2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen bende sevicem kilocuklarımı insallah...kızlar istah durumlarınız nasıl? Artıs var mı? Bendeki psikolojikmi bilmiyorum ama acıkıyorum sürekli,aslında simdi yiyeyim de bulantılar,tiksinmeler baslayınca zaten yiyemem diye simdi canmın istediğini yiyorum...

kahvaltı yaparken lokmalar boğazıma diziliyo hiç iştahım olmuyo ama öğle yemeğinde de kurt gibi yiyorum :KK56::KK56::KK9::KK9::KK9:

bende cok acikiyorum ya cok aciktigim zamanlar meyve yogut fln yiyorum :emir_bebek:

dr bana ara öğünlerde meyve yoğurt fındık ceviz kuru kayısı incir flan ye demişti eşimde bi tabak hazırlamış bana aklıma estikçe alıp yiyorum size de tavsiye ederim özellikle ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş :emir_bebek:

kızlar inanılmaz sinirlendim şu anda millet salaklık yapacak yer arıyo yaaa :KK47::KK47::KK47:

dr bana ara öğünlerde meyve yoğurt fındık ceviz kuru kayısı incir flan ye demişti eşimde bi tabak hazırlamış bana aklıma estikçe alıp yiyorum size de tavsiye ederim özellikle ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş :emir_bebek:

evet canim bende listemi hazirladim p.tesi almayi dusunuyorum :KK9:

selammm kızlar..

öncelikle Allah hamile olanların bebişlerini kucağına almayı nasip etsin..
ben de cuma öğrendim hamile olduğumu.
adetim bile geçmemişti..
ayberk-eceye şaşırmıştım ne kadar çabuk öğrendi, testler o kadar erken gösterio mu die. ben de daha günüm gelmeden öğrendim ve beta hcg'm 408 çıktı...
inşallahh beraber bu süreci mutlulukla geçiririrz..

selammm kızlar..

adetim bile geçmemişti..
ayberk-eceye şaşırmıştım ne kadar çabuk öğrendi, testler o kadar erken gösterio mu die. ben de daha günüm gelmeden öğrendim ve beta hcg'm 408 çıktı...

Allah kucagina almayi nasip etsin canim tebrik ederim:nazar:

cnm seninle aynı doğum tarihimiz... Benim cuma günü bhcg 448 cıktı,yoksa bizimki ikiz mi ondan mı yüksek,benim eşim ikiz, bazen ikizimiz olur diye korkuyorum bazen olsa güzel olur diyorum... Simdi süphelendm kendimden valla:)

ikizde olabilirr:emir_bebek: ama erken döllenmeye filanda baglı olabilir.ilk hamilelegimdede aynı gün 181 cıkmıştı:KK16:

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız ben sonunda ıylestım oglumda ıylestı cok sukur artık aranıza katılacak bol bol vakıt bulabılırımm bugun ohhh tam ıylestım dedım sabah mıdem bulanmaya basladı ne guzel mıde bulantılarım yok dıye sevınıyordumm sımdı hala mıdem hafıf bulanıyorr :KK37:

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız ben sonunda ıylestım oglumda ıylestı cok sukur artık aranıza katılacak bol bol vakıt bulabılırımm bugun ohhh tam ıylestım dedım sabah mıdem bulanmaya basladı ne guzel mıde bulantılarım yok dıye sevınıyordumm sımdı hala mıdem hafıf bulanıyorr :KK37:

hosgeldin canim hastalik kotu oluyo ya iyilesmene sevindim:KK16: gecicek o mide bulantilarinda insallah:KK16:

bu arada topıgımız bayagı kalabalıklasmıs hepınız hosgeldınız kızlar beraber guzel vakıtler gecırırız ınsallah :nazar::nazar::13:

selammm kızlar..

adetim bile geçmemişti..

canım değerin çok güzel çıkmış maşşallah inşallah sağlıcakla alırsın kucağına :)
noldu tatlim ya :26:

ay kuzum sorma yaaa biraz önce amcamın kızı mesaj atmış ben bebeğim olacağı gün facebookta paylaşmıştım neymiş efendim amcam onu görmüş kızmış bana yengemde kızmış kaldırsın o yazıyı ayıp demiş noluyosa onlara bekarkende her haltımıza karışırlardı evlendim eşim karışmıyoken hala onlar karışıyo cinler tepeme çıktı mesajı okuyunca :KK47::KK47::KK47::KK47:

canım değerin çok güzel çıkmış maşşallah inşallah sağlıcakla alırsın kucağına :)

ay kuzum sorma yaaa biraz önce amcamın kızı mesaj atmış ben bebeğim olacağı gün facebookta paylaşmıştım neymiş efendim amcam onu görmüş kızmış bana yengemde kızmış kaldırsın o yazıyı ayıp demiş noluyosa onlara bekarkende her haltımıza karışırlardı evlendim eşim karışmıyoken hala onlar karışıyo cinler tepeme çıktı mesajı okuyunca :KK47::KK47::KK47::KK47:

sevincimizide paylasamicaz desene :26:

kızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra 2.kez kan tahlili yaptırdınız mı?? ben sadece tahlil yaptırdım..çarşamba ilk gitcem muayene olmaya..bişi görebilir miyim bilmiorum ama vaj. koku var..en azından onu halldeyim die düşünüoum..

kızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra 2.kez kan tahlili yaptırdınız mı?? ben sadece tahlil yaptırdım..çarşamba ilk gitcem muayene olmaya..bişi görebilir miyim bilmiorum ama vaj. koku var..en azından onu halldeyim die düşünüoum..

öğrendikten sonra hiç kan tahlili yaptırmadım başka bende çarşamba günü gidicem ama vajinal ultrasonla bakılmamasını isticem karından bakılsın gerekirse bir hafta daha beklerim keseyi görmek için napim

evet ya Allah bana sabır versin hala onların lafını sözünü çekiyorum :KK47:

sende soyle canim bu senin hayatin sonunda kim karissabilir ki o sekilde mutluysan insan hamile olunca camdan disariya bagirasi geliyo daha otesi varmi bunun bunu bile kursagimizda birakiyolar..... Bosver canim sen kendine stres yapma bebisini dusun :KK19:

X