- 22 Eylül 2012
- 103
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi meltemizmir
hayırlı ve omurlu olsun bebegınız
oyy sukur atlatmısınız o gunlerıSlm kızlar 12 subat 9 26 da bende kizimi zeynep nehir imi spinal sezeryanla kucagima aldim 3060 kilo dogdu ama 3 gunlukken sariliktan hastanede 6 gun yattik cok zor gunlerdi ama cok sukur suan evimizdeyiz
hayırlı ve omurlu olsun bebegınız[/QUOTE
Amiiinnn.... hepimizin bebekleri hayırlı ve ömürlü olsun :))
Bahardan hala haber yok mu ?
hayırlı ve omurlu olsun bebegınız[/QUOTE
Amiiinnn.... hepimizin bebekleri hayırlı ve ömürlü olsun :))
Bahardan hala haber yok mu ?
agol canım eksıkler ıcın malesef haber yok halayazmayı unutmuşum SAT 13.05.2012 - BDT 17.02.2013 Doğum haftası 38+5 :))
Slm kızlar 12 subat 9 26 da bende kizimi zeynep nehir imi spinal sezeryanla kucagima aldim 3060 kilo dogdu ama 3 gunlukken sariliktan hastanede 6 gun yattik cok zor gunlerdi ama cok sukur suan evimizdeyiz
OOOOOOOOO burzu bacım kolaya kacma dogum yapılan hafta boy ve kıloyuda alalım plizzzzzzzzzzz
hehhh soyleeee afferın sanaaaa:):)) valla kolaya kaçmışım hemenciiik söylüyorum.38+4 haftamızda sezeryala doğum yaptım boyumuz 49 cm kilomuz 2.980 gr şekerim..
oyyy ogluma adas gelmıssss hayırlı olsun canım21 subatta 40+4 te normal dogumla oglumu dunyaya getirdim 3400 gr 51 cm Rüzgarim :)
hayırlı olsun canım , lıstede bulamadım yenı eklıyorum senı eksık bılgılerını tamamlarsan sevınırım canımbende dogum yaptimm diger tarafa yazdim buraya yazmaya firsat olmadi uykusuz gecelerden dolayi:)
9 subat normal dogum 40+1de 3270gr 51cm oglum :)
butun dogum yapan anneler allah anali babali buyutsun :)
Unutmusum canim buraya yazmayi.13subat sezeryan dogum.adi merve 3400gr.51cm.39+0da spinal sezeryan saat 13:10