Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ben de şaşırdım artık, ailesi yüzünden ona haksızlık etmek de istemiyorum, yoksa eli çok açık, benden hiçbir şeyi esirgemez ama annem de o kadar çok söyleniyor ki ... haklı da. istemiyor onla evlenmemi , hiçbirşeyi yok diyor maddi olarak, ailesi arkasında değil sana güveniyorlar diyor çalıştığım için.
e tabii beraber yapıcaz herşeyi ama onun da öküz ailesi ya bu kadar da ilgisiz olunmaz ki. bi arayın sorun bişey lazım mı ne yapalım, nişana düğüne bir isteğiniz var mı diye
bayramda gittiğim de bana bile demediler nasıl gidiyor hazırlıklar diye. benim annem de babam da sordu ama sözlüme, nasıl ne yapıyorsunuz hazırlıkları diye , hem zaten ilgileniyo da benim ailem kardeşlerim. bunlarda tık yok. bıktım huzursuzluktan .

ben götürüp aldırsam mı acaba nişan için ne gerekli ise. sonradan annem çok söylenecek yoksa bana ömrü billah susmaz valla ...

elbisemi ayakkabımı kendim almıştım , acaba ona yeniden aldırsam mı?
2de bilezik alsın mesela yeter ..
siz ne dersiniz?..

Bak canım benim fikrimi sorarsan burada önemli olan şey birinci nişanlın sana yapılan eksikliğin farkında mı
ikincisi neden ilgilenmiyorlar maddi durumları mı yok sana sevgileri nasıl bunları ölçüp karar vermen
ben şuanda yeni bir nişanlılık yapıyorum aradaki farktan sana bahsedeceğim
ilk nişanlım ailesini savunurdu paraları yok gelemiyorlar ben hep beni istemedikleirni düşündüm haklıda çıktım şuanda babasının arkadaşının kızıyla evli bana zorla hediye yaparlardı

Şimdi hayatımda olan insan benim söylenmeme gerek kalmadan kendisi söyleniyor ailesine düşüncesizler kapılaırmızı kapatım ben dert etmeye fırsat bulamıyorum bakmışım onu teselli ediyorum :)) ailesi sevgi dolu bana ayakta karşılıyor ama bilezikti eşyaydı birşey görmüyorum sadece nişan için set düğün için ise para takacaklar o kadar sözlüm çabalıyor para biriktiriyor sürekli salonu kiraladık
Anneler hep söylenir kız annesi ister kızı için her şey güzel olsun sıkıntı çekmesin. Ben aileme dedimki salonun 2500 Tl sini kayınvalidem verdi yalan söledim. Hatta bize gelirken çikolatayı yapma çiçeği bile sevgilimle birlikte aldık önce moralim bozudu sonra hayatta bunların önemli olmadığı geldi aklıma annem nasıl güzel çiçek ne düşünceliler diyor kafam rahat anlayacağın
yani demem o ki hak ediyorlar mı nişanlın farkında mı seni ezdiriyor mu bunlar çok önemli bazı şeyler sizde bitiyor arayı bulabilirsiniz

bir örnek daha benim aileminde durumu yok onların takacağı bileziğide biz alıp vereceğiz bu seferde onun ailesi bilmiyor
bence kayınvaliden ile iyi anlaşıyorsan bazı şeyleri örtmeye çalış
yok orda da sorun varsa ne istediğine karar ver zor dönemler gerçekten umarım mutlu olursun

