- Konu Sahibi avukatzeynep
-
Merhaba kızlar. Bu sene nişan yapacaklar başlığını görünce siteye üye olmaya karar verdim. Artık aranızdayım. Benim de ağustosta olacak nişanım Herkesin gönlünce olması dileğiyle:)
benimde ağustosta nişanım var ama hala nerede yapacağıma karar veremedim((
Al benden de o kadar. Nişan yerine bir türlü karar veremedim. Biz az kişi olacağız. İki aile arasında olacak ama dışarıda mı yapsam evde mi bilemedim.
Al benden de o kadar. Nişan yerine bir türlü karar veremedim. Biz az kişi olacağız. İki aile arasında olacak ama dışarıda mı yapsam evde mi bilemedim.
Hoşgeldin canım aramıza az kalmış sizin de.
Sen de hoşgeldin canım . Eğer dışarıda yapmayı düşünüyorsanız bir an önce yer ayarlamaya bakın ramazan sonrası her yer dolu valla.
Evde eğer çok kalabalık olunacaksa zor oluyor canım ya. Bizim geçen hafta sözümüz oldu 28 kişiydik evimiz de küçük zar zor sığdık valla. Nişana 100 kişi olacağız o yüzden biz de 27 ekim için nişan mekanımızı tuttuk bir ay önce.
Ben evde yapmak istiyorum ama bizde sanırım kalabalık olcaz o yüzden karar veremiyorum bnmkinin akrabası biraz fazla burda eve sığmayız diye korkuyorum napıcaz yaa
Eğer kalabalık olacaksanız dışarıda yapmanızda fayda var canım. Sıcak havada evde bunaltıcı olabilir. Biz en fazla 15-20 kişi olacağız. O yüzden ben evde yapmaya karar verdim. Umarım sorunsuz geçer. Çok stres yapma canım, herşey olacağına varır.
evınız genişse evde ççok çok daha iyi canım ya,en azından çok daha rahat oluyosun,salonda resmen düğün havasına giriliyor streste bin kat artıyor.
Şanslısın yani evde olacağı için
kıızlaar çok şükür dün nişanımı tatlılıkla atlattık
herşey çok güzeldi darısı tüm kızların başına inşallah..
gerçekten anlatılmaz bir duygu,herkez muhakkak tatması gerek
kıızlaar çok şükür dün nişanımı tatlılıkla atlattık
herşey çok güzeldi darısı tüm kızların başına inşallah..
gerçekten anlatılmaz bir duygu,herkez muhakkak tatması gerek
Canımmm çok tebrik ederim:) Darısı başımıza. Resimleri bekliyoruz en kısa zamanda:)
kızlar benim allah kısmet ederse ağustos 25te nişanım var ben söz nişan bir istiyodum ama benimkinin ailesi biraz kalabalık gelir eve sığmayız diye dışarda yapmak istiyorum cafe tarzı yerler çok uçuk rakamlar istiyo eve yakın bi yerde bi tanıdıgımızın kahvesi var orda yapsam nasıl olur sizce? karar veremiyorum bi türlü.. bide uzaktan geliyolar 5 saatlik yol ev küçük çok arada kaldım(
BEN )=
çok korkuyorum kızlar. yaa, o kadar şeyle nasıl uğraşıcam ben )=
nezaman nişanın canım
büyük ihtimalle ağustos başı. benim okulum bitiyor 22 temmuzda, sevgilim askere gidecek ağustos ortasında. araya sıkışacak ama mutlaka yapılacak. çırılçıplak gibiyim bu konuda, hiçbişi bilmiyorum )=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?