2013 bebeklerinin listesi

canım özel mesaj atamıyorum mesaj kutun dolu buradan yazayım benide eklermisin
istanbul yaş 30 kız adı Gülce Tuğba sat:21 mayıs beklnen doğum: 25 şubat epidural sezeryan

teşekkürler canım listeye girince ayrı bi heyecanlandım nedense :KK9:

Merhaba kızlarr.. Beni de aranıza alın, listeye ekleyin :)
Kütahyadayım. 26 yaşındayım ve ikiz erkek bebek bekliyorum bende :) Sat 24 mayıs. tahmini doğum tarihi 28 şubat.. Ama tabiki ikiz olduğu için süpriz yapıp ocakta da gelebilirler :) Doğum sezeryanla olacak ama tabi ben epidural sezeryan istiyorum bakalım nasip :KK66:

Merhaba kızlarr.. Beni de aranıza alın, listeye ekleyin :)
Kütahyadayım. 26 yaşındayım ve ikiz erkek bebek bekliyorum bende :) Sat 24 mayıs. tahmini doğum tarihi 28 şubat.. Ama tabiki ikiz olduğu için süpriz yapıp ocakta da gelebilirler :) Doğum sezeryanla olacak ama tabi ben epidural sezeryan istiyorum bakalım nasip :KK66:
maşallah sıze topıgımızın ılk ıkız bebeklerı:)

merhaba liste çok güzel olmuş eline sağlık meltemciğim benide eklersen sevinirim
topiği takip ediyorum da yorum yazmaya zamanım olmuyor an cak geçmişi okumakla yetiniyorum :KK43:((
Edirne 31 yaş ilk bebek kız 25.04.2012 30.01.2013 sezaryan henüz isim bulamadım:KK43:((
şimdiden teşekkürler

merhaba liste çok güzel olmuş eline sağlık meltemciğim benide eklersen sevinirim
topiği takip ediyorum da yorum yazmaya zamanım olmuyor an cak geçmişi okumakla yetiniyorum :KK43:((
edirne 31 yaş ilk bebek kız 25.04.2012 30.01.2013 sezaryan henüz isim bulamadım:KK43:((
şimdiden teşekkürler
ekledim canım bızım kızların masallahı var cenede gecmıse bakmak cok zor oluyor haklısın

sakarya yaş 30 olcak doğumda :KK70: kız bebek isim deniz sat:11mayıs doğum 12 şubat gözüküyor teşekkür ettim. :KK70:

Meltem canım beni de ekler misin:)

İstanbul
Yaş 28
Cinsiyet Kız
İsim AFRA
Doğum şekli Normal
SAT 02 Mayıs
BDT 06 Şubat

Son düzenleme:
X