- 15 Kasım 2009
- 342
- 1
tam gününü bilmiyorum cnm 26-28 ocak arası bi tarihtiİnşallah. Ovülasyon tarihini biliyor musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam gününü bilmiyorum cnm 26-28 ocak arası bi tarihtiİnşallah. Ovülasyon tarihini biliyor musun?
kan sonucun ne çıktı canım? hoşgeldin aramıza sağlıklar inşallah
günaydınnn sabah sabah:) yarın iş var onun rehaveti çöktü uyuyamadım....ve burdayım....
günaydın tüm annelere, son sat 12 ocak ve bende hamileyim:)))
gunaydin ekim annisleri, ne cabuk sabah oluyo hic anlamiyorummmm
:) günaydın benim de iş vardı ama artık 1 ay daha yok ama yinede uyuyamadım .....
Günaydınlaaarrrr. Acaba acile gitsem kan testi yaptırabilir miyim? Haftasonu nerde yaparlar?
rapor falan mı aldın... keşke bende alsam...
4 haftalık bir heyetim var yarın başayan:) Ama evde durmak ne kadar sıkıcı yaaa 2haftada patladım ben öğrencilerimi özledimBide yatmaktan her yerim ağrıdı Çoook sıkıldım çoook
Ben de öğretmenim ama açıkçası kendimi bu döneme hiç hazır hissetmiyorum
4 haftalık bir heyetim var yarın başayan:) Ama evde durmak ne kadar sıkıcı yaaa 2haftada patladım ben öğrencilerimi özledimBide yatmaktan her yerim ağrıdı Çoook sıkıldım çoook
aynen bende öğretmenim ve yatmaktan da sıkıldım ama senenin başında belki yorgunluktan belki başka bir şeyden bilmiyorum bir bebek kaybettim korkuyorum yarın başlıycam baktım sıkıntı olucak bende raporla geçiştiricem bakalım...
benimde 3 tane kayıp var canım. çok sıkıntı oluyor kayıplar psikolojin altüst oluyor.doktorum önemli volan senin mutluluğun, kendini rahat hissetmen diyor.Kanamadan kaynaklı şimdi raporu verdi sonrasınıda bana bıraktı bende sonrasına karar vermekde zorlanıyorum artık zamana bıraktım sağlıkla o zamana gelelim de diyorum ilk bebeğimi 20. haftada kaybettim tekmelerinide duymaya başlamıştım:2: oyüzden 20 yi geçenee kadar rahat olmayacağım sanırım
Günaydınlaaarrrr. Acaba acile gitsem kan testi yaptırabilir miyim? Haftasonu nerde yaparlar?
ayy canım benim çok üzüldüm ya tarif edilemez bir duygu bu... aynen kendini iyi hissedeceksen yorma kendini alabildiğin kadar rapor al...çocuğunun yerini hiç kimse alamaz ama senin yerine derse girecek birileri bulunur...çok dikkat et kendine
sıkılmazsın bende öğlen geliyorum eşlik ederim sana burda:)