2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet cnm inşallah bide kalp pıt pıtlarını duyarım tek isteğim bu hep bunun içndua ediyorum:))tabi hepimiz için geçerli....

İnşallah duyarız herşeyin sıra ve zamanı var. şimdi öncelik keseyi görmekti onu gördük kalp atışlarına geçtik bakalım onuda duyunca derin bi ohhh çekeceğiz :)

İnşallah duyarız herşeyin sıra ve zamanı var. şimdi öncelik keseyi görmekti onu gördük kalp atışlarına geçtik bakalım onuda duyunca derin bi ohhh çekeceğiz :)

evet cnm haklısın keseyi görünce bile çok çok mutlu oldum bide pıt pıtları allahın izniyle görelim o zaman çok rahatlicaz:)))

kızlar kim ne zaman gidiyo doktora kalp atışları için
ben 15inde gidicektim ama dayanamadım 13 şubata çektim tarihi :))

kızlar kim ne zaman gidiyo doktora kalp atışları için
ben 15inde gidicektim ama dayanamadım 13 şubata çektim tarihi :))
bende 13 şubatta gideceğim canm kese ve kalp atışları için ikisini bir yapalım dedi hemşirem %90 kalp atışını duyarız dedi:KK16::KK16:

merhabalar kızlar güzel hamişler benim sanırım yakında bulantım başlicak......yandım valla kokular çok kötü geliyo.....neyse önemli olan yavrum sağlıklı olsun

sağlık ocağındaki ebe kusmalar başlayında öğürürken karnınıza minder dayayın demişti lavaboda bir tane bulundurmak lazım yoksa aniden geldiğinde minder araaka pek mantıklı olmuycak gibi:)

desene 2013 de nüfus patlaması olucak:)) iş yerindede 2 arkadaş hamile gerçi beraber hamile kalmıştık benimki düştü onlar devam şimdi bende yeniden bebiş var ve peşimizden düşünen 2 arkdaş daha var.. müdür sıyırcak yakında:)

aynen canım ne bu böyle bizim işyerinde patronların eşlerinden tut çalışanlara ve eşlerine kadar hepimiz sıralandık maşallah, kimisi yakın zamanda doğurdu, kimisi üç aya kadar ee bizde yeni öğrenenlerdeniz. allah isteyen herkese versin çook müthiş bi mutluluk bu

bu arada takvime göre kurban bayramının son günü doğurucam :) hayatımın en güzel bayram hediyesi olucak allahın izniyle.

slmm kızlar nasılsınız ben hala hastayımm:2::2::2::2::2: aman kendınıze dıkkat edın hamıleyken hastalık hıc cekılmıyor bırde ewde cocuk warsa cok zor yaa ... temızlıkle mı ugrasayım yemek yapmaklamı oglumla ılgılenmeklemı hee bıde kocamın bazı anlar cocuktan farkı yokk utusuyle mı ugrasayım camasırıylamı yoksa kendımle mııı cok fenayım yaaaa hemen ıylesıp kendımı toparlamak ıstıyorumm resmen depresyondayımmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK5::KK5::KK5::KK5:

kızlar bende 14 şubatta gidecem keseyi gördük ama...içim rahat olmayacak hiçbir zaman ilk gebeliğim sonlandırıldı şimdide çok korkuyorum ve birde adet söktürücü içmiştim doktorum birşey olmaz dedi ama sizlerde benm için doktorlarınıza sorarmısınız adet söktürücü içtikten sonra hamile olduğumu öğrendim

gunaydinlar gunlerdir uyuyamiyorum geceleri bu gece de iki uc kez agriyla uyandim afedersiniz cok gazim oluyo ve tutunca daha cok agri oluyo gazim oldugunda genellikle kendi evimde olmaya calisiyorum ah bide su gripten kurtulaydim ya mahvoldum resmen siz dikkat edin kizlar aman diyeyim

gunaydinlar gunlerdir uyuyamiyorum geceleri bu gece de iki uc kez agriyla uyandim afedersiniz cok gazim oluyo ve tutunca daha cok agri oluyo gazim oldugunda genellikle kendi evimde olmaya calisiyorum ah bide su gripten kurtulaydim ya mahvoldum resmen siz dikkat edin kizlar aman diyeyim

cnm sende çok dikkat et kendine sabah ta konustuk burda bol bol su iç... limon ye,suyunu sık iç.. daha cabuk atlatırsın. hem su da vücuttaki enfeksiyonu atar...

X