- 15 Aralık 2011
- 86
- 0
- Konu Sahibi meltemizmir
Bebisimizin ismi degisti. Aybike olmasini istiyor amcamiz ve Bizimde hosumuza gitti.listemizi düzenlersen sevinirim.tesekkür ederim simdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerim ben senin bugranııııııııııııııııııııımeltemcim slm nasılsın ?benimde eksiklerim varmış can buğra olcak oğlumun ismi, doğum tarihide 10 şubatdan 1 şubata çekildi spinal sezeryan olcak canım
yerim ben senin bugranııııııııııııııııııııı
bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sağol teyzesii biz çok heyecanlıyız meltemmmm
bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
normalde bu cuma ama carsamba da olabılır yarın bellı olacakkaçındaydı doğum ? bizim 1 şubat bu hafta değil haftaya cuma sen bi hafta erkendin benden diye kaldı aklımda kuzum??
bende cakma subat annesıyımBenım dogum 24 Ocak Şubat annesı olacaktım ama olmadı ;D
normalde bu cuma ama carsamba da olabılır yarın bellı olacak
bizde senı opuyorus ogluslaaaaaa bugranın annesııııııııııııııııııııı ıyı geceler tatlımayy hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah sağlıkla alırsın rüzgarı annesi öpüyorum seni iyigecelerrrr
bizde senı opuyorus ogluslaaaaaa bugranın annesııııııııııııııııııııı ıyı geceler tatlım
ıyıkı yazdın zuzumm yaa clemıı yazmıstım ama kaydırıp caglaya yazmısım onu duzelttım brs85 ı de bulabıldıgım kadarı ıle ekledım bılgılerını cok sagol tatlımmeltemcim brs85 ile clemmm de doğum yaptı bilgilerini biliyosan
onları da hatırlatayım dedim listeye eklersin die.
EKLEDİM CANIM KUZUNUmeltem teyzesi bebişimin ismi belli oldu ELA olacak inş eklersen sevinirim
EKLEDIM SIZIDEmeltemcim beni de eklermisin kızımın adı elvin olacak son adet tariihi 20/05/2012 bdt 24/02/2013 normal doğum