- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
günaydınnn
aranızda doktor kontrolune giden varmı
ben henuz gitmedim carsamba gunu randevum var o zaman gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn
aranızda doktor kontrolune giden varmı
tşk ederim canım sabahçısın sanırım artık uyku ve dinlenme molandan sonra dedikodu kazanının altını yakarız ozaman
evet canım sabahçıyım... yakarız valla:)) gerçi yarın çıkışta doktor randevum var sıpayı görücem inşallah gelince hemen yazarım zaten...
Ben gidip bi kan mı versem acaba??? cuma gününün sonucu 27.3 dü acaba çıkmış mıdır?
Bugün de bu ay hiç olmadığı kadar ateşim yüksekti. 36.5 hiç bu kadar yükselmedi. Açıkçası umudum arttı.
2 günde 2 katına çıkması lazım canım ama değerlere çokta takılmamak lazım istersen git bi yaptır yada yarın doktora git
acaba bende bebegimin kesesini gorebilcek miyim carsamba gunu
kendi doktorum cuma gel dedi. cumaya kadar çok sabırsızlanıyorum şimdiden. çok korkuyorum devam etmezse diye :S
ben salı gününden beri bekliyorum hatta cumaya kadarda bekliyeceğim benimde korkularım var canım benimde çatlamamıştı yumurtam 26 mm olmuştu ona rağmen hamiş oldum bende oyuzden korkuyorum istersen bi kan testi yaptır ozaman
Teşekkür ederim cnm o zaman ben gideyim sonra cepten yazarım. :))
görebilirsin canım bende cuma gidicem keseyi görürümde mercimeğimi görebilirmiyim acaba
carsamba gunu 5+3 olucam pek umudum yok ama insallah gorurum ya niyeyse benim aklima hep kotu seyler geliyo cok korkuyorum
kese görünür canım bence dediğim gibi bebiş gözükmeyebilir.bende seninle aynıyım çok korkuyorum çevremdekiler bile sevinemedi benim korkularım yüzünden kötü düşünme diyorlar ama napıyım olmuyor hiç umudum yoktu çünkü bu ay oyuzden cuma bi gelsin artık yaa
bende bu ay pek umutlu degildim galiba o yuzden bu korkularim bide ogrenir ogrenmez herkese soyledik biz keske soylemeseydim diyorum
inşallahhhhhhh bu korkularımızı ekimde gülerek hatırlayacağız canım :) banada hep söyleme dediler oyuzden sadece ailelerin haberi var :):) belkide mucizelere inanmak lazım
insalllaaaahhhhhh :) annem bana kizmisti neden soyledin herkese diye ama yasayacagi varsa hersekilde yasar ve doguma kadar gider ama olmuycaksa da Allahtan hayirlisi artik korkularimizi yenmemiz lazim galiba :)
aynen öyle canım hayırlısıyla mutlu haberlerimizi alırız inşallah benim şafak 5
sabırlı olmamız lazım canımmhayırlısı ile alıcaz kucagımızakızlarr ben şimdiden bebeğimi kucağıma almak isityorum nolcakk
klnmmm hg bebeğimmburdada beraberiz tatlımmRabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsininşşslm arkadaşlar dün 2 gün oldu hamile oldğmu ögrendim
deliriodm mutluluktan
çok fena belim kasıklarım agrıo herkeste varmı
birde bebeği normal ultrsnda ne zaman gördünüz yardımcı olurmusunuz
bu görgüsüz anne adayına
hayırlı olsun canımm Rabbim kucagına almayı nasip etsinnevetttttt bende aranıza katıldımm..... sat 12 ocak
senide tebrik ediyorumm canımmSelam kızlar bugün itibariyle aranıza katıldım plansız bi gebelikti ama umarım herşey yolunda gider bu arada sat 13 ocak bugünkü hcg değeri 313,3
Allahım sen ne büyüksün yarabbimcanımm inş saglıklı kucagına alırsıngünaydın tüm annelere, son sat 12 ocak ve bende hamileyim:)))
inşş iyi haberler veririsn canımmTeşekkür ederim cnm o zaman ben gideyim sonra cepten yazarım. :))