2013 bebeklerinin listesi

şehır bursa yas 27 kızım olucak adı ela derın SAT 23.04.2012.BEKLENEN DĞM.29.01.2013.SEZERYAN BASKAA BIGIYE GEREK VARMIII???

canım istanbul'dan ben..oğluşumun adı egemen olucak. sat 13 mayıs beklenen doğum tarihi sat a göre 17 şubat doktora göre 14 şubat :) öperim hepinizi

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

her hastada üzerindeki kondomu değiştiriyorlar için rahat olsun.

ben bilgilerimi vermekte geç kalmışım :KK1: yaş 27 kızım olucak 19 mayıs 2012 sat doğum tarihimizde 23 şubar 2013 sezeryan doğum adımız belli deil daha:KK16::KK16:

Meltemcim benim son adet tarihim 28 Nisan 2012, muhtemel doğum tarihim 02.02.2013, kızım olacak allah izin verirse, adını da Elif koymayı düşünüyoruzz, yaşadığım şehir balıkesir

Canım yaşımı yazmayı unutmuşum 26 yaşındayım, doğum şekline gelince yerse normal doğum, yemezse sezeryan :) yani şuan belli değil

istanbul yaşım 26 sat:6 mayıs doğum tarıhım 2 şubat buyuk ıhtımal sezeryan kızımın adıda nılay olacak rabbım nasıp ederse..

meltemmmm sen doğurunca boyları kiloları nasıl yazacan peki:)))
gerçi ona da yetişirsin maşallah:))

benide listeye eklermisin canım ben hazan yaş 22 ikinci bebek cnsiyet erkek doğum şekli sezeryan doğacak tarih ALLAHIN izniyle 15 şubbat

canım öncelikle ellerine sağlık hemen bilgilerimi yazayım

isim ve doğum şekli belli değil
son adet trh: 30 nisan
beklenen doğum trh: 07 şubat

Son düzenleme:
amanin ben nasıl olmam bu listedeee. detaylar aşağıdaki gibidir efenim :KK49:

doğum şekli:belli değil
son adet trh: 13 mayıs
beklenen doğum trh: 20 şubat
isim: arel olabilir ama yeni fikirlere açığız, değişebilir. :21:

Son düzenleme:
selamlar
daha önceki listede yazmıştım ama liste yenilenmiş galiba bilgilerimi eklersen sevinirim
sat:25 mayıs
doğm sezeryan ihtimalle 20 şubat
isimde kararsızım abiye göre ahmet uzay

uğraşların için teşekkürler

Merhabalar bende yeni üye oldum sürekli takip ediyorum, ellerinize sağlık, bende hemen bilgilerimi yazayım, benide listeye eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler,
Birsen,,,

isim ve doğum şekli belli değil
Son adet trh: 13 mayıs
Beklenen doğum trh: 17 şubat

X