Mobilyalar için birşey diyemem ama gelinlik ve damatlık için yaz sezonu fiyatlar 2 3 kat artıyor. Şuanda çok fazla indirim var. Biz indirimleri değerlendirdik. 700 lira olan damatlığı (pantolon+ceket) Pierre Cardin den 350 liraya aldık. Gelinliğimde aynı şekilde korkunç fiyat farkı var. Bir kalem bile alırken 40 sefer düşünen ben, 2. mağazadan aldım gelinliğimi, içime o derece sinmişti
ben boluluyuuummm !!!ne ataması tatlımmm
canım harika yaa süpermiş bayıldımm
evet canım güzel görünüyo gidince görücez bakalım bide biz 2 oteldende faydalanabilicez onun yanında sunrise diye bir otel varmış ordanda yararlanabilicez hangisi hoşumuza giderse artık:)
kızlar siz gelınlıklerı alıyor musunuz yoksa kıralıyor musunuz??
evet canım güzel görünüyo gidince görücez bakalım bide biz 2 oteldende faydalanabilicez onun yanında sunrise diye bir otel varmış ordanda yararlanabilicez hangisi hoşumuza giderse artık:)
canım bizde balıkesir avşa adasına gitmeyi düşünüyoruz ama tam emin değiliz hiç giden varmı arkadaşlardn acaba nasıl biyer:26:
Nasipse bende 31 Ağustos 2013 gelini olacağımyemek odam, yatak odam alındı. Nişanlım beyaz eşyalarının bir kısmını almış, günlük mutfak takımları falanda var. Benim tencere, çatal bıçak, 12 kişilik yemek takımlarımıda daha önceden almıştık. Alınması gereken belli başlı şeyler kaldı, televizyon bulaşık makinesi, fırın vs. Halı ve perde eve göre olacağından evi tutunca halledicez inşallah.
Kızlar bu arada ağustosta, akdenizde düğün yapıcak olan var mı? Yazın o sıcağında, nemin en yoğun olduğu yerler malum... Gelin başı ve makyajı benim aklımı biraz karıştırıyorda
kızlar bende 31.08.2013te evleneceğim. Şimdiden nikah günü almamız gerekiyor mu sizce bir de balayı için önerebileceğiniz yerler var mı?
çok haklısın aslında indirimlerden yararlanmak lazım aslında mobilyalar da ocak-şubat ayından sonra zamlanıyor. Ama ben küçük bir şehirde yaşıyorum uşakta düğün zamanı gelinlik+damatlığı 700-800 liraya satan yerler var belki de bu yüzden bu kadar rahatım ben :) Beni tedirgin eden tek şey balayı erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak istiyorum ama henüz karar verebilmiş değiliz neresi olacağına çünkü anlaşamadık bu konuda ben bodrum ya da marmaris istiyorum o antalya
Hayırlısı olsun. Aynı tarihlerde evleniyoruz. Benim de 30 Ağustos İzmirde, 31 Ağustos Uşakta olacak. Biraz koştur koştur ama çok uzak mesafe değil. Biz de beyaz eşyayı halettik baya oldu, taksitleri bile bitmek üzere. Düğün mekanları tutuldu işte. Tabaktır çanaktır, küçük ev aletleri hazır (evde koycak yer kalmadı ). İnanmıycaksın ama nikah şekeri yerine vereceğim şey bile hazır sayılır (annemle yaptık) . Nişanlım askerden gelir gelmez ev bakıcaz ve mobilya, gelinlik, damatlık olayını halletcez.
30 Ağustosta olacak düğünün saç makyajı beni de düşündürüyor, malum akdeniz kadar olmasada burda da nem hakim. Ama kır düğünü olacağı için böyle çok abartılı bişey olsun istemiyorum. Örgü olabilir mesela, makyaj da sabitleyici olursa akmaz herhalde ya.
