şu anda ekim annelerinde gün olarak en önde benim galiba arkadaşlar:44:ilk ben mi doğum yapacam yoksaa??:18::18:
bende istiyorum o tşörtlerdenAy kızlar dün arkadaşım bana hamile tişörtü almıs,hani su yumurtadan bebek cıkanlar var ya onlardan,çok seker ya,hayırlısyla göbüşüm biraz cıksın giymeye baslamak istiyorum...bu arada kızlar kac kiloyla hamile kaldınız? Ben 60 kiloyla kaldım boyum 1,67 falan...insallah fazla almayız ya....
lorimmm benim azcık çıktı benim vardı zaten göbüşüm şimdii belirgin oldu iicegerekli olanlari yiyelim almayiz zaten ama tatliydi sekerdi fln bunlar aldirir hamur isi fln onlari yememeye ozen gosterirsek guzel olur
ne zaman gobusumuz cikicak acaba
bende duştan çıktım gögüslerim buyumuşş hafif kahverengi yerii genişlemişkizlar bugun dusta fark ettim gobegimin alinda ki acik kahverengi cizgiyi fark ettim
bende istiyorum o tşörtlerdenazcık daha çıksın göbüşüm alırım hemen bende canım 1.68boy 72 kilom artık sonunda ne olurum merak ediyorumm
lorimmm benim azcık çıktı benim vardı zaten göbüşüm şimdii belirgin oldu iice
bende duştan çıktım gögüslerim buyumuşş hafif kahverengi yerii genişlemiş
bende de hafif vardi gobus suanda bisey goremiyorum anlayamiyorum bi kac hafta daha gecsin cikar ama bizim ailecek karin icimiz dar oldugu icin hemen cikiveriyo
oyyy bitanemmm o göbüşün çıkması bile insana huzur veri,yoo
bende seninkinigobusunu yiyiimmm seniiiinnnn
ben belki haftaya giderimmm:26::26:Kalp atışlarını hangi gün duyacaksınız kızlar ???
bende seninkiniögle vakti bi uykum geliyoo sormaa kardeşim dio kızımm sen böle giderse iice şişeceksin dioo
ben de merak ediyorum göbüşümüzü
4 aylıkken biraz cıkar,ama etraf farketmeyebilir ama 5.aydan sonra cok hızlı büyüyo kızlar.... Tabi kisiden kişiye degisir...
ben erken yatıp geçte kalksam sabah gene uykum geliyo öglen yatıyorumm yoksa ayakta uyyorummbenimde geliyo ama uyuyamiyorumm sabahlarida cok erken kalkmaya basladim
ben erken yatıp geçte kalksam sabah gene uykum geliyo öglen yatıyorumm yoksa ayakta uyyorumm1 saat felan uyyorum
evet canimmm napalim yavas yavas buyuyecekler teyzesiii
ben de de hafif göbek var ama dısardan belli olmuyo ama aksamları cok cıkıyo... Neden? Tabiki gazdan:) ama o bie mutlu ediyo:) bir de onun bebiş oldugunu düşünsenize kızlar, ilerde göbüşlerimizn fotolarını da paylasırız burda...aldıgımız cicileri falan... Ayyyy cok heyecanlı ya
ben de de hafif göbek var ama dısardan belli olmuyo ama aksamları cok cıkıyo... Neden? Tabiki gazdan:) ama o bie mutlu ediyo:) bir de onun bebiş oldugunu düşünsenize kızlar, ilerde göbüşlerimizn fotolarını da paylasırız burda...aldıgımız cicileri falan... Ayyyy cok heyecanlı ya
sanırım senden 1 gün önceyim ama doğum konusunda önceliği verebilirim