2013 bebeklerinin listesi

Tardu : 1.karanliktan gelen isik 2.armagan hediye 3. Eskiden gokturklerde basa gecen hukumdara verilen lakap berk : guclu dayanikli demek ikisini oz turkce.ayrica tardu kuranda da geciyor. Tardu l hemm diye geciyor kaygidan kurtulmak demek

Tardu : 1.karanliktan gelen isik 2.armagan hediye 3. Eskiden gokturklerde basa gecen hukumdara verilen lakap berk : guclu dayanikli demek ikisini oz turkce.ayrica tardu kuranda da geciyor. Tardu l hemm diye geciyor kaygidan kurtulmak demek
oyleymıs sana yazdıktan sonra arastırdım bendee

İzmir, yaşım 21,bebeğim kız,ismi Beyza Meryem,SAT 15.05.12,beklenen dogum 19.02.13,dogum sekli belli degil ama normal istiyorum (.

kızlar lıstede adı olmayanlar ve bılgılerı eksık olanlar lısteyı tamamlayalım artık yavas yavas dogumlar yaklasıyor sonrakı asamada dogum bılgılerını gırecegım eksık hataları bılelım sımdıden
Merhabalar ,
Yeni takip etmeye başladım sizleri. Mart 4 tahmini doğum tarihi görünüyor ama şubatda doğacak gibi . Antalyada yaşıyorum yaş 33 ilk bebek , sat 28 mayıs bebeğimiz kız adı Yaren bir aksilik olmaz ise normal doğum Hepimize hayırlı olsun

ben de varım :)) ankara, yaş 25, erkek, mustafa ayhan, sat : 24 nisan bdt: 29 ocak doğum şekli : normal doğum

Son düzenleme:
biz de mehmetin yanina kerem ekliycez :KK55: mehmet kerem:nazar:

Merhabalar ,
Yeni takip etmeye başladım sizleri. Mart 4 tahmini doğum tarihi görünüyor ama şubatda doğacak gibi . Antalyada yaşıyorum yaş 33 ilk bebek , sat 28 mayıs bebeğimiz kız adı Yaren bir aksilik olmaz ise normal doğum Hepimize hayırlı olsun

ben de varım :)) ankara, yaş 25, erkek, mustafa ayhan, sat : 24 nisan bdt: 29 ocak doğum şekli : normal doğum
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:SIZLERE

bende varım :KK12: yaş 23 yarışmaya çorumdan katılıyorum:KK9: kızım geliyo isim belli değil:KK14: sat 18 mayıs bdt 22 şubat doğum normal istiyom ama :KK53:

beni de eklermisin meltem hanımcım :))
yaş 28
oğluşumuz olacak inşallah :KK55:
isime karar vermedik :44:
sat 19/05/2012
beklenen doğum tarihi 24/2/2012
normal doğum istiyorum

bende varım :KK12: yaş 23 yarışmaya çorumdan katılıyorum:KK9: kızım geliyo isim belli değil:KK14: sat 18 mayıs bdt 22 şubat doğum normal istiyom ama :KK53:
yarısmada basarılar dılıyorum:)
beni de eklermisin meltem hanımcım :))
yaş 28
oğluşumuz olacak inşallah :KK55:
isime karar vermedik :44:
sat 19/05/2012
beklenen doğum tarihi 24/2/2012
normal doğum istiyorum
bacım sehır de belırt

canım bizim isim değşikliğimiz oldu ALPEREN olacak inş adı.birde normal doğum istiyorum ama epidural normal ada epidural sezeryan da olabilir.

merhabalar bende inşallah şubat annesi olacağım.
yaşım 27, kızım olacak, çanakkale de oturuyorum, sat18 mayıs, bdt 22 şubat, normal ya da sezeryan mı olacak belli değil. kızımızın ismine de henüz karar veremedik.
bütün annelere sağlıklı hamilelikler diliyorum :)

merhabalar bende inşallah şubat annesi olacağım.
Yaşım 27, kızım olacak, çanakkale de oturuyorum, sat18 mayıs, bdt 22 şubat, normal ya da sezeryan mı olacak belli değil. Kızımızın ismine de henüz karar veremedik.
Bütün annelere sağlıklı hamilelikler diliyorum :)
ekledım canım hayırlı dogumlar...

X