2013 bebeklerinin listesi

dogum yapan arkadaslar bılgılerını buraya yazarsa ekleyebılırm ama topıkten takıp edemıyorum

Meltemcim 1şubat cuma günü genel anestezi sezeryanla doğum yaptım. Kızım 3.210 gram ve 51 cm doğdu. Eklersen sevinirim.

Günaydın meltem teyzesi diğer topicte yazamadım rüzgar bey pek tatlı maşallah Allah uzun ömürler versin benim kızımın adida beste 30.01.13 te 3700 kg 51 cm dünyaya geldi minigim listeye eklersen seviniriz

Günaydın meltem teyzesi diğer topicte yazamadım rüzgar bey pek tatlı maşallah Allah uzun ömürler versin benim kızımın adida beste 30.01.13 te 3700 kg 51 cm dünyaya geldi minigim listeye eklersen seviniriz
sagol canım
meltem bizim bebişi de ekle:) adımızzz öykü 2930gr. 48cm. 38. haftada doğduuu benim miniğimmmm...
hepınıze

dogum yapan anneler dogumun gerceklesrıgı hafta boyu kılosu ve dogum seklını yazarsanız lısteyı fırsat buldukca guncellerım

meltem diğer topikte msjını gördüm, henüz doğum yapmadım beni de ekleyebilir misin
yaş 27
şehir zonguldak
cinsiyet erkek
isim kaan
sat 21 mayıs
bdt 25 şubat

Adini daha kararlastiramadik carsamb doguma giricem.dogsun oyle koyalim dedik en kisa zamanda burdan yazarum canim.

meltemcim bizi de ekler misin?

bebek adı : başak
cinsiyeti :kız
son adet tarihi: 18 mayıs 2012
beklenen doğum tarihi: 20 şubat 2013
doğum şekli sezeryan
gerçekleşen doğum tarihi : 22 ocak 2013
doğum yapıldığı hafta :35+5
doğum kilosu :2830
boyu :48 cm

SIZEE

Merhaba Arkadaşlar...

bende 38+3 günlük hamileyim sezeryanla doğum yapmayı istiyorum önümüzdeki hafta belli olcak ne zaman doğum yapacağım...
doktorum daha 40.haftanın içinde karar vercek sizce geç değilmi en son 3 gün önce 3200kg idi oğlum sizin fikirlerinizi almak istedim birde sezeryanla doğum yapacaklar tavsiye ediyorlarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…