2 aylık bebeğimle boşanıyorum

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Dilerim bebeğinizle çok mutlu bir hayat surersiniz. Bebeğiniz 2 aylık da olsa 2 yaşında da olsa bu son kaçınılmazmış. Artık önünüze bakın ve asalak kocanızi hayatınızdan çıkararak kendinize güzel bi hayat kurun. Ömür değmeyecek insanlara vakit harcamak için çok kısa.

Merhabalar uzun olucak biraz
2 yıl önce evlenmistik sevgililik nişanlılık dönemleri harika geçmişti boyle olacagi aklima dahi gelmezdi cok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biriydi aileside oyle ta ki evlenene kadar birden değişimler baslamisti esim sert anlayissiz dedigim dedik birisi olmaya başlamıştı . Devlet memuruyum beni surekli fazla mesaiye gitmem icin zorlamaya harcamalarimi kisitlamaya baslamisti (harcamalarim dedigim tsört pantolon tarzi ihtiyaclardan bahsediyorum)
Annesi benim yanimda bile kadına yüz vermiyceksin oğlum kadın seytandir sen erkeksin sen bilirsintarzi cumleler kullanirdi onemsememistim o zamanlar esim etkilenmiyo sanirdim
Derken esimin istedigini ne zaman yapmak istemesem tartismalar kavgalar hatta sonunda dayak hakaret küfür bu sekilde devam etti
Ailemin uyarisiyla 8 9 aylik bi düzelme surecinde hamile kaldim ikimizde istemistik bu bebegi hamileligimin 5. ayinda ayni sorunlar tekrar yasanmaya basladi hemde daha fazlasıyla bu sefer ailesi hayatimiza iyice mudahale etmeye basladi
Cocugumun ismine karar verilirken bile erkek tarafına düşer sen yorum yapamazsin dedi esim bana cocuguna 1 tane zibin dahi almadi herseyini benim ailem aldi sadece bebek odasi mobilyasini yalvara yalvara aldirdm onada sonra zoruma gidiyo bunu odemek dedi :KK43: dogum zamani geldiginde annesini cagirdi annesi gelip annemi gondermeye çalıştı ertesi gün damadiyla kızını evimize cagirdi bana her firsatta laf soktu (bebegim makat gelis sezeryan oldu buna ragmen normal dogurcaktin bende kizimda normal dogurduk sende disini sıksaydin normal dogursaydin dedi) 4 gun boyunca esimi fitledi esim surekli bana kizdi bagirdi en guzel gunlerimi rezil etti en son tartistik annesi gitti o gunden beri yari ailemde yari evimdeydm en son beni arac icinde darp etti bende sikayetci olup cocugumu alip ailemin yanina geldim bosanma davasi acicam
Bu arada 2 tane evimiz bi arabamiz var evet allahtan belasini istedigini dusunuyorum cunku arabanin borcu biter bitmez 3. Evi alicaz diye tutturdu pantolonum yok aldirmiyo o derece bi para biriktirme hirsi dogum iznim biter bitmez fazla mesailere gitmemi istiyo hepsi birlesti ve ben tukendim
Dahasi hic arayip sormuyo cocugunu bile bu cocugu ben istemedim diyo simdide
Dualarinizi bekliyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.Çok çok geçmiş olsun.Seni eş değil altın yumurtlayan tavuk gibi görüyo belliki.Raporlarını al aç davanı.Herşeyi bi kenara bırak yaşadıklarını unutmays çalış dik dur ama kendi çocuğunu istemeyen bi babanın da hakkından gel.Aç maddi manevi tazminatını,iste nafakanı,evlendikten sonra alınan mala mülke tedbir koydurt böylelerinin ellerinden malını almak koyar onlara.Sakın çalışıyorum ondan bişey istemiyorum deme ve bence bu adamı affetme.Kendi kanından canından olan çocuğunu istemeyen bi adam sizi asla istemez.Tedbir koydur mutlaka sonra bi bakmışsın adam sen dava açana kadar elletindekileri başkasının üstüne yapmış.Maddi manevi yedirme ne bebeğinin hakkını ne de senin hakkını

Ya yurtdışındayım,iki kızım var,büyük konuşmayayım ama,asla ama asla Türkiyedekiler gibi olmayacak kızlarım...şimdi yadırgayan çok olacak ama Türkiyede aileler kızları hep ezik yetiştiriyor...konu sahibi bile halen kurtulduğuna şükredeceğine çocuğunu aramıyor diyor...sen git ezil dayak ye,küfür işit,bir de git o adamdan çocuk yap,maaşını ona ver ...sonra adam çocuğunu sormuyor...yahu adam diye biri yokki ortada...of çok sinirlendim yaa iyiki oğlum yok
Ne cirkin bir genelleme. Sen nerede buyudun? Yurtdisinda cahil aile yok mu? Hala o koy kafasindan kurtulamamis o kadar cahil insanlar var ki yurtdisinda..Bunun insan olmakla alakasi var. kendini ezdirmeyen o kadar cok hanim var ki..Hayat bu ne getirecegini bilemezsin. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Senin kizlarin icinde gecerli. Ne kadar ozgur kiz takilirsa takilsinlar hayirsizin birine denk geldin mi sonu hep ayni

Boyle herifleri baba yapiyorlarya cok kiziyorum.
Bosanip kendinizi de bebeginizi de kurtarin bu insan musveddesinden.

