yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler inş hayırlısyla sağlıkla bi 9 ay geçirir ve sağlıkla kucaklarımıza alırız
kızlar ben cuma günü keseyi gördüm çok şükür ama bebiş görünmedi bi hafta sonra tekrar gidicem inş bebişide görürüz
sizlerinde hayırlı haberlerini paylaşırız inş buarada bende sabah ve gece hafif bulantılar başladı yani kusma noktasına gelicek kadar değil ama midem karışıyoo
saol cnm amin inş hepimiz sağlıkla geçirirz inş şu güzel günleriTEBRIK ederım cnmm darısı pıt pıtlara ınsallah benım daha mıde bulantım baslamadı sadece yedıgım seylere gore hafıf oluyor ama oglumda felaket olmustu bundada olmadı dıye acaba hamıle degılmıyım dıyorum arada yanıı aklıma gelmıyor degıl doktora gıtmeden de ınanamıycam galıbaa.......
nurberra canim cok sevindim hamis olduguna.tebrik ederim.saglikla dogsun bebisin.
günaydın taze anne adaylarıııııı
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumrabbim hepimizin bebişlerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhh
ben güne çok enerjik başladım inşallah bütün günde böle devam eder
hala bulantılarım başlamadı şükür ( aradada hamile oldugumu anlamak istiyorum ama) uykuculuk var ama sürekli uyuyasım var
kızlar doktora ne zaman gidilmeli acaba?ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum o gün 5+4 olucam bişeyler görüp tatmin olabilir miyim acaba?sağlıklı olduğunu duysam doktordan o bana yeter.tahminen o gün beta hcg 12000 küsür civarında olucak.yarın son kez beta hcg baktırcam 8000 küsürlerde bekliyorum.hayırlısı olsun artık.benim bulunduğum yerde kadındoğumcu olmadığından doktora sivasa gidicem.o kadar yol gitmişken hiç bişey öğrenemeden dönmek istemiyorum.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler inş hayırlısyla sağlıkla bi 9 ay geçirir ve sağlıkla kucaklarımıza alırız
kızlar ben cuma günü keseyi gördüm çok şükür ama bebiş görünmedi bi hafta sonra tekrar gidicem inş bebişide görürüz
sizlerinde hayırlı haberlerini paylaşırız inş buarada bende sabah ve gece hafif bulantılar başladı yani kusma noktasına gelicek kadar değil ama midem karışıyoo
TEBRIK ederım cnmm darısı pıt pıtlara ınsallah benım daha mıde bulantım baslamadı sadece yedıgım seylere gore hafıf oluyor ama oglumda felaket olmustu bundada olmadı dıye acaba hamıle degılmıyım dıyorum arada yanıı aklıma gelmıyor degıl doktora gıtmeden de ınanamıycam galıbaa.......
kızlar doktora ne zaman gidilmeli acaba?ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum o gün 5+4 olucam bişeyler görüp tatmin olabilir miyim acaba?sağlıklı olduğunu duysam doktordan o bana yeter.tahminen o gün beta hcg 12000 küsür civarında olucak.yarın son kez beta hcg baktırcam 8000 küsürlerde bekliyorum.hayırlısı olsun artık.benim bulunduğum yerde kadındoğumcu olmadığından doktora sivasa gidicem.o kadar yol gitmişken hiç bişey öğrenemeden dönmek istemiyorum.
ben senden öndeyim ama bende henüz bişi yok ilk zaman vardı ama öğrendikten sonra yok sadece tat alma duyum azaldı:)hiç bişey lezzetli diğil:)bakalım bende biraz geç gidicem doktora artık cuma mı olur perşembemi hatta bi aklım haftaya git ne varsa birkere görünsün diyorum insanın aklına herşey geliyor ya işte
nurberra canim cok sevindim hamis olduguna.tebrik ederim.saglikla dogsun bebisin.
hoşgeldin saöz bnm sat 26 aralık ve bende cuma gittim doktora sadece keseyi gördükve hesabıma göre bnmde 4+5 oluyo satlarımız aynı değil senin ultrason kağıdındamı yazıyodu tarihMerhaba kızlar, bende aranıza yeni katılıyorum:) sağlıklı mutlu bir 9ay diliyorum hepimize:)
İnatcikeci benim SAT 30 Aralık'tı. Gecen cuma günü yani 4+5 te doktora gittim, bhcg degerim 1233 tü, kese göründü sadece. 11 Şubat'ta kalp sesini duymaya gideceğiz:)
aslında geç gitmek daha ii bencede.çünkü şimdi keseyi gördük bebişi görmedik hadi onu gör kalp atışını bekle falan zor oluyo en iisi 7.haftada gidip hepsini görmek aslında:)hayırlısyla tabi bu cuma işte nasılsa kontrol günüm geçmemiş oluyo 10 gün sonra tekrar para alarak muayene olunuyo çünkü oyüzden gidip göriim istiyorum bakalım hayırlısı bende de hiç bişi yok cnm sadece midem arada çok hafif karışıyo okadar başka belirti yok:)
Merhaba kızlar, bende aranıza yeni katılıyorum:) sağlıklı mutlu bir 9ay diliyorum hepimize:)
İnatcikeci benim SAT 30 Aralık'tı. Gecen cuma günü yani 4+5 te doktora gittim, bhcg degerim 1233 tü, kese göründü sadece. 11 Şubat'ta kalp sesini duymaya gideceğiz:)
Günaydın kızlar ben de kendimi hamile gibi hissetmiyorum. rahimde kalınlaşma görüldü ancak değerim çok düşük olduğundan kese görünmedi bu hafta sonu dr a gideceğim. ilk hamileleiğimde çok rahattım süreçleri bilmediğimden şimdi aklımda sürekli kese var mı içi dolu mu kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı mı düşünceleri geçiyor. İnşallah tüm hamileler sağlıcakla bebeklerini kucağına alır.
evet canım ya bencede en güzeli hiç bişey bilmemek o zaman herşey daha güzel ve anlamlı.
kızlar biri konuyu devralıp liste hazırlasa:)