2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hızımıza yetişemezsin maşallah hepimiz o kadar hızlıyız ki :)

çalışıyorum ara ara bakabiliyorum anca maşallah valla gerçekten jet gibi :KK52: inşallah 9 ay da böle devam eder herbişeyimizi paylaşırız :KK49:

hosgeldin canim haklisin aynen oyle oluyo ben hala inanamiyorum :KK9:

bide kesecigimizle pıt pıt ları görsem duysam ohhhh demeyin keyfime :KK53:

biraz önce arkadaşımdan bir haber aldım çok mutlu oldum. o benden bir sene önce evlenmişti hep bak beni bekle birlikte aynı zamanlarda hamile kalalım derdim. benim hamile olduğumu öğrenmiş bende hamileyim çarşamba günü öğrendim dedi çoook sevindim. aramızda beş gün var benden beş gün önde :) oda ekim annelerine aramıza katılacak. bir sürü arkadaşım hamile yalnız değilizz. :)))))

hayirlisi olsun tatlimm ne guzel iste birlikte buyutucez ilk once gobusleri sonrada bebisleri:KK49::KK49:

kac haftaliksin canimm olabilir ilk aylarda normal ama aklina getirtmemeye calis bu bulantiyi flnn:KK16:

6+2 gözüküyo gebelik takvimine göre ama :))
aklıma bişey gelse bile midem kalkıyo ama katlanıcaz yapacak bişey yok :))

biraz önce arkadaşımdan bir haber aldım çok mutlu oldum. o benden bir sene önce evlenmişti hep bak beni bekle birlikte aynı zamanlarda hamile kalalım derdim. benim hamile olduğumu öğrenmiş bende hamileyim çarşamba günü öğrendim dedi çoook sevindim. aramızda beş gün var benden beş gün önde :) oda ekim annelerine aramıza katılacak. bir sürü arkadaşım hamile yalnız değilizz. :)))))

desene 2013 de nüfus patlaması olucak:)) iş yerindede 2 arkadaş hamile gerçi beraber hamile kalmıştık benimki düştü onlar devam şimdi bende yeniden bebiş var ve peşimizden düşünen 2 arkdaş daha var.. müdür sıyırcak yakında:)

Canım sende mi ishalsin bende ya üşütmekten mi oluyo bilmiyorum :/

üşütme ve grip bize ZİNHAR yasak ona göre :))))
çalışırken hep ayaklarımın karşısında ısıtıcı açık artık ben de üşütürsem kim ne yapsın :))
canım aslında kabızlıktan daha iyi ishal durumu öbür türlü daha ilk aydan kendini 4-5 aylık hamile gibi görmen mümkün olacak :))))

çalışıyorum ara ara bakabiliyorum anca maşallah valla gerçekten jet gibi :KK52: inşallah 9 ay da böle devam eder herbişeyimizi paylaşırız :KK49:

bide kesecigimizle pıt pıt ları görsem duysam ohhhh demeyin keyfime :KK53:

onlarida duyucaz insallah bitanemm :KK16:

desene 2013 de nüfus patlaması olucak:)) iş yerindede 2 arkadaş hamile gerçi beraber hamile kalmıştık benimki düştü onlar devam şimdi bende yeniden bebiş var ve peşimizden düşünen 2 arkdaş daha var.. müdür sıyırcak yakında:)

bizde de iki arkadaş hamileyiz daha müdürn benden haberi yok diğer arkadaş söylemiş. ve tam da işleirn en canlı olduğu dönemde kısmet olursa doğum izinlerimize çıkmayabaşlarız o zaman görmeli çıldıranları :)))))))))))))))))

Günaydın kızlar benim sabahları bulantım çok oluyor zor kahvaltı uapiyorum 2 tane de progestan icince daha da bulanıyor bı de benim geçenlerde kanamam olduğu için sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum saolsun ablam bakıyor allahım hemüzün yardımcısı olsun

Kokulara karşı benimde takıntım var . Dayanamıyorum hemen midem kalkıyo. Bu dönemde ishal yada kabız olunabiliyormuş. Banada tecrübeli arkadaşlarım söylemişti. genelde kabızlık çekerim ama çok şükür şimdilik her ikiside yok bende :KK42:
Anladım canım sağol :) İshalde geçsin ya geçen hafta karnım ağrıyordu bu hafta yok çok şükür :)
bende 5+2 yim pazartesi 5+4 olucak doktor pzartesi keseyi görebiliriz dedi üstten:)yaklaştıkça hem stres hem heyecan basıyo
Aynıyız seninle :) İnşallah canım.Sorma kaç gündür heycandan karnıma ağrılar bile girdi yani :KK70:
üşütme ve grip bize ZİNHAR yasak ona göre :))))
çalışırken hep ayaklarımın karşısında ısıtıcı açık artık ben de üşütürsem kim ne yapsın :))
canım aslında kabızlıktan daha iyi ishal durumu öbür türlü daha ilk aydan kendini 4-5 aylık hamile gibi görmen mümkün olacak :))))
Tamam canım :)
Benimde ısıtıcım var tam ayaklarımın önünde ama sabah servis beklerken falan üşüyorum :/

Günaydın kızlar benim sabahları bulantım çok oluyor zor kahvaltı uapiyorum 2 tane de progestan icince daha da bulanıyor bı de benim geçenlerde kanamam olduğu için sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum saolsun ablam bakıyor allahım hemüzün yardımcısı olsun

Günaydın canım,

yatıp dinlenmen çok önemli. Belli bir süre sonra progestanı bıraktıktan sonra rahat edersin. Ablam hamileliğinde kullanmıştı. Doktorumuz yan etkileri olduğu için muzur bir ilaç demişti progestan dan için .

merhabalar kızlar güzel hamişler benim sanırım yakında bulantım başlicak......yandım valla kokular çok kötü geliyo.....neyse önemli olan yavrum sağlıklı olsun

canim mutlaka yaz bizlerede insallah duyarsiniz :KK16:

Çok heyecanlı oluyor bu bekleyişler. şimdi kalp atışlarını duyarsak aylık kontrollere dönücez. Hamile olan arkadaşlarım ayın gelmediğini günlerin geçmediğini söylüyorlar :)

merhabalar kızlar güzel hamişler benim sanırım yakında bulantım başlicak......yandım valla kokular çok kötü geliyo.....neyse önemli olan yavrum sağlıklı olsun

Sabırla bugünleride atlatacağız . Dediğin gibi önemli olan yavrucakların sağlığı :KK16:

X