Benim tanıdığım bir asker ve eşi de öğretmen. Sürekli adam.mal biriktirme derdinde.Kadın evi geçindiriyor adam ev;dükkan alıyor. Bunlar Dar gelirli aileden gelip çalışan eş alınca dünyayı fethedecegini sanan zavallılar.
Ayrıca psikolojik sorunları oluyor çoğu personelin.
Analarına çok düşkün veal meraklısı; sorumlulugu çalışan kadın alıp üstünden atan insanlar.
Şimdi o evleri anasının üstüne geçirmiştir.
Bir an önce kurtul canım. Daha fazla kendini sömürtme.
Şimdiden çalışan kadın bakmaya başlamıştır paragöz pislik.

Allah kurtarmış canım benim. Çok geçmiş olsun. Elinde delillerini topla hep. Sakın hakaret vs etme. Darp raporun varsa onu da sakla. Almadıysan izlerin duruyorsa hemen al. Üzme Canını bebeğine sarıl herşey geçer ❤️

Allah yardımcın olsun canım evin var işin var babasiz çocuk büyütmek zor ama napcan bu adamdan zaten baba olmaz güle güle büyüt bebeğini mutlu olursunuz inşallah

Merhabalar uzun olucak biraz
2 yıl önce evlenmistik sevgililik nişanlılık dönemleri harika geçmişti boyle olacagi aklima dahi gelmezdi cok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biriydi aileside oyle ta ki evlenene kadar birden değişimler baslamisti esim sert anlayissiz dedigim dedik birisi olmaya başlamıştı . Devlet memuruyum beni surekli fazla mesaiye gitmem icin zorlamaya harcamalarimi kisitlamaya baslamisti (harcamalarim dedigim tsört pantolon tarzi ihtiyaclardan bahsediyorum)
Annesi benim yanimda bile kadına yüz vermiyceksin oğlum kadın seytandir sen erkeksin sen bilirsintarzi cumleler kullanirdi onemsememistim o zamanlar esim etkilenmiyo sanirdim
Derken esimin istedigini ne zaman yapmak istemesem tartismalar kavgalar hatta sonunda dayak hakaret küfür bu sekilde devam etti
Ailemin uyarisiyla 8 9 aylik bi düzelme surecinde hamile kaldim ikimizde istemistik bu bebegi hamileligimin 5. ayinda ayni sorunlar tekrar yasanmaya basladi hemde daha fazlasıyla bu sefer ailesi hayatimiza iyice mudahale etmeye basladi
Cocugumun ismine karar verilirken bile erkek tarafına düşer sen yorum yapamazsin dedi esim bana cocuguna 1 tane zibin dahi almadi herseyini benim ailem aldi sadece bebek odasi mobilyasini yalvara yalvara aldirdm onada sonra zoruma gidiyo bunu odemek dedi :KK43: dogum zamani geldiginde annesini cagirdi annesi gelip annemi gondermeye çalıştı ertesi gün damadiyla kızını evimize cagirdi bana her firsatta laf soktu (bebegim makat gelis sezeryan oldu buna ragmen normal dogurcaktin bende kizimda normal dogurduk sende disini sıksaydin normal dogursaydin dedi) 4 gun boyunca esimi fitledi esim surekli bana kizdi bagirdi en guzel gunlerimi rezil etti en son tartistik annesi gitti o gunden beri yari ailemde yari evimdeydm en son beni arac icinde darp etti bende sikayetci olup cocugumu alip ailemin yanina geldim bosanma davasi acicam
Bu arada 2 tane evimiz bi arabamiz var evet allahtan belasini istedigini dusunuyorum cunku arabanin borcu biter bitmez 3. Evi alicaz diye tutturdu pantolonum yok aldirmiyo o derece bi para biriktirme hirsi dogum iznim biter bitmez fazla mesailere gitmemi istiyo hepsi birlesti ve ben tukendim
Dahasi hic arayip sormuyo cocugunu bile bu cocugu ben istemedim diyo simdide
Dualarinizi bekliyorum
O adama asla mecbur değilsin ailen bebeğin işin var bırak sahip çıkmasın bir ömür çıkmasın zira şiddet gösteren bir adamdan hayır gelmez üzülme gececek

Back