- 12 Temmuz 2012
- 4.975
- 8
- Konu Sahibi meltemizmir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim canımmmmeltemcim doğumum sezeryan canım...
ooo lısteye gırmek bıle bu kadar heyecan yaparsa dogurunca napcan acaba:)teşekkürler canım listeye girince ayrı bi heyecanlandım nedense
maşallah sıze topıgımızın ılk ıkız bebeklerı:)Merhaba kızlarr.. Beni de aranıza alın, listeye ekleyin :)
Kütahyadayım. 26 yaşındayım ve ikiz erkek bebek bekliyorum bende :) Sat 24 mayıs. tahmini doğum tarihi 28 şubat.. Ama tabiki ikiz olduğu için süpriz yapıp ocakta da gelebilirler :) Doğum sezeryanla olacak ama tabi ben epidural sezeryan istiyorum bakalım nasip
maşallah sıze topıgımızın ılk ıkız bebeklerı:)
aaaaaaa soyle gelsın onlarda yamacımıza:))))sağol canım :)
Aslında şubat annelerinden ikizler var ama genelde biz çoğul gebelik bölümünde olduğumuz için burayı ben de yeni keşfettim :)
ekledim canım bızım kızların masallahı var cenede gecmıse bakmak cok zor oluyor haklısınmerhaba liste çok güzel olmuş eline sağlık meltemciğim benide eklersen sevinirim
topiği takip ediyorum da yorum yazmaya zamanım olmuyor an cak geçmişi okumakla yetiniyorum ((
edirne 31 yaş ilk bebek kız 25.04.2012 30.01.2013 sezaryan henüz isim bulamadım((
şimdiden teşekkürler
EKLED,M CANIMsakarya yaş 30 olcak doğumda kız bebek isim deniz sat:11mayıs doğum 12 şubat gözüküyor teşekkür ettim.