- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
bende istanbulda oturuyodum falat bende eşimin görevi sebebiyle evlenice yozgata geldimkızlar hadi biraz da tanışalım yaşadığımız şehirler nereler bakalım? benim niğde memleket ama evlenince ankara'ya transfer olduk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende istanbulda oturuyodum falat bende eşimin görevi sebebiyle evlenice yozgata geldimkızlar hadi biraz da tanışalım yaşadığımız şehirler nereler bakalım? benim niğde memleket ama evlenince ankara'ya transfer olduk :)
Ben Edirneliyim evlendikten sonra istanbulda yasamaya başladım.
slm kızlar size soru sordum cevap vermediniz ama gene sorayım:)) beni yüzsüz di mii:)
şimdi benim adet günüm yarın ve bugün 1 damla kan geldi. ama 1 haftadır çok acaip mide bulantısı çekmekteyim.. hala da var ve baş ağrısı da. dün test yaptım negatifti. birkaç gün bekleyip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum regl olmazsam. ama merak da içimi kemiriyor hamile olma ihtimalim var mı sizce?? ve hamileliğiniz sırasında adet döneminde adet belirtileriniz var mıydı??
en sağlamı kan testi yaptır.Ne desek boş olur olma ihtimalin var çünkü....
slm kızlar size soru sordum cevap vermediniz ama gene sorayım:)) beni yüzsüz di mii:)
şimdi benim adet günüm yarın ve bugün 1 damla kan geldi. ama 1 haftadır çok acaip mide bulantısı çekmekteyim.. hala da var ve baş ağrısı da. dün test yaptım negatifti. birkaç gün bekleyip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum regl olmazsam. ama merak da içimi kemiriyor hamile olma ihtimalim var mı sizce?? ve hamileliğiniz sırasında adet döneminde adet belirtileriniz var mıydı??
Evet haklısın cok zor oluyor.Ben daha alıştığımı söyleyememevlendikten sonra başka bir şehirde yaşamak baya zor oluyor ben ilk bir sene kızılayda kayboluyordum Sonra alışverişin gözünü seveyim sayesinde ankarayı öğrendim
kızlar pazartesi değerim 174 tü bugün 444 olmuş
bende istanbulda oturuyodum falat bende eşimin görevi sebebiyle evlenice yozgata geldim
canim bu gun ki sonucun nasil?inşallah iyidir...
pazartesi 174.0 dı bugünkü 444.4 çıktı.cuma yine vericem.
cnm güzel yükselmiş ama daha çok küçük:) kese görünmez yani ama için rahat etsin diye bence ilk kontrole git sonra doktor yine çağırır zaten bende cuma sabahına aldım hayırlısyla görmeden hamiş olduğuma inanamıyorum Rabbim sağ salim tamamına erdirsin inş hepimizi
önceki hamileliğimde 7 haftalık kaybetmiştim son adetten 17 gün sonra kan geldi korktum doktora gittim yumurtlama kanamasıdır dedi ama değildi çünkü daha önce hiç olmamıştı.yerleşme kanamasıydı. bu ayda bebek istedik benimde yarın adet günüm bu sabah test yaptım silik de olsa 2. çizgi çıktı ama pzartesi günü yine kan geldi acaba 3 gün önce mi adet olucam diye endişelenmiştim.karın ağrımda vardı ama benim hiç şaşmaz 28 günde birdir... bu arada ev taşıdım ve çok yorulduk inşallah bişey olmaz...hayırlı haberler olur inşallah :)