Balayı için bizde araştırıyoruz şuanda. Ama erken rezervasyonlar 3. dönemindeymiş. %20 indirimler mevcut şuanda. Aslında biraz daha sakin bir yerler istiyoruz biz. Çünkü o tarihte Bodrumdur, Antalyadır vs hep turist kaynıyor olacak
Aynen canım ya, bizdede hiçbirşey sığmıyor artık. Bazı şeyleri nişanlımın evine götürdüm, bekar evi yaDüğün saçından çok makyajı beni düşündürüyor. Saçım sımsıkı topuz olucak orası kesin, yoksa nemden ne maşa tutar ne birşey, yapış yapış olur. Makyajda, Kryolan fondoneti ve transparan pudrası almayı düşünüyorum, akmaya bozulmaya karşı tedbir olsun diye, rimel allık far bazınıda kendim alacağım, geriye pek brşey kalmıyor, acaba kendim yapsam arada tazelemesi daha kolay olur mu diye düşünmüyorda değilim.
Hayırlısı olsun. Aynı tarihlerde evleniyoruz. Benim de 30 Ağustos İzmirde, 31 Ağustos Uşakta olacak. Biraz koştur koştur ama çok uzak mesafe değil. Biz de beyaz eşyayı halettik baya oldu, taksitleri bile bitmek üzere. Düğün mekanları tutuldu işte. Tabaktır çanaktır, küçük ev aletleri hazır (evde koycak yer kalmadı ). İnanmıycaksın ama nikah şekeri yerine vereceğim şey bile hazır sayılır (annemle yaptık) . Nişanlım askerden gelir gelmez ev bakıcaz ve mobilya, gelinlik, damatlık olayını halletcez.
30 Ağustosta olacak düğünün saç makyajı beni de düşündürüyor, malum akdeniz kadar olmasada burda da nem hakim. Ama kır düğünü olacağı için böyle çok abartılı bişey olsun istemiyorum. Örgü olabilir mesela, makyaj da sabitleyici olursa akmaz herhalde ya.
canım ben kiralamak istiyorum almak istemiyorum sonra ben onu nerde saklıcam
porselen makyaj yaptırsak kalıcılığı nasıl olur ki acaba ?
ben de forumda açmıştım bu konuyu bir kaç gün önce cevap yazanlar hep almam gerektiğini söylemişlerdi ama bazanın ya da dolabın üstünde duracak bu da bir gerçek bende karar veremedim henüz
hadi yaaa çok sevindim vallaaaaa boluyu hiç bilmiyoruzmerkez emniyet genel müdürlüğüne tekniker olarak atandı nisan en gec mayısta başlarsın dediler bekliyoruz yani. o yüzden önceden ayarlıyoruz. bugün gelinlikçiye uğradım en geç mayısta gel anca yetişir dedi. nisanda gidip anlaşacağım yani. dikilcek benimki çünkü.
boluda mı yaşıyorsunuz ?
bakalım ıns sevebılırız ıstanbul dısına yasamaya hıc gıtmedım ılk defa olacak.
nısan ayında baslarız kısmetse artık. begendıgım gelınlıklerın resımlerını kaydettım. nıkah ıslerını de halletmemız lazım sureklı bı ıs var
emniyete yakın otururuz hrhalde yol problemi çıkmasın bi de. boluda olacagımız ıcın balayını napsak dıe kara kara dusunuyoruz. dugunden sonra evımde olmak ıstıyorum dırek balayına gıtmek ıstemıyorum. ama sonrada tekrar ıstanbula don gıt gel tekrar boluya don derken yollarda perısan olcaz valla. boluda bı tane otel begendım oraya mı gıtsek dıye dusunuyoruz ? bılgın var mı acaba gazelle resort spa duydun mu bılmıyorum ama
tatlım ben nişanımda porselen yaptırdım çok memnun oldum hem yüzün daha hoş grünüyo hem de kalıcılığı gayet iyiydi kınamda normal makyaj düğünümde porselen yaptrmayı düşünüyorum :)) kuaförümüde dün ayarladım
Ya ben pek almani tavsiye etmem canım bizim yakınlardan biri almıştı bizim evde 15 gün kadar durdu gelinlik görmen lazım yerler hep sim oldu hep o simleri odaya odanın yüzüne yayıldı o simler kaç ay gitmedi koyacak yerde bulaamadık 15gün..
yani bence o gelinlik ordan oraya konuluyo yıpranıyo bence yazık yaa hem o kadar para veriyosun tabi gelinlik bu para verilecek sonuçta bi kere giyeceksn ama yazık kullanilmadan öyle duracak
ben de bugün kuaförümle görüştüm o da porselen makyaj yaparız daha rahat olur dedi ve nihayet ben de kuaför randevumu aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?