- 28 Eylül 2011
- 1.355
- 5
- 40
ben kabızlık yaşıyorum
Kayısı yada incir ye mutlaka bu dönemde kabız olmak çok sıkıntılı. Bende hep kabız olduğum için özellikle yiyorum sıkıntı yaşamamak için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kabızlık yaşıyorum
Hızımıza yetişemezsin maşallah hepimiz o kadar hızlıyız ki :)
hosgeldin canim haklisin aynen oyle oluyo ben hala inanamiyorum
biraz önce arkadaşımdan bir haber aldım çok mutlu oldum. o benden bir sene önce evlenmişti hep bak beni bekle birlikte aynı zamanlarda hamile kalalım derdim. benim hamile olduğumu öğrenmiş bende hamileyim çarşamba günü öğrendim dedi çoook sevindim. aramızda beş gün var benden beş gün önde :) oda ekim annelerine aramıza katılacak. bir sürü arkadaşım hamile yalnız değilizz. :)))))
kac haftaliksin canimm olabilir ilk aylarda normal ama aklina getirtmemeye calis bu bulantiyi flnn
biraz önce arkadaşımdan bir haber aldım çok mutlu oldum. o benden bir sene önce evlenmişti hep bak beni bekle birlikte aynı zamanlarda hamile kalalım derdim. benim hamile olduğumu öğrenmiş bende hamileyim çarşamba günü öğrendim dedi çoook sevindim. aramızda beş gün var benden beş gün önde :) oda ekim annelerine aramıza katılacak. bir sürü arkadaşım hamile yalnız değilizz. :)))))
Canım sende mi ishalsin bende ya üşütmekten mi oluyo bilmiyorum :/
Kayısı yada incir ye mutlaka bu dönemde kabız olmak çok sıkıntılı. Bende hep kabız olduğum için özellikle yiyorum sıkıntı yaşamamak için.
çalışıyorum ara ara bakabiliyorum anca maşallah valla gerçekten jet gibi inşallah 9 ay da böle devam eder herbişeyimizi paylaşırız
bide kesecigimizle pıt pıt ları görsem duysam ohhhh demeyin keyfime
desene 2013 de nüfus patlaması olucak:)) iş yerindede 2 arkadaş hamile gerçi beraber hamile kalmıştık benimki düştü onlar devam şimdi bende yeniden bebiş var ve peşimizden düşünen 2 arkdaş daha var.. müdür sıyırcak yakında:)
onlarida duyucaz insallah bitanemm
ay inşallah inşallah şimdilik tek istedgimin bebegimin saglıklı olması o minicik pıt pıtları duymak
onlarida duyucaz insallah bitanemm
Ben pazartesi gidicem . inşallah kalp atışlarını duyarım. gelir gelemzde hemen yazarı size :)
Anladım canım sağol :) İshalde geçsin ya geçen hafta karnım ağrıyordu bu hafta yok çok şükür :)Kokulara karşı benimde takıntım var . Dayanamıyorum hemen midem kalkıyo. Bu dönemde ishal yada kabız olunabiliyormuş. Banada tecrübeli arkadaşlarım söylemişti. genelde kabızlık çekerim ama çok şükür şimdilik her ikiside yok bende
Aynıyız seninle :) İnşallah canım.Sorma kaç gündür heycandan karnıma ağrılar bile girdi yanibende 5+2 yim pazartesi 5+4 olucak doktor pzartesi keseyi görebiliriz dedi üstten:)yaklaştıkça hem stres hem heyecan basıyo
Tamam canım :)üşütme ve grip bize ZİNHAR yasak ona göre :))))
çalışırken hep ayaklarımın karşısında ısıtıcı açık artık ben de üşütürsem kim ne yapsın :))
canım aslında kabızlıktan daha iyi ishal durumu öbür türlü daha ilk aydan kendini 4-5 aylık hamile gibi görmen mümkün olacak :))))
Günaydın kızlar benim sabahları bulantım çok oluyor zor kahvaltı uapiyorum 2 tane de progestan icince daha da bulanıyor bı de benim geçenlerde kanamam olduğu için sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum saolsun ablam bakıyor allahım hemüzün yardımcısı olsun
canim mutlaka yaz bizlerede insallah duyarsiniz
merhabalar kızlar güzel hamişler benim sanırım yakında bulantım başlicak......yandım valla kokular çok kötü geliyo.....neyse önemli olan yavrum sağlıklı olsun