aslında kayınvalidem ile bir muhabbetim yok, daha bir kez yemeğe bile çağırmadılar beni evlerine . annemlerle gittik bir kere nişandan 4-5 gün önce (yapamadığımız nişan) o zaman bir oturduk o kadar. işte o zaman da nişanla ilgili bişi konuşmadılar sormadılar. güya ertesi günü annesi arayacak da soracakmış ben elbisemi ayakkabımı bile annemle gidip aldıktan sonra. ayrıca durumları da fena değil , anası babası emekli memur. kızları da nişanlı ve herşeyi tam yapılmış, benden sonra evlenecek ama düğünü gelinliği kına yeri bile tamam yani. ve bana nedense çok soğuk bayramda sabahın köründe kız evden kaçmış resmen , gittiğimde yoktu.
evlencez diye ev arıyoruz nakitini ben vercem hem de annem bu sıcakta onlardan yaşlı olmasına rağmen gezip ev bakıyo bize.
en sonunda isyan etti bizimkilerde tabii haklı olarak, bir buçuk ay kalmış düğüne ses seda yok, benim hakkım yok mu nişan yapmaya, kendi kızları kızda ben neyim? annemler istemiyor bırak diyor. dün akşam konuştum benimki ile, tamam herşey ,istediğin gibi olacak annemde arayacak diyor ama görücez dedim , bir ay önce barışınca da aynı şeyleri demişti çünkü. bakıcam şimdi birkaç gün içinde annesi aradı aradı, aramazsa ailesi benim için bitmiştir. açıkça da dedim zaten bu saatten sonra ne anna ne baban ne kardeşin benim için önemli değil, el gibi gider gelirim , onlar da benim evime öyle gelirler dedim, sesini çıkaramadı, haklıyım çünkü. annem de diyo ki; elli kere söyledik ilgilenmediler, bu saatten sonra arasalarda ben istemiyorum , bizim kokmuş etimiz yok , bırak gitsin diyor.
ben de bıktım valla, sözlüm tamam iyi insan da ailesine o terbiyesiz soğuk nevale kız kardeşine laf ettirmiyor, çok iyi insanlardır deyip duruyor. o da beni sinir ediyor yani ... yer cücesi kız kardeşi herşeyi haketmiş ona yapılmış , gelin almaya gelince hiçbişey yok. şerefsizler! benim ailemin tırnağı olmazlar ama evlenirsem ve suratlarına dönerde bakarsam ne oliyim.

Açıkcası çk zor bir durum en baştada nişanlının koruması çok kötü oldu canım üzerine düşenleri yapmasınlar birde kardeşim annem desin
ben eski nişanlımın ailesi ile bir yıl görüşmedim. sorun bitti mi yine bitmedi bir yere giderler bana batardı beni dışladılar sen hala gidiyorsun onlarla diye halbuki ailesi iş erkekte bitiyor bence aileyi suçlamak tamam ama bu tavrıda erkek sağlıyor.
Korkmuyorlar çocuklarını kaybetmekten sanada ona göre davranıyorlar bu davranışların tek sebebi nişanlın aslında tavır almayı bilse pervane olurlar
yapma birşey ama ara sor ilgi göster eşine ilgi göstermiyo ailen farkında değilsin
yaşın kaç bilmiyorum ama iyi düşün derim bu insanlar hep hayatında olacak senin taleplerine evet deyip geçiştiren nişanlında dahil

arkadaşlar merhaba , benimde ekimde söz nişan bir arada olucak salon istemiyorum ama öncesinde bir 10 kg vermem lazım:) hiçbir hazırlık yapmadık yüzükler falan cokmu geç kaldık:s

kızlarrr bende nişanlandım bayramın 3.günü o kadar stres yapıyodum ki simdi gülüyorum o halime çok güzel gecti nasıl bitti anlamadım bile. ama benden tavsiye kuafrnüzü iyi seçiiiiin

kızlarrr bende nişanlandım bayramın 3.günü O kadar stres yapıyodum ki simdi gülüyorum o halime çok güzel gecti nasıl bitti anlamadım bile. Ama benden tavsiye kuafrnüzü iyi seçiiiiin

tebrik ederim canım güzel geçmesine sevindim senin adına Benimkide su gibi akıp geçsinnn inşallah ağız tadıyla başka bişey istemiyorum:18::18:

Selam kızlarr ben de nişanlıyım, hepinize şimdiden hayırlı olsun tadını çıkarın bu anların:)

Ben de nişan sabunu ve tepsisi yapıyorum. İlgilenenlerle görüşelim. Bikaç örnek koyuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…