2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ıkıncı bebeğim olucak dedim ya hani..size yıne de sorularım olucak..sonucta üzerinden zaman geçti ..oğlumun ılk haberını aldıgımda tam olark ne zaman ne olmustu hatırlamak zor..sizdeki belirtiler nelerdi acaba..benım adetıme daha 6 gün var ve ben sabırsızlıktan ölüyorum..acaba adet mı olcam.belırtıler aynı ya..adet olucakmışım gibi oluyo ama 1 saat sonra geçiyo..sık sık isdrar cıkıyorum..belım agrıyo ve çok gazım var....oğlumda da olan şeyler bunlar ama yıne de varmı yokmu demekten işim bitti.iki, gündür..sizlerde yazarsanız sevinirım belirtilerinizi..özellikle adet öncesi olan belırtılerınızı
merhaba canım benimde ikinci hamileliğim mayıs2011 annesiyim.hamileliğimi adetimin 8 gün geçmesinden sonra öğrendim.ihtimal vermiyorduk çünkü ilk hamileliğim tüp bebek yöntemiyle oldu.sendeki belirtilerin hepsinin üzerine birde aşırı yorgunluk ve uyku hali vardı .kasık ağrılarım yeniyeni geçiyor.
inşallah sende hayırlı haberi alırsın

Tünaydın kızlar,,,, nasılsınız bakalım annişler... Biz biraz yorulduk ev işi yaptık pazar pazar...şimdi dinleniyoruz... Ya kızlar bişey sorcam. Camasır yıkadım,yağmur yağıyo,balkona asamıyorum.mecburen içerde kurutuyorum ama bitaraftan da evham yapıyorum,zararlı olur bebeğime diye.siz nasıl kurutuyosunuz camasırları?

Tünaydın kızlar,,,, nasılsınız bakalım annişler... Biz biraz yorulduk ev işi yaptık pazar pazar...şimdi dinleniyoruz... Ya kızlar bişey sorcam. Camasır yıkadım,yağmur yağıyo,balkona asamıyorum.mecburen içerde kurutuyorum ama bitaraftan da evham yapıyorum,zararlı olur bebeğime diye.siz nasıl kurutuyosunuz camasırları?

hosgeldin canimm bi zarari olacagini dusunmuyorum ama ben cok rahatsiz oluyorum o kokudan o yuzden hol e asiyorum :KK53: camasirligi hole kuruyorum orada kuruyo ayni oda da oldugu zaman nefes alamiyo gibi oluyorum

Kızlar öyle hastayim ki bugün öğleden sonraki sınavlarıma giremedim bile.acile gittik serum bağladılar hamile olduğumdan ilacda yazamiyorlar.doktor ilac kullanamayacağım icin zorlu bı süreç geçireceğimi söyledi.oksurdukce heryerim ağrıyor.belim karnım diz kapağım kulağım basım.gozlerimden alev çıkıyor sanki.atesimde 37.3 gece uyku uyumadım.ust solunum yolları enfeksiyonu dedi.

Son düzenleme:
Kızlar öyle hastayim ki bugün öğleden sonraki sınavlarıma giremedim bile.acile gittik serum bağladılar hamile olduğumdan ilacda yazamiyorlar.doktor ilac kullanamayacağım icin zorlu bı süreç geçireceğimi söyledi.oksurdukce heryerim ağrıyor.belim karnım diz kapağım kulağım basım.gozlerimden alev çıkıyor sanki.atesimde 37.3 gece uyku uyumadım.ust solunum yolları enfeksiyonu dedi.

canim gecmis olsun yat dinlen bol bol meyve ye insallah gecer bu hastaliginn :KK54:

İnsallah canim öyledir ya salı kontrolum VARDI acaba yarın mı gitsem diye düşünmeye başladım

hosgeldin canimm bi zarari olacagini dusunmuyorum ama ben cok rahatsiz oluyorum o kokudan o yuzden hol e asiyorum :KK53: camasirligi hole kuruyorum orada kuruyo ayni oda da oldugu zaman nefes alamiyo gibi oluyorum

ben de kokudan rahatsız oluyorum ama dediğin gibi de yapabilirm koridora asayım en iyisi,orda da cok gec kurur ama en azından yumuşatıcı kokusu gecsin biraz öyle alayım odaya,biz ufoyla ısınıyoruz o yüzden camasır büyük problem oluyo kışları...

Allahim hepimizin yardımcısı olsun gecen hafta kanamam olmuştu çok korktum kaybettim sandim bebeğimi doktora gittik kalbi yavas atıyor dedi dinlemedik sadece gördük sonra ben 2gun sonra başka bı doktora gittim gayet normal atıyor dedi korkuyorum oyuzden

ben de kokudan rahatsız oluyorum ama dediğin gibi de yapabilirm koridora asayım en iyisi,orda da cok gec kurur ama en azından yumuşatıcı kokusu gecsin biraz öyle alayım odaya,biz ufoyla ısınıyoruz o yüzden camasır büyük problem oluyo kışları...

canim ayni odada kalmaktansa as koridora orada kurusun gec olsun guc olmasin :KK53:

Allahim hepimizin yardımcısı olsun gecen hafta kanamam olmuştu çok korktum kaybettim sandim bebeğimi doktora gittik kalbi yavas atıyor dedi dinlemedik sadece gördük sonra ben 2gun sonra başka bı doktora gittim gayet normal atıyor dedi korkuyorum oyuzden

canim o zaman doktor degistir sen :KK31:

geçmiş olsun cnm..

kizlarrr butun korkularimi yendimmm bilmiyorum icimde tarifsiz bi mutluluk varrrr canim bebegimmmmm anne seni cok seviyo sıkı tutun ona :KK52:

şu anda ekim annelerinde gün olarak en önde benim galiba arkadaşlar:44:ilk ben mi doğum yapacam yoksaa??:18::18:

X