evet canım ya bencede en güzeli hiç bişey bilmemek o zaman herşey daha güzel ve anlamlı.

evet canım ya bencede en güzeli hiç bişey bilmemek o zaman herşey daha güzel ve anlamlı.

Aynen öyle sana katılıyorum. eşim de zaten soğukkanlı "hele dur bakalım" diyor ama ben çoktan moda girdim Allahım inşallah hiç kimsenin hevesi kursağında kalmasın. cahillik mutluluktur gerçekten de.... şimdi bu süreci bilerek yaşamanın tedirginliği var bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…