2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben ayın yirmisinde gideceğim kalp atislari için biraz geç bir tarih verdi ama doktora güveniyorum ac. Gel dedi tahlıl İsteyecek ama hangileri bilmiyorum bilgisi olan var mı

merhaba kızlar
bende beş haftalık hamile biri olarak burada yerimi almam gerektiğini düşündüm. Çünkü her istediğimde hamilelikle ilgili başının etini yiyebileceğim birilerine ihtiyacım var. Bir aydır sürekli takip ettiğim bir forum olmasına karşın yazma ihtiyacı duyacağımı hiç düşünmemiştim. Bu hormonların daha nelere yol açacağını çok merak ediyorum. Kendi gelişimimi takip etmem açısından da iyi bir platform olacak benim için sanırım.

Ya kızlar sizde benim gibimisiniz?
Çok asabileştim eşimi çekemiyorum.Stres oluyorum neden yaw :/
Zor sakinleştim bu gün :/

evet ya bugün ben de çok sinirliydim hala da öyleyim,eşimin tüm hareketleri batıyor,bağırıp çağırıyorum.O da ses çıkarmıyor yazık,hamileliğime veriyor sanırsam:KK53:

Tünaydın kızlar,,,, nasılsınız bakalım annişler... Biz biraz yorulduk ev işi yaptık pazar pazar...şimdi dinleniyoruz... Ya kızlar bişey sorcam. Camasır yıkadım,yağmur yağıyo,balkona asamıyorum.mecburen içerde kurutuyorum ama bitaraftan da evham yapıyorum,zararlı olur bebeğime diye.siz nasıl kurutuyosunuz camasırları?

kullanmadığım bir odam var canım evde çamaşırlığı oraya koydum.dışarı asamıyorum hep is oluyor çamaşırlar.

Kızlar öyle hastayim ki bugün öğleden sonraki sınavlarıma giremedim bile.acile gittik serum bağladılar hamile olduğumdan ilacda yazamiyorlar.doktor ilac kullanamayacağım icin zorlu bı süreç geçireceğimi söyledi.oksurdukce heryerim ağrıyor.belim karnım diz kapağım kulağım basım.gozlerimden alev çıkıyor sanki.atesimde 37.3 gece uyku uyumadım.ust solunum yolları enfeksiyonu dedi.

çok geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine bol bol dinlen.

Ay kızlar dün arkadaşım bana hamile tişörtü almıs,hani su yumurtadan bebek cıkanlar var ya onlardan,çok seker ya,hayırlısyla göbüşüm biraz cıksın giymeye baslamak istiyorum...bu arada kızlar kac kiloyla hamile kaldınız? Ben 60 kiloyla kaldım boyum 1,67 falan...insallah fazla almayız ya....

boyum 1.65 kilom 68 tatlım.inşallah çok fazla almayız.bu arada t-shirtünü güle güle giy canım.

Ay kızlar dün arkadaşım bana hamile tişörtü almıs,hani su yumurtadan bebek cıkanlar var ya onlardan,çok seker ya,hayırlısyla göbüşüm biraz cıksın giymeye baslamak istiyorum...bu arada kızlar kac kiloyla hamile kaldınız? Ben 60 kiloyla kaldım boyum 1,67 falan...insallah fazla almayız ya....

ben 47 kilo 1,58 boyla adım attım bakalım kaç kiloyla çıkış yapıcam merak ediyorum ama aldığım kiloları seviceğime eminim :)

Kızlar ben ayın yirmisinde gideceğim kalp atislari için biraz geç bir tarih verdi ama doktora güveniyorum ac. Gel dedi tahlıl İsteyecek ama hangileri bilmiyorum bilgisi olan var mı

canım benim ben de 19unda gideceğim bence geç değil, tam kalp atışları kulağımızı sağır edecek kadar çıkacağı bi gün bence:)))daha önce gidersek net duyamayabiliriz..

merhaba kızlar
bende beş haftalık hamile biri olarak burada yerimi almam gerektiğini düşündüm. Çünkü her istediğimde hamilelikle ilgili başının etini yiyebileceğim birilerine ihtiyacım var. Bir aydır sürekli takip ettiğim bir forum olmasına karşın yazma ihtiyacı duyacağımı hiç düşünmemiştim. Bu hormonların daha nelere yol açacağını çok merak ediyorum. Kendi gelişimimi takip etmem açısından da iyi bir platform olacak benim için sanırım.

hoşgeldin aramıza..

dün ilk kez bakıldı 173 cıktı.ben daha belkicem 6. haftaya kadar ozaman kalp atışları duyulur

cnm seninle aynı doğum tarihimiz... Benim cuma günü bhcg 448 cıktı,yoksa bizimki ikiz mi ondan mı yüksek,benim eşim ikiz, bazen ikizimiz olur diye korkuyorum bazen olsa güzel olur diyorum... Simdi süphelendm kendimden valla:)

ben 47 kilo 1,58 boyla adım attım bakalım kaç kiloyla çıkış yapıcam merak ediyorum ama aldığım kiloları seviceğime eminim :)

aynen bende sevicem kilocuklarımı insallah...kızlar istah durumlarınız nasıl? Artıs var mı? Bendeki psikolojikmi bilmiyorum ama acıkıyorum sürekli,aslında simdi yiyeyim de bulantılar,tiksinmeler baslayınca zaten yiyemem diye simdi canmın istediğini yiyorum...

X