Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen cuma git bakalım doktor ne diyecek ona göre bende senden sonra giderim.seninki benden 3 gün onde ne de olsa.bana bilgi verirsin gelince.bende cuma tekrar hcg olcturucem.
Merhaba, ben de ekim annesiyim inşallah kızlar..Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah..
Merhaba, ben de ekim annesiyim inşallah kızlar..Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah..
arkadaşlar şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim, izleyin ve nasıl bir mucize yaşıyoruz görünn..
Sperm Yaşama Yolculuk1 - YouTube
arkadaşlar şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim, izleyin ve nasıl bir mucize yaşıyoruz görünn..
Sperm Yaşama Yolculuk1 - YouTube
Ben daha önce de izlemiştim bu videoyu.Gerçekten yaşadığımız mucize!
İnsallah canım bol bol dinlen en yakın zamanda da kan testi yaptir.
Merhaba arkadaşlar.
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum kısmet bugüneymiş üye oldum.
Bende dün aldım bu güzel haberi. Kısmetse 3 Ekim'de anne olacağım.
Eğer doktorumuzun tahmini çıkarsa, evlilik yıl dönümümde bebeğim bize en büyük hediye olacak.
ALLAH isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.. Herkese mutlu günler..
tmm cnm inş bi gidip geliyim inş hayırlı haberler veririm sizlere
aminnn hoş geldin aramıza cnm günlerimiz aynı :) doktora gittinmi aynı tarih olunca merak ettim ben cuma gidicem inş bakalım
merhabalar...uzun üredir siteyi takip ediyorum ama kısmet bugüneymiş.ben de dün hamile olduğumu öğrendim..ekim de kısmetse üçüncü kez anneyim :)
Merhaba arkadaşlar.
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum kısmet bugüneymiş üye oldum.
Bende dün aldım bu güzel haberi. Kısmetse 3 Ekim'de anne olacağım.
Eğer doktorumuzun tahmini çıkarsa, evlilik yıl dönümümde bebeğim bize en büyük hediye olacak.
ALLAH isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.. Herkese mutlu günler..
dün gece kanama başladı çok az bugün korktum yine doktora gittim 248 çıktı pazartesi tekrar gidicem 750 nin üzerinde çıkarsa sorun yok dedi progestan verdi... ama inat ettim düşmüycen diyorum.. kendime moral veriyorum...bugün tam 28. gün hafta 4.....pazartesi bakalım neler olucak...
hiç kalkma canım yat.beslenmene çok dikkat et.yoğurt ve sütü çok tüket.
hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebeğiniz..ultrasonda gördünüz mü????
Hoşbulduk. Evet ultrasonda da gördük 2 gün önce 0,48 mm sadece :) Çok farklı bi duygu gerçekten..
kızlar kaçıncı haftadan sonra görülüyo kese çok sabırsızım acaba nezamn gitsem doktora görebilirim keseyi ??:44::44: