- 21 Kasım 2012
- 256
- 2
- Konu Sahibi meltemizmir
meltemcim benide eklersen sevinirim yaş 32, şehir ist, sat 29 nisan, 3 şubat olası tarih,oğlumun adı eymen olucak inş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledım bıleeeeeeeeeee:)meltemcim benide eklersen sevinirim yaş 32, şehir ist, sat 29 nisan, 3 şubat olası tarih,oğlumun adı eymen olucak inş..
tembel anneanamm benim yaşım yazmıyomuş yaa yaşım 26 , son adet tarihim 21 nisan 2012 meltemmm
Ekledım canım buarada hemserıymısız neresınden bolununekli değilsem benide ekle kuzumm :) körlük başladı ikidir bakıyom ekli değilim dedim ama eklide olup körlükden görmemiş olabilirimm yaş 26 bolu batuhan ali :) 16 mayıs son adet tarihi erkek :)
teşekkür ederimm canımm :) aa sende mi bolulusun benim eşim bolulu bolunun akçaaalan köyündenEkledım canım buarada hemserıymısız neresınden bolunun
ben ızmırlıyım dogma buyume ama babam bolulu bolu mengen densen neresinden canım ?
ben ızmırlıyım dogma buyume ama babam bolulu bolu mengen den
dedem ve 7 oğluda sef ahçı zaten:)))) hakkını verıyorlar mengenın ben 1 kere geldım mengene baglı kayıslar koyunden babam babannem de orada yasıyor hala merkezı fakan gezemedım bır tek sokulluda akrabalar vardı onlarda klmıstık dugun yapmıslardımengende çok güzel bi yer ço ilçesini gördüm bolunun çok güzel lokantalar var mengende ımm süper yemekleri bolu küçük sakin güzel bi yer tek eksiği ben deniz çocuğu olduğum için denizi arıyorumm o kadar :)
dedem ve 7 oğluda sef ahçı zaten:)))) hakkını verıyorlar mengenın ben 1 kere geldım mengene baglı kayıslar koyunden babam babannem de orada yasıyor hala merkezı fakan gezemedım bır tek sokulluda akrabalar vardı onlarda klmıstık dugun yapmıslardı
ınşallah yolum duserse bır gun ısterım gorusmeyı , bende beklerım ızmıre:)gelirsen beklerim tatlımm ben buralardayımm şu sıralar :)
ben ızmırlıyım dogma buyume ama babam bolulu bolu mengen den
bızım koyde gokcesuya baglı kayıslar koyuBen de ilkokulumu Gökçesuda okudum,ne güzel bir yerdi o,hele kar yağınca.
ınşallah yolum duserse bır gun ısterım gorusmeyı , bende beklerım ızmıre:)
dıger ıkız annelerı gelmedı ki bızım topıgeee:)listede halen tek ikiz benim sanırım hihihihi