2013 bebeklerinin listesi

canım ben de yazayım bilgileri
ankaradayım,27 yaşındayım,oğlumun adı kağan olabilir.SAT 20 mayıs,tahmini doğum 24 subat,normal doğum istiyorum inş

Canım beni yazmamişsin:-( herhalde görmedin yaşadığım yer ıstanbul bebeğim kız. Son adet tarihi 4mayıs beklenen doğum tarihi 8şubat doğum şekli sezaryen. Ben her zaman yazamiyorum evde netim yok. Telefondan giriyorum ara ara ama bu topik acılali bütün yazılanları okudum. Hepinizi yazdığınız kadarıyla tanıyorum. Yani sürekli paylaşım yapamasamda okumadığım sayfa yok.

meltem öncelikle sana teşekkür ediyorum zaman ayırıp güzel paylaşımlara vesile olduğun için:) bilgilerimi veriyim benide eklersen sevinirim. istanbulda yaşıyorum ,yaşım 29,bebişim kız ismini ela koymayı düşünüyoruz.son adet tarıhim 21 mayıs,beklenen d.tarihi 25 şubat..KOLAY GELSİN ...

canımm benim;
anne yaşı: 26
bebek adı:doruk
sat:03.05.2012
beklenen doğum tarihi: 07.02.2012

şimdiden teşekkür ederizzz:)))

meltem öncelikle sana teşekkür ediyorum zaman ayırıp güzel paylaşımlara vesile olduğun için:) bilgilerimi veriyim benide eklersen sevinirim. Istanbulda yaşıyorum ,yaşım 29,bebişim kız ismini ela koymayı düşünüyoruz.son adet tarıhim 21 mayıs,beklenen d.tarihi 25 şubat..kolay gelsin ...
teesekkur ederım bılgılerını ekledım canım
canım beni yazmamişsin:-( herhalde görmedin yaşadığım yer ıstanbul bebeğim kız. Son adet tarihi 4mayıs beklenen doğum tarihi 8şubat doğum şekli sezaryen. Ben her zaman yazamiyorum evde netim yok. Telefondan giriyorum ara ara ama bu topik acılali bütün yazılanları okudum. Hepinizi yazdığınız kadarıyla tanıyorum. Yani sürekli paylaşım yapamasamda okumadığım sayfa yok.
ya kusura bakma ekledım sandım ama atlamısım hemen ekledım asagılarda arama arada boşluk vardı ortalardasın

bende listede yerimi alayım :KK3:
yer,istanbul
SAT:13 mayıs
Tahmini doğum:17/02/2013
doğum şekli belli değil
adı:ayşenaz

benide eklermisin canım

isim : rüzgar yüksek ihtimal
sat : 13.05.2012
beklenen d.tarihi : 15 şubat 2013
doğum : epidural normal

canım beni listeye eklemişsin sağol.. hemen eksiklerimi yazıyorum... 12.05.2012 son adet tarihi.. doğum tarihi 16. 02.2012.
yaşım 30.. bebişimin adı ise belli değil daha.. araştırmalar devam ediyor...

Topiği devamlı takip ediyorum ama fazla yazamıyorum. Beni de listeye ekler misiniz?

Bilgilerim:
İl :İstanbul
Sat:27.04.2012
Tahmini DT: 02.02.2013
Doğum şekli:sezeryan
adı:henüz belli değil

Teşekkürler

Bilgiler şimdilik böylee...

isim : zehra nil
sat : 10.05.2012
beklenen d.tarihi : 14 şubat 2013
doğum : inşallah normal