- 12 Temmuz 2012
- 4.975
- 8
- Konu Sahibi meltemizmir
dogum yapan arkadaslar bılgılerını buraya yazarsa ekleyebılırm ama topıkten takıp edemıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuMeltemmm kuzum 48 cm dogdu listeye ekkeyiver teyzesiii:)
MAŞALLAH SIZE EKLEDIM CANIMMeltemcim 1şubat cuma günü genel anestezi sezeryanla doğum yaptım. Kızım 3.210 gram ve 51 cm doğdu. Eklersen sevinirim.
sagol canımGünaydın meltem teyzesi diğer topicte yazamadım rüzgar bey pek tatlı maşallah Allah uzun ömürler versin benim kızımın adida beste 30.01.13 te 3700 kg 51 cm dünyaya geldi minigim listeye eklersen seviniriz
hepınızemeltem bizim bebişi de ekle:) adımızzz öykü 2930gr. 48cm. 38. haftada doğduuu benim miniğimmmm...
canım bıde bebegı adı eksık kaldıYas 30 kiz bebek sat16 mayis afyon.13subatta sezeryan dogum olacak
2nızedemeltem diğer topikte msjını gördüm, henüz doğum yapmadım beni de ekleyebilir misin
yaş 27
şehir zonguldak
cinsiyet erkek
isim kaan
sat 21 mayıs
bdt 25 şubat
canım bıde bebegı adı eksık kaldı
2nızede
sıze canım pekı boy?canım 4 şubatta doğum yaptım tam 38 haftalıkken... bebişimde 3400 gram ...
SIZEEmeltemcim bizi de ekler misin?
bebek adı : başak
cinsiyeti :kız
son adet tarihi: 18 mayıs 2012
beklenen doğum tarihi: 20 şubat 2013
doğum şekli sezeryan
gerçekleşen doğum tarihi : 22 ocak 2013
doğum yapıldığı hafta :35+5
doğum kilosu :2830
boyu :48 cm