senden öncesi 1ekim olur tabi... O da bu zamana kadar ortaya cıkmadıysa,bu saatten sonra cıkmaz.... Eee doğal olarak ilk sen dogum yapıcan kısmetse... Bizimle tecrübelerini paylasırsın artık.... Seninki de topiğin abisi yada ablası olcak deseneşu anda ekim annelerinde gün olarak en önde benim galiba arkadaşlar:44:ilk ben mi doğum yapacam yoksaa??:18::18:
Ya kızlar sizde benim gibimisiniz?
Çok asabileştim eşimi çekemiyorum.Stres oluyorum neden yaw :/
Zor sakinleştim bu gün :/
Ay kızlar dün arkadaşım bana hamile tişörtü almıs,hani su yumurtadan bebek cıkanlar var ya onlardan,çok seker ya,hayırlısyla göbüşüm biraz cıksın giymeye baslamak istiyorum...bu arada kızlar kac kiloyla hamile kaldınız? Ben 60 kiloyla kaldım boyum 1,67 falan...insallah fazla almayız ya....
senin de kilon iyiymiş,fazla almasak cok süpre olur ama bebişlerimizin saglıgı herseyden önemli tabi...bende onlardan istiyorum aklima hep onlardan geliyo cok guzeller
ben 65 kg boyum 1.77
Aynen ya :) Adam evde durmadı benim yüzümden sakinleşemedim resmencnm aynı şey bendede var eşime karşı bile çabuk sinirleniyorum en ufak bişiyi bile büyütüyorum hamişlikten sanırım hormonlardan:))
senin de kilon iyiymiş,fazla almasak cok süpre olur ama bebişlerimizin saglıgı herseyden önemli tabi...
Aynen ya :) Adam evde durmadı benim yüzümden sakinleşemedim resmen
Sırf bana ev işlerinde yardımcı plmuyor beni anlamıyor diye bir ton laf ettim :/
Geçer inşallah bu asabiyet :)
şu anda ekim annelerinde gün olarak en önde benim galiba arkadaşlar:44:ilk ben mi doğum yapacam yoksaa??:18::18:
tanışalım :) yeni geldin sanırım, hoşgeldin
ewet yeni geldimmm:)henuz ilk bebegım:)))
beni saymıyorsun galiba
iyi bak bunu gördüğüme sevindimm:)))
selam kızlar hamılelıği kesinleşenler çoğalıyo sanırım:)) ne mutlu sırayla hepiniz öğreniyorsunuz ..ben artık sabırsızlıktan çatlamak üzereyim..14 şubat gelmek bilmiyo..bugün hiç bi belirtim yok hatta acaba hamıle deılmıyım demeye başladım..sadece gece boyunca midem ekşidi..çok az da bulantım var o kadar..ben beklemedeyken ..heyecnını yaşayan anne adaylarına da sağlıklı bebekler diliyorum..inşallahh oğluma bi kardeş geliyordur da bende aranıza kalıcı olurum:)) şimdilik sevgiler kızlar..
senin sat kaç tatlım
gerekli olanlari yiyelim almayiz zaten ama tatliydi sekerdi fln bunlar aldirir hamur isi fln onlari yememeye ozen gosterirsek guzel olur
ne zaman gobusumuz cikicak acaba
25 aralık cnm