2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:KK17:tşk ederim canım sabahçısın sanırım artık uyku ve dinlenme molandan sonra dedikodu kazanının altını yakarız ozaman :KK1:

evet canım sabahçıyım... yakarız valla:)) gerçi yarın çıkışta doktor randevum var sıpayı görücem inşallah gelince hemen yazarım zaten...

evet canım sabahçıyım... yakarız valla:)) gerçi yarın çıkışta doktor randevum var sıpayı görücem inşallah gelince hemen yazarım zaten...

offf çok heycanlı birşey ya ben ekrarana bakamadım ilk başta.Doktor herşey yolunda deyince anca bakabildim.Yarın güzel haberleri bekliyorum ozaman senden:))

Ben gidip bi kan mı versem acaba??? cuma gününün sonucu 27.3 dü acaba çıkmış mıdır?

Bugün de bu ay hiç olmadığı kadar ateşim yüksekti. 36.5 hiç bu kadar yükselmedi. Açıkçası umudum arttı.

Ben gidip bi kan mı versem acaba??? cuma gününün sonucu 27.3 dü acaba çıkmış mıdır?

Bugün de bu ay hiç olmadığı kadar ateşim yüksekti. 36.5 hiç bu kadar yükselmedi. Açıkçası umudum arttı.

2 günde 2 katına çıkması lazım canım ama değerlere çokta takılmamak lazım istersen git bi yaptır yada yarın doktora git

2 günde 2 katına çıkması lazım canım ama değerlere çokta takılmamak lazım istersen git bi yaptır yada yarın doktora git

kendi doktorum cuma gel dedi. cumaya kadar çok sabırsızlanıyorum şimdiden. çok korkuyorum devam etmezse diye :S :KK43:

kendi doktorum cuma gel dedi. cumaya kadar çok sabırsızlanıyorum şimdiden. çok korkuyorum devam etmezse diye :S :KK43:

ben salı gününden beri bekliyorum hatta cumaya kadarda bekliyeceğim benimde korkularım var canım benimde çatlamamıştı yumurtam 26 mm olmuştu ona rağmen hamiş oldum bende oyuzden korkuyorum istersen bi kan testi yaptır ozaman

ben salı gününden beri bekliyorum hatta cumaya kadarda bekliyeceğim benimde korkularım var canım benimde çatlamamıştı yumurtam 26 mm olmuştu ona rağmen hamiş oldum bende oyuzden korkuyorum istersen bi kan testi yaptır ozaman

Teşekkür ederim cnm o zaman ben gideyim sonra cepten yazarım. :))

carsamba gunu 5+3 olucam pek umudum yok ama insallah gorurum ya niyeyse benim aklima hep kotu seyler geliyo cok korkuyorum

kese görünür canım bence dediğim gibi bebiş gözükmeyebilir.bende seninle aynıyım çok korkuyorum çevremdekiler bile sevinemedi benim korkularım yüzünden kötü düşünme diyorlar ama napıyım olmuyor hiç umudum yoktu çünkü bu ay oyuzden cuma bi gelsin artık yaa

kese görünür canım bence dediğim gibi bebiş gözükmeyebilir.bende seninle aynıyım çok korkuyorum çevremdekiler bile sevinemedi benim korkularım yüzünden kötü düşünme diyorlar ama napıyım olmuyor hiç umudum yoktu çünkü bu ay oyuzden cuma bi gelsin artık yaa

bende bu ay pek umutlu degildim galiba o yuzden bu korkularim bide ogrenir ogrenmez herkese soyledik biz keske soylemeseydim diyorum

bende bu ay pek umutlu degildim galiba o yuzden bu korkularim bide ogrenir ogrenmez herkese soyledik biz keske soylemeseydim diyorum

inşallahhhhhhh bu korkularımızı ekimde gülerek hatırlayacağız canım :) banada hep söyleme dediler oyuzden sadece ailelerin haberi var :):) belkide mucizelere inanmak lazım :KK70::KK70:

inşallahhhhhhh bu korkularımızı ekimde gülerek hatırlayacağız canım :) banada hep söyleme dediler oyuzden sadece ailelerin haberi var :):) belkide mucizelere inanmak lazım :KK70::KK70:

insalllaaaahhhhhh :) annem bana kizmisti neden soyledin herkese diye ama yasayacagi varsa hersekilde yasar ve doguma kadar gider ama olmuycaksa da Allahtan hayirlisi artik korkularimizi yenmemiz lazim galiba :)

insalllaaaahhhhhh :) annem bana kizmisti neden soyledin herkese diye ama yasayacagi varsa hersekilde yasar ve doguma kadar gider ama olmuycaksa da Allahtan hayirlisi artik korkularimizi yenmemiz lazim galiba :)

aynen öyle canım hayırlısıyla mutlu haberlerimizi alırız inşallah benim şafak 5 :KK70::KK70::KK70:

kızlarr ben şimdiden bebeğimi kucağıma almak isityorum nolcakk :KK30:
sabırlı olmamız lazım canımm:KK19::KK19:hayırlısı ile alıcaz kucagımıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm arkadaşlar dün 2 gün oldu hamile oldğmu ögrendim
deliriodm mutluluktan
çok fena belim kasıklarım agrıo herkeste varmı
birde bebeği normal ultrsnda ne zaman gördünüz yardımcı olurmusunuz
bu görgüsüz anne adayına:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
klnmmm hg bebeğimm:KK16::KK16::KK16:burdada beraberiz tatlımm:KK54::KK54:Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:inşş
bende daha gitmedim dr beklemek istiyorum biraz:26:
evetttttt bende aranıza katıldımm..... sat 12 ocak
hayırlı olsun canımm Rabbim kucagına almayı nasip etsinn:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Selam kızlar bugün itibariyle aranıza katıldım plansız bi gebelikti ama umarım herşey yolunda gider bu arada sat 13 ocak bugünkü hcg değeri 313,3
senide tebrik ediyorumm canımm :nazar::KK9::KK9:
günaydın tüm annelere, son sat 12 ocak ve bende hamileyim:)))
Allahım sen ne büyüksün yarabbim:KK9::KK9::KK9:canımm inş saglıklı kucagına alırsın:emir_bebek::emir_bebek:
Teşekkür ederim cnm o zaman ben gideyim sonra cepten yazarım. :))
inşş iyi haberler veririsn canımm:KK19::KK19:
bu arada herkese slmm nasılsınız kızlar biraz uzun oldu alıntılarım yazmak istedimm:KK6::KK6:
nasıl geçiyo bakalım günleriniz
:KK16::KK16::KK16:
bende halsizlik ve uyku varr şimdilik bulantım yok inş olmazz
:KK53::KK53:

X