Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Merhaba kızlar. Bu sene nişan yapacaklar başlığını görünce siteye üye olmaya karar verdim. Artık aranızdayım. Benim de ağustosta olacak nişanım Herkesin gönlünce olması dileğiyle:)

Hoşgeldin canım aramıza az kalmış sizin de.

benimde ağustosta nişanım var ama hala nerede yapacağıma karar veremedim ((

Sen de hoşgeldin canım . Eğer dışarıda yapmayı düşünüyorsanız bir an önce yer ayarlamaya bakın ramazan sonrası her yer dolu valla.

Al benden de o kadar. Nişan yerine bir türlü karar veremedim. Biz az kişi olacağız. İki aile arasında olacak ama dışarıda mı yapsam evde mi bilemedim.

Evde eğer çok kalabalık olunacaksa zor oluyor canım ya. Bizim geçen hafta sözümüz oldu 28 kişiydik evimiz de küçük zar zor sığdık valla. Nişana 100 kişi olacağız o yüzden biz de 27 ekim için nişan mekanımızı tuttuk bir ay önce.

Al benden de o kadar. Nişan yerine bir türlü karar veremedim. Biz az kişi olacağız. İki aile arasında olacak ama dışarıda mı yapsam evde mi bilemedim.

hayırlısı olsun canım inşallah..
madem aile arasında olucak evde yapman daha iyi olur canım..ama aile arası olsa bile kalabalık olunuyorsa dışarsı daha rahat gibime geliyor,evde uğraştığına değmez

Biz en fazla 20 kişi olacağız o yüzden evde yapmaya karar verdim. Çok haklısın ramazan sonrası yer bulmak zor olur. Herkesin dilediği gibi olur inşallah. Hepimizinki en güzel şekilde olacak:) Herkese bu stresli hazırlık ve bekleme sürecinde bol şanssss:)

Ben evde yapmak istiyorum ama bizde sanırım kalabalık olcaz o yüzden karar veremiyorum bnmkinin akrabası biraz fazla burda eve sığmayız diye korkuyorum napıcaz yaa

Eğer kalabalık olacaksanız dışarıda yapmanızda fayda var canım. Sıcak havada evde bunaltıcı olabilir. Biz en fazla 15-20 kişi olacağız. O yüzden ben evde yapmaya karar verdim. Umarım sorunsuz geçer. Çok stres yapma canım, herşey olacağına varır.

evınız genişse evde ççok çok daha iyi canım ya,en azından çok daha rahat oluyosun,salonda resmen düğün havasına giriliyor streste bin kat artıyor.
Şanslısın yani evde olacağı için

evınız genişse evde ççok çok daha iyi canım ya,en azından çok daha rahat oluyosun,salonda resmen düğün havasına giriliyor streste bin kat artıyor.
Şanslısın yani evde olacağı için

Bakalım canım, nasıl olacak merak ediyorum doğrusu. Bizde isteme-söz-nişan evde olacak. İsteme ve nişanı ayırmadık farklı günlerde olsun diye. E az kişi de olunca evde olması zorunlu oldu gibi birşey. Yarın olacak nişanın sanırım. Mutluluklar dilerim. Resimleri bekleriz:)

20 kişiyse salon salon tutmak gereksiz evde yapılması daha uygun olur zaten. Bizim mesela evimiz 65 metrekare 28 kişi sığdırdık valla pek umudum yoktu ama sözdü tabi bu. Sizin eviniz daha genişse 20 kişi rahat rahat nişanınızı yaparsınız.

kıızlaar çok şükür dün nişanımı tatlılıkla atlattık
herşey çok güzeldi darısı tüm kızların başına inşallah..
gerçekten anlatılmaz bir duygu,herkez muhakkak tatması gerek

Hayırlı olsun canım ne güzel atlatmış oldun nişanı da. Fotoğraf bekliyoruz senden de.

kızlar benim allah kısmet ederse ağustos 25te nişanım var ben söz nişan bir istiyodum ama benimkinin ailesi biraz kalabalık gelir eve sığmayız diye dışarda yapmak istiyorum cafe tarzı yerler çok uçuk rakamlar istiyo eve yakın bi yerde bi tanıdıgımızın kahvesi var orda yapsam nasıl olur sizce? karar veremiyorum bi türlü.. bide uzaktan geliyolar 5 saatlik yol ev küçük çok arada kaldım (

Canımmm çok tebrik ederim:) Darısı başımıza. Resimleri bekliyoruz en kısa zamanda:)

Canımmm çok tebrik ederim:) Darısı başımıza. Resimleri bekliyoruz en kısa zamanda:)

sağol canım :) darısı inşallah en hayırlı zamanda sizinde başınıza

resim yüklemiyorum canım

canım hayırlısı olsun inşallah..
bence kalabalık olunca inan bana dışarda daha güzel oluyor.Evde karışıp kalınıyor,hem okadar uğraşıyosun birde sonra temizliği var.
Biz dışarda yaptık cafe-restoran tarzı biryerdi, yemekli oldu bizim çokta iyi oldu,iyiki evde yapmamışız diyorum şimdi

hımm hayırlısı olsun inşallah canım :)
bohça falan yapıcaksanız sıkma okadar canını cebinde paran olsun hepsi bir kaç günde hal oluyor.. :)
bilmiyorum nasıl yapıcaksınız adetleri ama okadar sıkma canını,o yüzükler parmağa geçsin başka bişi olmasada inan umrunda olmuyor insanın bunu o zaman çok iyi anlarsın.
konuşar var zaten oralarada bir göz at derim nişan için

bende kızlar size kötü bi haber verim nişan öncesi ayağımı sakatladım 16 gün kalmış ve ben yürüyemyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…