- Konu Sahibi turpturuncu
zafer plazanın tam karşısında ATLANTİK DÜĞÜN SALONU;
bizimle gayet sıcakkanlı bir şekilde ilgilendiler, her sorumuzu güzelce cevapladılar. hafta içi 2500, cuma 3500, cumartesi pazar 4500
kına gecesi olursa 300 kişilik cevizli lokum, düğün için olursa 300 kişilik pasta. kuaförleri var, kuaförün yeri heykel kafkasa yakınmış, 1 adet büyük boy fotograf, anı defteri, kadın kadına olacak kınalar içinse tamamen kadın personel de bulunuyormuş.
adliyenin tam karşı aralığında GOLD DÜĞÜN SALONLARI;
3 tane salonu var; 1 tanesi teras, 1tane ahşap salon 400 kişilik,1 tane şölen isimli olması lazım 550 kişilik, herşey dahil, çok profesyoneller. kapıda karşılamadan, düğünün sonuna kadar sorunsuz bi gece vaad ediyorlar. ahşap salon perşembe gecesi için 3000 lira, diğer salon ise hafta sonu gündüz 6000 lira diye not almışım.
asmerkeze çok yakın bi yerde GRAND DÜĞÜN SALONU;
gördüğüm en güzel salon diyebilirim ve gördüğüm en büyük salon gerçekten sitesinde de yazdığı gibi. orada da kapıda karşılama ve sorunsuz bir gece vaad ediliyor. yine fiyata herşey dahil. hafta sonu gece 7000, 6500 e olur dediler bize. hafta sonu gündüz 5000,
cuma gece 4700; hafta içi 4000 diye hatırlıyorum. ama bu salonu bi görmenizi isterim ulaşımı da kolay, ve salon düz ayak. yani hiç merdiven çıkılıp inilmiyor. davetliler için de iyi olur.
bir çok yerde bulunan ATALAY DÜĞÜN SALONLARI;
ben prenses salonuna gittim(kent meydanının alt tarafında ankara yolu üzerinde) orası da üst katlarda biraz kötü bi girişi var ama salon çok güzel. 800 kişilik salon ama 1000 e kadar artırılabiliyormus ya da güzel bir dizaynla masalar azaltılabiliyormuş. ikramlar iyi. hafta sonu fiyatları 7000; indirim yapılmıyor. genelde fiyatları grand düğün salonu gibi ancak bir çok hafta sonu ve cuma günleri dolmuş. eğer prensese giderseniz orada bulunan bey efendi düğünü orda tutarsak kına gecesi için yine atalay prens salonlarından seçeceğimiz bir tanesinde de indirim olacağını söyledi. yani kına salonu + düğün salonu daha indirimli olacağını söyledi. kına için de güzel salonları var. mesela nilüfer düğün salonu indirimli oluyormuş kına için.
ben şimdilik buraları inceledim, sizin de baktığınız yerler olursa paylaşımlarınızı bekliyorum :)
konak 18 kampanya başlatmış çok güzel bir yer