- 10 Haziran 2010
- 209
- 0
Nezaman kontrolün canim ben yarın gudicem ?
21 şubat canım kızlar 2li testler nezaman yapılıyordu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezaman kontrolün canim ben yarın gudicem ?
Ya kızlar sizde benim gibimisiniz?
Çok asabileştim eşimi çekemiyorum.Stres oluyorum neden yaw :/
Zor sakinleştim bu gün :/
Tünaydın kızlar,,,, nasılsınız bakalım annişler... Biz biraz yorulduk ev işi yaptık pazar pazar...şimdi dinleniyoruz... Ya kızlar bişey sorcam. Camasır yıkadım,yağmur yağıyo,balkona asamıyorum.mecburen içerde kurutuyorum ama bitaraftan da evham yapıyorum,zararlı olur bebeğime diye.siz nasıl kurutuyosunuz camasırları?
Kızlar öyle hastayim ki bugün öğleden sonraki sınavlarıma giremedim bile.acile gittik serum bağladılar hamile olduğumdan ilacda yazamiyorlar.doktor ilac kullanamayacağım icin zorlu bı süreç geçireceğimi söyledi.oksurdukce heryerim ağrıyor.belim karnım diz kapağım kulağım basım.gozlerimden alev çıkıyor sanki.atesimde 37.3 gece uyku uyumadım.ust solunum yolları enfeksiyonu dedi.
Ay kızlar dün arkadaşım bana hamile tişörtü almıs,hani su yumurtadan bebek cıkanlar var ya onlardan,çok seker ya,hayırlısyla göbüşüm biraz cıksın giymeye baslamak istiyorum...bu arada kızlar kac kiloyla hamile kaldınız? Ben 60 kiloyla kaldım boyum 1,67 falan...insallah fazla almayız ya....
seninle satlarımız aynı
Ay kızlar dün arkadaşım bana hamile tişörtü almıs,hani su yumurtadan bebek cıkanlar var ya onlardan,çok seker ya,hayırlısyla göbüşüm biraz cıksın giymeye baslamak istiyorum...bu arada kızlar kac kiloyla hamile kaldınız? Ben 60 kiloyla kaldım boyum 1,67 falan...insallah fazla almayız ya....
evet, ben keseciği görmeye bu çarşamba gideceğim.sen?
bir de son hcg ne zaman bakıldı ve kaçtı?
Kızlar ben ayın yirmisinde gideceğim kalp atislari için biraz geç bir tarih verdi ama doktora güveniyorum ac. Gel dedi tahlıl İsteyecek ama hangileri bilmiyorum bilgisi olan var mı
merhaba kızlar
bende beş haftalık hamile biri olarak burada yerimi almam gerektiğini düşündüm. Çünkü her istediğimde hamilelikle ilgili başının etini yiyebileceğim birilerine ihtiyacım var. Bir aydır sürekli takip ettiğim bir forum olmasına karşın yazma ihtiyacı duyacağımı hiç düşünmemiştim. Bu hormonların daha nelere yol açacağını çok merak ediyorum. Kendi gelişimimi takip etmem açısından da iyi bir platform olacak benim için sanırım.
bende carsamba günü gidicem inşallah ikimzde görürüz :)
inşallah canım, muhakkak haberleşelim.
evet, ben keseciği görmeye bu çarşamba gideceğim.sen?
bir de son hcg ne zaman bakıldı ve kaçtı?
tamam canım senin değerin ne kadardı?
dün ilk kez bakıldı 173 cıktı.ben daha belkicem 6. haftaya kadar ozaman kalp atışları duyulur
ben 47 kilo 1,58 boyla adım attım bakalım kaç kiloyla çıkış yapıcam merak ediyorum ama aldığım kiloları seviceğime eminim :)